Hirdetés
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Asszociációs játék. :)
- Egy korszak vége
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- ATI vs. NVIDIA kezdetektől napjainkig II.
- Digitális Állampolgárság Program
- Karácsonyi pofára esés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
bostone
addikt
Szerintem is épp nyaralásra készültek a cégnél, amikor papírra vetették az FE terveit.
Remélem ez azért tiszta.Huawei: nincs gugli. Senkinek nem ajánlom. Szerintem Te sem vennéd meg. A nyitóár magasabb volt.
Lenovo: tényleg kisebb, igazad van. Öt helyen van raktáron. S6 lite 45 boltban kapható.
Miről beszélünk?Az vásárlók többsége nem jár fel fórumozni, nem néz meg egy árva tesztet sem.
Megkérdezi az üzletben vagy egy ismerőst, hogy mit vegyen. Nem hülye, csak nem ért hozzá és ezt kihasználják. -
bostone
addikt
Te miről beszélsz? Csak én olvastam el a tesztet?
Ebben a méretben?
Kérek egy linket, melyik honi áruház kínál 12" fölötti droidos cuccot, ami nem Samsung!Egyébként nem vagyok a cég embere.
Nem is értem miből lehetett levonni ezt az elhamarkodott megállapítást.
Még azt is megkockáztatom, hogy droidos táblagépből az egyik legtöbb típust én használtam hosszabb-rövidebb ideig itt bárki közül.Mindazonáltal nem mondanám magam szakértőnek távolról sem, viszont a gyakorlati tapasztalataimra hagyatkozhatok.
Az árakat tekintve ez lesz a trend. Mobilhoz képest keveset adnak el belőle és olcsóbb is. Valahol be kell hozni a lemaradást.
A Samsung az Samsung, az emberek nem mennek el mellette, a cég rengeteg energiát fektetett bele, hogy az emberek elfogadjanak egy nézőpontot.
És egyébként is, ha droidos cuccot keresel elsősorban egy Samsungot vesznek le a polcról és tesznek eléd az asztalra.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPad Pro 13" M4 - 2024, Cellular, WiFi 256GB, Apple garancia, ezüst, doboz
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető
- 4db HP Elite x2 G4 tablet, i5-8365u, 8GB DDR4, 256GB NVME, FHD, GARI, SZÁMLA
- KARÁCSONYI AKCIÓ!!! ÚJ Surface Pro 10 EZÜST Ultra 5 135U 16GB RAM 512GB SSD Gar: majdnem 2027
- ÉRKEZETT Legújabb Bontatlan Új M4 Chipes IPAD PRO 2024 11 13 1év gar Azonnal Deák Térnél Átvehető.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest