Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- Öregszem
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT.hu
Samsung Galaxy Watch 4 és Watch 4 Classic Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Alpachino
veterán
Visszaolvasva sem találtam magyarázatot, de hátha valakinek is volt hasonló problémája a lidl termináljával......Ugyanis, mindenhol tudok érintéses fizetést az órával, gond nélkül, de a lidl terminál visszadob... telefon érintését követeli ami rendre működik is. Nem tudom, hogy ez speciális egyedi eset, vagy másnál is adódtak ilyen problémák ?...
"Hagyjuk a szexualitást a hanyatló nyugat ópiumának!" ( Virág elvtárs)
-
Alpachino
veterán
Akkor szerintem az egyes termimálok a ludasak, mert most egy 10 perce pl. A lidl 2-es pénztáránál már órával is tudtam fizetni , reggel még (másik pénztárnál) nem ment....ki érti ezt...
[ Szerkesztve ]
"Hagyjuk a szexualitást a hanyatló nyugat ópiumának!" ( Virág elvtárs)
-
ESP23
senior tag
Sziasztok!
Olyan problémám van, hogy sehol nem találok olyan opciót az SHealth alkalmazásban, ahol megnézhetném térképen a rögzített útvonalakat(gyaloglás, futás).
Már mindenhol kerestem, de nem találom.
A Honor MagicWatch 2-vel ez egyszerűbb volt . -
-
OhYeah
kezdő
válasz donhellner #2764 üzenetére
Köszi mindkettőtöknek, itt lehet a bibi. Nekem minden "edzés" automatikusan felismert gyaloglás volt eddig, egyiket sem indítottam én.
-
SkyS1gn
félisten
válasz SkyS1gn #2762 üzenetére
Másik dolog.
FB messenger, egyéb üzeneteket nem lehet elolvasni, csak írja hogy jött. Ennek mi értelme?
Active 2-ről váltottam, legalább működik a Spotify és a Strava ami eddíg csak döcögősen de miért nincs twitter vagy fb messenger app ha már Wear OS?
Most cserélte bnőm az S3-at S7-es órára. Hát az tény, hogy nagyon elöbbre jár az Apple watch. Azon pl lehet válaszolni is. Iphone viszont nem kéne.Tech addict, $TSLA and Tesla owner, geek.
-
Balanna
tag
válasz Roland0224 #2768 üzenetére
Pontosan így van!
-
SkyS1gn
félisten
válasz Roland0224 #2768 üzenetére
Akkor ezt visszaszívom, lehet az értesítésem van úgy beállítva hogy ne írja ki telefonon és azt vette át.
Apropó, valahogy ma már a hívás is megy. Kis idő kellett neki.
Öröm bódottá!
[ Szerkesztve ]
Tech addict, $TSLA and Tesla owner, geek.
-
PACSA75
őstag
Sziasztok. Csatlakozom a csapathoz egy szürke Galaxy watch 4 44mm-essel. Ticwatch Pro 3 at váltott, ami szintén nagyon jó kis óra, de elég csúnya. Már a megjelenése óta kiszemeltem magamnak a GW4 et. Végre most eljött az idő. Egyelőre nagyon tetszik.
-
S@c@
őstag
A 40mm-es uzemideje rosszabb sokkal, mint a 44mmese?
-
msfeco
tag
Sziasztok.
Redmi Note 10 pro telefonnal párosítva használom az órát. Hívás fogadáskor a telefonom (autómatikusan) BT kihangosítóként használva az órát kezdi el fogadni a hívást, ami idegesító. Persze ilyenkor halózás, majd a telefonon a hívást átkapcsolom BT-ről telefonra és mindíg lemeradok a beszélgetés elejéről. Találkozott valaki hasonló jelenséggel?
Már több minden beállítást lellenőriztem pl. kisegítő lehetőségek - automatkius átváltsás kihangosítóra.
Köszönöm. -
Zoox
csendes tag
Sziasztok! Valakinek sikerült a Samsung health monitort rá varázsolnia Xiaomi telefonra? Vagy csak Samsung telefonnal működik a vérnyomás mérés, ekg?
-
-
Zoox
csendes tag
válasz Roland0224 #2779 üzenetére
Köszönöm az infót. Még abban kérném a segítségedet, hogy nagyságrendileg merre keresgessem, mert elég sok hozzászólás van. Ez jó hír, nekem Mi 9 lite van.
-
Bossi
őstag
Sziasztok!
A google pay megy már? Illetve azt szeretném kérdezni, hogy a classic verzió esetén a sima és az LTE között van egyéb eltérés az e-sim lehetőségen kívül?
köszönöm.
-
anadroid
senior tag
válasz Roland0224 #2779 üzenetére
Nekem telefoncsere óta nem szinkronizál az EKG, nem kerül bele az alkalmazásba, nem is ajánlja fel (mint pl. a vércukrot), hogy adjam hozzá a listához. A vérnyomás érdekes módon átadódik az SHM-ből.
Kérd privát üzenetben a Curve és a Monese kódot 5 angol font (kb. 2000 Ft) ajándékhoz, a Wise kódot az első, max. 150000 Ft-os ingyenes utaláshoz, a Vivid kódot ingyen fém kártyához és 100 € havi visszatérítéshez! Egyes kártyák ingyen postával érkeznek.
-
bigdigit
addikt
-
PACSA75
őstag
válasz bigdigit #2794 üzenetére
A Curve éppen ezt csinálja (amit szeretnél). Abszolút semmit nem kell vele tökölni, csak beállítod "átjárónak" és automatikusan átmegy rajta keresztül a pénzed a saját bankkártyádról fizetés esetén, bármilyen manualitás nélkül.
Lehet, hogy vannak vele problémák, azaz terminálok, amelyek nem fogadják el, de én még olyannal nem találkoztam (talán rohadt nagy mázlim volt eddig).
Éppen hogy a Revoluttal kell bajlódni, mert arra manuálisan kell leszívni a pénzt a számládról. Ez is tök jó opció, de én másra használom.[ Szerkesztve ]
-
-
ctibor
senior tag
Valaki használja a Shazam appot órán? Mit tud? Önállóan felismer zenéket? Le is játssza a számokat?
(Már többször úgy jártam, hogy feleslegesen töltöttem le programokat, mert az órás változatuk nagyon szerény képességűnek bizonyult, ezért szeretném tudni, érdemes e próbálkoznom vele, mert a telefonos app nagyon jó)
Galaxy Tab S6 LTE, Galaxy Z Flip3 5G, Galaxy Watch4 Classic e-SIM
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Asszociációs játék. :)
- Androidos tablet topic
- Projektor topic
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- PlayStation 5
- Tőzsde és gazdaság
- Házimozi belépő szinten