Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: StarWars: Felismerés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Gadomiklos: Sziasztok! Kezdő vagyok, és nem tudom hol tudom megnézni a privát üzeneteimet.
- Meggyi001: Kórházi ellátás: kuka vagy finom?
- WireGuard VPN a mindennapokra
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Mymelody
üzenetére
A mobiltelefóniában jelenleg az érintőképernyős, masszív számítási teljesítményt nyújtó, internetezésre alkalmas mobilkészülék (iPhone, Galaxy S, Desiré, stb.) az aranytojást tojó tyúk - értsd: sokkal többért lehet eladni, mint amibe az előállításuk kerül. Persze az olcsó hardvert kisebb nyereséggel is megéri eladni azoknak a tömegeknek, akik nem hajlandók megfizetni a csúcsmobilok árát, így születnek a "médialejátszók" meg a "mobil internetes eszközök" (MID) mint pl. az iPod, meg az e topikban tárgyalt eszköz. Persze ilyenkor gondosan vigyázni kell arra, hogy valamilyen lényeges szempontból különbözzön a csúcsmobiltól, és ez esetünkben éppen a mobil internet hiánya (ami egy mobil internetes eszköznél némileg önellentmondásnak hat...)
És ezzel el is jutottunk kiinduló problémánkhoz, nevezetesen hogy kezünkben egy eszköz, amiben alapból benne van a dial up internet, csak éppen nem tudunk hozzáférni, mert a gyártó úgy döntött, hogy ennyi pénzért ez nem jár.
És értem én, hogy az a megoldás, ha veszek újabb 40 ezerért egy androidos mobilt vagy egy mifi-t, de azért had ne kelljen ehhez még jó képet is vágnom.
(A fent vázolt gyakorlat nem kivételes, különlegesen szép példája pl. az Intel Upgrade Service.)
-
Mymelody
aktív tag
válasz
Mymelody
üzenetére
Kis tapasztalat: internet nagyon gyors, persze ha van sebes net, két ujjas zoom kiváló, tördelés jó, de jobb fektetve. Komolyabb játékot nehéz hozzá találni, talán a Galaxy Tab-os verziókat szereti, bár még nem feküdtem rá a témára. Ami fent van nekem az a Golfos HD-s cucc az tökéletes.
Navi káprázatos ekkora kijelzőn. De ez mindenre vonatkozik egyébként. Megdöbbentő méret még egy 4,3"-hoz képest is
Gépelés elképesztő könnyű, mondom én, aki a 4"-os Omnia 7-en egy értelmes szót nem tudtam bepötyögni.Viszont nem merem nagyon hordozni, mert nincs hozzá tok. Aki talál legyen szíves linkelni+fólia is jó lenne
Új hozzászólás Aktív témák
- Kihúzhatja a gyufát a PC-s gyártóknál az érkező új Xbox
- OLED TV topic
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- BestBuy topik
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Gyúrósok ide!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen NAS-t vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Shining3D EinScan Pro 2X 3D szkenner
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- NVIDIA RTX 4090 24GB HP OEM verzió (kiváló állapotban)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3897, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő