Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sh4d0w: StarWars: Felismerés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Meggyi001: Kórházi ellátás: kuka vagy finom?
- GoodSpeed: Nem vénnek való vidék - Berettyóújfalu
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mymelody
aktív tag
"WiFi hotspotként üzemeltethető telefon viszont ritkaság" Te ne haragudj már, de ne írjál már ilyen butaságokat. Az androidos alaptelefonok is tudják 2.2 OS óta. Szerinted ritka az androidos mobil???
Ja androidos telót kapni már 20ezertőlt(használtan)? Bocs. Akinek meg 8éves nokiája van az meg ne akarjon már internetet megosztani.
A másik írtad/tátok minek ilyen SGS vagy WP7 mellé. Szerintem 1. nem meríted a telód zsenge akksiját amikor ezt használod 2. 4" VS 5" ég és a föld
Persze értem én: minek laptop ha van asztali gép, minek iPad-Tablet ha van notebook, de ha valaki megteheti és használja is miért ne? 45-50ezerért tudnánk mindannyian mutatni sok kütyüt aminek valóban nincs értelme
Új hozzászólás Aktív témák
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Disney+
- Milyen okostelefont vegyek?
- Linux kezdőknek
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen monitort vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Milyen RAM-ot vegyek?
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 Pro Alpine Green ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB-100%
- Lenovo ThinkCentre M920q/ Dell OptiPlex 3070/ Hp EliteDesk 800 G4-G5 mini, micro PC-Számla/garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Z790 i9 14900KF 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070TI 16GB NZXT H6 Flow RGB 1200W
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- SzoftverPremium.hu
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Ja androidos telót kapni már 20ezertőlt(használtan)? Bocs. Akinek meg 8éves nokiája van az meg ne akarjon már internetet megosztani.