- Miért nincs szükségem egy darab elektromos rollerre se?
- Jól árasított edzett üvegek Samsung Galaxy A54-hez és POCO X6 PRO 5G -hez
- 1 Kis segítséget kérnék :)
- Így nem kell kidobni a gépet és friss Windows 10-en maradni 2029-ig
- Fogadj örökbe egy szervert, avagy hogyan építsünk otthoni labot I. (az alapok)
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
kerobi
senior tag
válasz code1005 #6167 üzenetére
A Resurrection elég jó. Mindig frissítik.
-
edgelaszlo
senior tag
válasz code1005 #5863 üzenetére
IronRom3.0 egyszer összeomlott nekem, nagyon nehezen tudtam észre téríteni a Tabot, valszín eközben vétettem egy-két user error-t, de sikerült visszaraknom, azóta is teszi a dolgát lag és hiba nélkül. fent van a 3.2, az is pazar nekem.(mondjuk film+böngészés+youtube+képregény. ennyire használom)
(#5861) gezatata: szintén
[ Szerkesztve ]
telefonok, tabok, gitárok, erősítők
-
gezatata
aktív tag
válasz code1005 #5856 üzenetére
nekem is ugyan ez volt a bajom.
Végül egy friss 6.0.1 után ezt az IronRom 3.2 tettem fel az oldalon leírtak szerint.
az üzemidom is sokkal jobb lett az eddigiekhez képest. Eddig nagyon meg vagyok elégedve vele.A kérdésedre is válaszoljak. Ez alapból rootolt.
Egy hóember kérdezi a másiktól: Szerinted ki készített minket? Válaszul a másik: Senki. █ Az Isten szeretet, és aki kitart a szeretetben, az az Istenben marad, s az Isten is benne marad.
-
ctibor
senior tag
válasz code1005 #3745 üzenetére
Az androidos változattal csináltam, de a legfrissebbel, amit a program honlapjáról szedtem le. Utána - ahogyan itt írták - el is távolítottam a kingorootot (Supersume-vel, ha jól emlékszem - de bocs, ha hülyeséget írok, nem vagyok szakember. . .)
Galaxy Tab S6 LTE, Galaxy Z Flip3 5G, Galaxy Watch4 Classic e-SIM
-
oncsi
őstag
válasz code1005 #2587 üzenetére
30mp-ig kell nyomni a bekapcsot. Akkor minden esetben kikapcsol.
Megjegyzem, hogy pont egy ilyen lefagyás okozhat hibás aksi kijelzést.A Note 8020-is a KK frissitéskor kapta a csúnya grafikát. Szerintem ez tudatosan így készül. Frissitjük, mert megigértük, de érd be az ovis grafikával. Vagy vegyél aktuális csúcsgépet, aktuális Androiddal (amit a következő frissités majd úgy is elrondit).
[ Szerkesztve ]
Kinek csak kalapácsa van, mindent szögnek vél
-
csalafinta65
senior tag
válasz code1005 #2278 üzenetére
6 -7 órás töltés! Olyan szerencsés voltam, hogy egyszerre voltam tulaja mind a kettőnek..( Note-ot eladtam) Szóval töltése elfogadhatatlanul sok volt. Önmagában a kijelzője szép lenne, de ugyanazon tartalommal egymás mellé téve a Tab S-el gyenge. Feketéje szürke, élességben, szín telítettségben messze lemaradt. Akksija max. 6 óra. Ez is gyenge pontja volt. Sőt jóval nehezebb is. A Tab S messze a világ legszebb kijelzőjével rendelkezik tablet fronton.
Új hozzászólás Aktív témák
- Makulátlan Microsoft Surface Pro 11 32/1TB eladó sok extrával!
- Apple iPad Pro 11 M4 2024 256GB WI-FI (Space Black) Eladó!
- Apple iPad Mini 4 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPad Pro 13" M4 - 2024, Cellular, WiFi 256GB, Apple garancia, ezüst, doboz
- iPad Air 13" M2 - 2024, Cellular, WiFi, Apple garancia, szürke, doboz