Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• pcnet

addikt

válasz Vyndree #1777 üzenetére

Ja látom költői kérdés volt. Bocs! Mindegy! Maradjunk annyiban, mindkettő jó, de Galaxy jobb vétel. És akkor senki nem sértődik meg. Egyébként ha vissza olvasol, láthatod, hogy írom Galaxy mennyivel sokoldalubb és lehet megmarad navinak, mert 38ért nem pazarlom el. Azt hittem ebből lejött, hogy szeretem Galaxyt. És nem sznobságból vettem touchot. Tényleg mindegy. Látom tényleg android topicban nem lehet írni Apple-ről, Apple topicban meg androidról. Én nem állok egyik pártján sem. Mindkét eszközt szeretem és használom. Csak mindegyiket másra. Részemről itt tényleg vége. Nem kívánok vitát nyitni. Ha valakinek kérdése lenne, írjon privátot, szívesen válaszolok bármire.

• pcnet

addikt

válasz Vyndree #1777 üzenetére

Szebb a képe, nem pixeles. 960x640 pixel 3.5"on sokkal szebb mint Galaxynak 480x800 5"on. De félre értetek, mert én épp azt mondom Galaxy jobb vétel, nem estem hanyadt touchtól. Csak kiváncsi voltam mi ez a nagy hype az Apple körül, és már minden OP rendszerrel volt dolgom iOS kivételével. Ezért szerettem volna megismerni azt is és iPod touch volt a "legolcsóbb" megoldás erre, ugyanis nem vagyok olyan tollas gyerek, hogy megengedhessek magamnak egy iPhone 4et 150e ft-ért. 3GS jöhetett volna még szóba, de szempont volt a garancia és touch 4G erősebb hardveresen. Szóval nekem nem jött át az Apple feeling, azt hiszem nem én leszek az aki sorban fog állni alma bolt előtt, hogy elsők közt vegye meg az új almafont. Nem rossz, de nem értem mi ez a nagy hype. Na de ezt már nem írom le, mert erre téved egy fanboy és átalakítja az arcom. Meg nem akarok vitát szítani. Egyébként szerintem zenében sem jobb. Memóriája meg nem bővíthető, hogy kérdésedre is feleljek. Képeket nem valami szépeket csinál. 0.7mpx. Videóban 720p. Nekem a kijelző teccik és, hogy vékony a készülék. Meg minőség értet, egyben van, szép, jó kézben tartani. De iTunes szinkron idegesítő, Galaxy sokkal hasnálhatóbb, nem kötött ennyire az egész és nem ennyire zárt a rendszer.

Új hozzászólás Aktív témák