Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Samsung Galaxy Watch 4 és Watch 4 Classic Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
patex1983
őstag
válasz akibor000 #11972 üzenetére
Szerintem elég nagyfiú vagy már ahhoz, hogy bepötyögd keresőbe egyik, majd másik óra típusát, megnézd a róluk készült kb. kismillió tesztet, videót, fotót és eldöntsd, hogy NEKED melyik a jobb.
Én legalábbis tuti nem azért váltanék/maradnék, mert valaki azt mondja... Aztán ha NEKED meg mégsem jön be pl. az új óra, akkor lehet majd fújjolni, hogy na, ti mondtátok.... Szóval szerintem felesleges ezt ebben a topikban erőltetni.
Písz.
X
-
patex1983
őstag
válasz trobi28 #11984 üzenetére
Bocs mindenkitől, aki a topikot olvassa, de nem bírom már az ilyen embereket, akik arra is lusták, hogy kicsit keressenek, tájékozódjanak. A különböző social media platformokon ez már alap jelenség sajnos, de a ph lapcsalád azért mindig is a szakmaiságról és a normális kommunikációról szól (t).
De sajnos ide is egyre jobban begyűrűzik az a már -már teljesen elfogadott jelenség, hogy az emberek elfelejtenek helyesen írni és értelmesen társalogni. Mindenkinek az kellene, hogy elé tegyék a megoldást, mert ő bizony nem megy utána és mindehhez beböfög egy-két értelmetlen mondatot, majd várja a sült galambot.
Szóval tényleg bocs, csak rohadtul kiakaszt, hogy már itt sem tud az ember nyugodtan olvasgatni... Tudom...vannak rá megoldások, tisztában vagyok vele.akibor000: Neked meg még segítek annyit, hogy eddig nem azt kérted, hogy valaki saját tapasztalat alapján ajánlja neked egyik, vagy másik készüléket, hanem azt, hogy írja le valaki, mi a különbség.
Ha saját tapasztalatra vagy kíváncsi, akkor javaslom keress fel a Watch5 óra topikját, mert azt jobban el tudom képzelni, hogy valaki Watch4-ről váltott 5-re, így ott biztosan kapsz hasznos infókat, míg az kevésbé reális, hogy valaki Watch5-ről váltott 4-re, vagy ne adj isten egyszerre használja a kettőt (bár biztos akad ilyen is).X
-
patex1983
őstag
Szerintem te inkább ezt keresed:
https://gondosora.hu/Igaz ez nem mér semmit, de vészriasztást lehet vele manuálisan leadni.
X
-
patex1983
őstag
-
patex1983
őstag
-
patex1983
őstag
válasz redingitell #12498 üzenetére
Ez nem normális működés, ha garanciás, akkor mielőbb vidd vissza.
Nem egy életbiztosítás olyan órát használni, ami egy testtömeg index méréstől is túlmelegszik.....X
-
patex1983
őstag
válasz helixP #12812 üzenetére
Nálam folyamatosan be van kapcsolva, de csak szükség esetén kapcsolódik wifi-re, így nem fogyaszt szinte semmit.
Ez van a wifi leírásában is:
Esetleg érdemes végignézni, hogy nem-e áll fenn valamelyik eset folyamatosan nálad és amiatt szívja az akksit.
Mondjuk az utolsó esetet nehéz ellenőrizni...[ Szerkesztve ]
X
-
patex1983
őstag
-
patex1983
őstag
válasz sztomi1981 #13003 üzenetére
Mondjuk előrébb lennénk, ha pontosan leírnád, hogy hogyan próbáltad a méréseket és mi történik az órán miután elindítottad valamelyiket.
Ha engedély kellene neki, azt jelezné.
Telefonon a Samsung Health Monitor app fenn van?X
-
patex1983
őstag
válasz sztomi1981 #13008 üzenetére
Így már erősen hardverhiba gyanús....
Ha garis, akkor én küldeném vissza.
Előtte még esetleg egy teljes gyári visszaállítás az órán, telefonról appokat leszedni és kezdeni az egész párosítást elölről, ha ez még nem volt meg.
De ha ez sem segít, akkor szerintem szerviz....X
-
patex1983
őstag
válasz Lacielvtárs #13189 üzenetére
A vérnyomás és EKG azok, amik csak Samsung telefonnal működnek (alapból).
X
-
patex1983
őstag
-
patex1983
őstag
válasz vodrosjozsi #13458 üzenetére
Mármint mit?
Én S21FE-vel használom, felraktam a frissítést, de nem igazán látok változást.... Az alvás más lett, meg az értesítések másképp jelennek meg kicsit.... Ennyi kb.X
-
patex1983
őstag
-
patex1983
őstag
válasz vodrosjozsi #13470 üzenetére
S21FE -m van és ott van pár hsz-el korábban, hogy megmutattam, hogy megy.
Az S21FE is magyar, Vodánál vásárolt készülék nincs rajta semmi mókolás.X
-
patex1983
őstag
válasz nortx55 #13494 üzenetére
Ez oké, de semmi részlet nincs erre vonatkozóan hivatalosan sehol...vagyis én nem találok.
Pl. csak akkor működik, ha folyamatosan megy a pulzusmérés? Mi van ha én nem akarom, hogy folyamatosan figyeljen? stb...
Szerintem tuti lennie kell(ene) valami menüpontnak, bárminek, ami arra utal, hogy ez a funkció egyáltalán létezik....X
-
patex1983
őstag
válasz cintula187 #13599 üzenetére
Nálam volt ilyen korábban is....mindig is....
Idő kell neki mire megtalálja a gps jelet. 2-10 perc között kb.X
-
patex1983
őstag
válasz PedroPascal #13661 üzenetére
Az elálló óraszíjat én sem bírtam hova tenni....
Vettem rá normál óraszíjakat.X
-
patex1983
őstag
válasz Barthezz2 #13698 üzenetére
Nekem is most frissült.
Nálam meg az a probléma, hogy be sem tudom kapcsolni, hogy a Samsung Cloud-ba mentse az óra adatait, egyszerűen nem vált át a kapcsoló, hiába nyomogatom.... Erre nem tudtok valamit?
Már átnéztem minden engedélyt mindenhol, de minden meg van adva mindegyik appnak (Cloud, Wear, Switch).X
-
patex1983
őstag
válasz Luciano #13846 üzenetére
Régen én is szemeztem vele, mert milyen jól hangzik, ez a "validált" szenzor....de ha jobban utánakeresel, sajnos a valóság nem annyira fényes.
Pl. https://youtu.be/swQLhrdxEkk?si=Jlte0KFi--V6UXW8
Szóval nekem nem nyerte el a bizalmamat.X
-
patex1983
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest