Hirdetés
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Öregszem
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
-
LOGOUT.hu
Samsung Galaxy Watch 4 és Watch 4 Classic Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
szilasz007
aktív tag
Amúgy legalább ez most még egy ismételt előnye a WearOS-nek. Berhelhető.
Galaxy Watch-on magyar hang diktálás nem volt. Fizetés is csak régióváltós, curve-os trükközéssel (ami szépen lassan kikopik, ahogy az angol BIN-es kártyák elfogynak..).Ezen meg már tisztán megy a Google Pay, így most már a hang diktálás is. EKG, vérnyomás is megoldható, szintúgy ADB-vel... hogy mondjam.. szépen lassan meg lehet kerülni Samsung hülye korlátozásait, mert hogy az android berhelhető.
-
JockeyEwing
aktív tag
A GBoard magyar nyelvhez az órán telepítve van a gboard, de sajnos csak 2.0. A telefon S21U, Android 12, de azon nincs telepítve a gboard. Kellene a telefonra is, vagy ez nincs összefüggésben és "mókolni" kell?
-
szilasz007
aktív tag
válasz JockeyEwing #2552 üzenetére
Nekem Android 10-es Note 9-em van.
Simán fel ADB-ztem a legújabbat (com.google.android.inputmethod.latin_2.1.09.402048158-release-armeabi-v7a-160073_minAPI30(armeabi-v7a)(nodpi)_apkmirror.com.apk)Semmi gond, telefontól független.
-
vinczetibor
aktív tag
Nem értem, hogy mi alapján települ különböző verziójú gboard.
Van akinek felment A10-ről is és van akinek A12-ről sem a legújabb kiadás.
Még arra tudok gondolni, hogy a régió/ország lehet az ok.
Nekem angol régiós az órám és a telefonom is arra van állítva. Tegnap simán felfrissítette az óra a legújabb verzióra a gboard-ot.
Ha a régiós különbség az ok, akkor napokon belül megérkezik a magyar régióra is a legújabb kiadás. Nem azonos időben kerülnek frissítésre az alkalmazások a különböző országokban. -
tabletta
tag
válasz JockeyEwing #2552 üzenetére
Amikor feltettem a fent említett szép nevű alkalmazást, (amit átneveztem gboard.apk-ra) az órán nekem is 2.0 verziót mutatott. Utána visszakapcsoltam a Bt-t, párzott a telefonnal (amin fent a Gboard) és az órán letöltötte a nyelvet a Gboardban. Ezek után helyreállt a rend.
Nem vagyok programozó, csak műkedvelő, de ezek alapján én látok összefüggést a telefonnal.
A helyedben felraknám a telefonra is, ha meg nem jön össze, legfeljebb letörlöd. -
szilasz007
aktív tag
válasz Leonardo91 #2556 üzenetére
Egy hónapja igen. Azóta valaki írta, hogy már orvosolták a hibát. Próba cseresznye
-
Shader
aktív tag
válasz szilasz007 #2551 üzenetére
Csak annyit tennék hozzá, hogy volt/van magyar hang diktálás GalaxyWatch-ra (Tizen-re).
G-board néven (Nem Google board!) egy 3rd party kis app és parádés. A billentyűzete is nagyságrenddel jobb mint bármelyik nagy cégé.
Amit nem értek a Samsung részéről, hogy az igazán jó és smooth dolgait miért dobta el a google kedvéért. Semeddig nem tartott volna pl. egy keretrendszert írni az órafelszíneinek. Így ment minden a levesbe...--- Sent from mobile device ---
-
Shader
aktív tag
válasz Leonardo91 #2556 üzenetére
Én Facert használok többnyire. Nemrég frissítették, azóta nem volt túlmelegedés ez miatt. Az akkuidő se lett rövidebb ha ez fut. Mondjuk az amúgy se túl combos akkuidőt ez nem rövidítette tovább.
--- Sent from mobile device ---
-
Rolinkoka
újonc
Aki Stocard appot használ, most lementhető az EUs oltási bizonyítvány is.
-
ctibor
senior tag
Igen, ezt én is tudom, pedig nem volt Tizen-es órám. De amikor olvastam az appról, írtam a G-board fejlesztőinek, kérdezve, nem lehetne-e valahogy portolni az appot Wear OS-re. Azt válaszolták, nagy munka lenne és talán felesleges is, mert a Google valószínűleg kiterjeszti majd a Gboard nyelvi támogatását Wear OS-ben is.
Igazuk lett.
Galaxy Tab S6 LTE, Galaxy Z Flip3 5G, Galaxy Watch4 Classic e-SIM
-
GRILLEBAR
csendes tag
Hali! Van egy SM-R870 es watch 4 em, és nem tudom beállítani alapértelmezett fizetési opcióként a Google Pay-t, csak a Samsung Pay van ott... esetleg tud erre valaki valami megoldást? Szoft. verzió: R870XXU1DUK1 a legfrisebb szoftver van az órán!
Köszi előre is! Esetleg tud adni valaki linket másik szoftverre? Sammobilen még nincs semmi..[ Szerkesztve ]
-
Lesz Wear OS-ra is minden idővel. Emlékezz, hogy még Google Pay sem volt az óra megjelenésének időpontjában, kb. 2 hónapot kellett várnunk. Tizenre sem azonnal lett mindent, ami hasznos volt.
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
tovgab
aktív tag
válasz GRILLEBAR #2567 üzenetére
Az órán ha belépsz a beállítások ► kapcsolatok ► NFC ► Fizetés menüpontba, ott neked mit ír?
És ha beállítod a kezdőlap gomb dupla nyomására a GPay app-ot, akkor sem megy?[ Szerkesztve ]
O+ 5T ► Samsung Note 9 ► Huawei Mate 20 Pro ► Xiaomi MI 9 SE ► O+ 7 Pro ► O+ 8 Pro ► Poco F4 GT ► iPhone 13 Pro Max ► iPhone 15 Pro
-
ctibor
senior tag
válasz GRILLEBAR #2562 üzenetére
"nem tudom beállítani alapértelmezett fizetési opcióként a Google Pay-t"
Nekem sincs beállítva alapértelmezettként, ennek ellenére minden gond nélkül fizetek Google Pay-el és a Revolut kártyámmal.A beállítások ► kapcsolatok ► NFC ► Fizetés menüpontban nekem azt írja ki, hogy "Nincs telepített fizetési alakalmazás". Pedig van és tudom is használni! Fura...
Galaxy Tab S6 LTE, Galaxy Z Flip3 5G, Galaxy Watch4 Classic e-SIM
-
-
thboxx
aktív tag
-
-
thboxx
aktív tag
válasz GRILLEBAR #2578 üzenetére
Hát igen... én se találtam fw-t sehol még... Az a baj, hogy csak simán régiót sem tudsz váltani... ez így egyelőre patthelyzet...
Mod: ez alapján annyit derítettem ki, hogy 'talán' USA régiós az órád... legalábbis a fw verzió alapján...
[ Szerkesztve ]
Ha már veszem a fáradtságot, és értékellek a kötött üzlet után, úgy te is tedd ezt meg!
-
autotaxmo
őstag
válasz anadroid #2528 üzenetére
A sideload a telefonon az istenert nem akar mukodni, ugyanazon a wifin van az ora es telefon is, ora fejlesztoi modban adb debug aktivalva wifin keresztul, apk gboard wear os letoltve telefonra, de a sideload easy fire tools nem tudja feltolni az orara mert nem talal semmit a halozaton gondolom az orat kene megtalalnia de semmi
-
szabosasito
aktív tag
Szép napot mindenkinek watch face kuponokat találtam a facebook-on de nem tudom használni. Tizen watc face-nél működött, most sehogyse sikerül. Mi a megoldás valaki tud segíteni? Előre is köszönöm.
-
válasz szabosasito #2583 üzenetére
Tizen watchface-ek nem fognak működni ezen az órán.
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
hito
nagyúr
Kollégám másról számolt be. Azt mondta, hogy a Watch3 óráján készített biztonsági mentés részben átment és ugyan nem mindegyik, de néhány számlap is települt mentésből a Watch4 órájára. Akkor valamit benézhetett, vagy bizonyos számlapok tényleg átmenthetők és működőképesek?
Privátban nincs szakmai kérdés, vélemény, arra a fórum való.
-
válasz szabosasito #2588 üzenetére
Google Play app (a mobilon)
Offers and Notifications -> Redeem promo codePénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
anadroid
senior tag
válasz autotaxmo #2582 üzenetére
Beírtad a beállításokban az IP-címet?
Kérd privát üzenetben a Curve és a Monese kódot 5 angol font (kb. 2000 Ft) ajándékhoz, a Wise kódot az első, max. 150000 Ft-os ingyenes utaláshoz, a Vivid kódot ingyen fém kártyához és 100 € havi visszatérítéshez! Egyes kártyák ingyen postával érkeznek.
-
anadroid
senior tag
válasz autotaxmo #2592 üzenetére
A Settings menüpontban a vonal alatt. Az órán a 172.20 kezdetű sorból a kettőspont előtti rész. Nézd meg, és a friss állapotot használd, az ilyen telefonos megosztásoknál elképzelhetően változik.
Kérd privát üzenetben a Curve és a Monese kódot 5 angol font (kb. 2000 Ft) ajándékhoz, a Wise kódot az első, max. 150000 Ft-os ingyenes utaláshoz, a Vivid kódot ingyen fém kártyához és 100 € havi visszatérítéshez! Egyes kártyák ingyen postával érkeznek.
-
Dodeszh
tag
válasz meszipeti #2466 üzenetére
Hibrid bőr van csak, aminek az alja szilikon, a teteje, ami kifelé van, pedig bőr. Nem olyan merev anyag mint a gyári szíj, bár nekem vastag csuklóm van, így a gyári sem zavaró. Szerencsére bármilyen 20 mm-es szíj jó hozzá, én jellemzően nem a Samsung szíjakat hordom.
-
JockeyEwing
aktív tag
Sziasztok
Van ötletetek arra, hogyan lehetne kivitelezni Bixby Routine-al vagy akármi mással az alábbi feladatot:
- ha megszakad a Bluetooth kapcsolat az órával, akkor automatikusan irányítsa át az összes bejövő hívást egy adott számra
- ha helyreáll a kapcsolat, vegye vissza az átirányítástAzt tudom, hogy az árirányítás tárcsázós kódja : *21*+36telefonszám#
Ennek a deaktiválása:
##21#De a bixby routines ezt így nem hajlandó csinálni, a quick commands pedig mindenáron a számológépet erölteti.
-
bandoot
lelkes újonc
Nektek is nagyon gyorsan merül az óra? Vagy van esetleg valami javaslatotok? Már a pulzusmérést is teljesen kikapcsoltam, de így is ha este feltöltöm fullra, reggelre 75%körül van, este 9körül meg már 10%, úgy hogy konkrétan az órán nem is csinálok semmit pár értesítés megnézésén kívül.
Szóval csak épp, hogy kihúz egy napot, ha tutira akarok menni, hogy ne merüljön le egy nap kétszer kéne tölteni..[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- EA Sports WRC '23
- Már 70 millióan nézik a Netflix reklámos csomagját
- Házimozi belépő szinten
- BestBuy topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Synology NAS
- Lexus, Toyota topik
- Elektromos cigaretta 🔞
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Moderátort keresek a fórumhoz!
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest