- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Dany007: Kiakasztó frissítések
- ldave: New Game Blitz - 2025
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Fűtés és hűtés klímával, napelem segítségével
- [K2]: A vagyonvédelmi rendszerszerelővé válás rögös útja
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
-
LOGOUT
Samsung Galaxy S9 és S9+
Kérlek olvasd át az összefoglalót, mielőtt a fórumban kérdeznél!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kzoli1994
csendes tag
Sziasztok!
Akinel jelentkezett ez a zoldulo, csikozo, fekete hasznalhatatlan kijelzo problema, factory resetet probalt megoldas keppen? En is tobb honapja kinlodok vele, oled saver programmal hasznalhato a telefon tobbe kevesbe.... Most jutott eszembe az elmeletem hogyha hardveres vagy erintkezesi hiba lenne a kivalto ok akkor egy program azon nem segitene.... vagy rosszul gondolom?
Bar az is igaz hogy meg egy factory resetet is nehezen tudnek csinalni mert ha nem ez a szoftver vezerli akkor 50bol 1szer kapcsol be a kijelzo ugy hogy hasznalhato is...
Vagy esetleg valaki talalt mar megoldast erre? -
hematoma1
senior tag
válasz
Rinocerosz #43192 üzenetére
Beltérnél vettük észre.
-
fujifilm1
senior tag
válasz
Reverting #43180 üzenetére
Elsőre 2549 mA tudott leadni a gyári aksi. Ami egyáltalán nem rossz első töltés után.
A merüléskor szép egyenletesen csökkent a töltöttség.
5ó16p alatt merült ki, osztott képernyőben a Fast discharge és az Accubattery ment.Tehát úgy néz ki hogy ez az akkumulátor teljesen rendben van.
-
bmt50
senior tag
válasz
Rinocerosz #43192 üzenetére
S23 teszt első oldala részben ezzel a Samsung display fényesség problémával foglalkozik, néhány más márka modelljével összehasonlítva: [link]
"..Szuper a napfény alatti fényerő is, mégis visszatér egy érdekes hiba.."
"..zavaróan leszabályozza a rendszer a napfény melegében a fényerőt.." -
Rinocerosz
őstag
válasz
hematoma1 #43190 üzenetére
Egyébként ha erős napfényben használod akkor némely esetben ki szokta fakítani a színeket. Pont most vettem észre én is az s22-n, de ez mindig is így működött. Nem tudom pontosan mikor aktiválja ezt a fakóságot, de nekem is előfordult az összes telón.
Nem lehet, hogy a mostani időjárás miatt csinálja ezt neked is? Beltérben is elfordul ez a dolog?
-
hematoma1
senior tag
Sziasztok. Mostanában csinál olyat a teló hogy hirtelen olyan fátyolos lesz a kijelző, fakó szinek aztán egyszer csak vissza ál és tökéletes . Nem folyamatosan ilyen csak néha-néha.Amúgy 4 éves a teló.
-
bmt50
senior tag
Igen, Iphone 11.
Én azt gondolom nem érdemes szemellenzővel nézni a mobilpiacot. Ha igény a jó kamera, a gyors proci, a sok üzemidő és a hosszú támogatás, akkor egy jó árú Apple termék is lehet jó társ, sőt.
A rendszert meg lehet szokni, ahogy a nem bővíthető memória, vagy a PC-re csatlakoztatáshoz szükséges kliens programok telepítése sem számít vállalhatatlan kompromisszumnak, szerintem. -
bmt50
senior tag
válasz
#31816946 #43185 üzenetére
S21FE megéri a felárat, az A54-nél még az A34 is szintetikus teszteken gyorsabb. Idei A54 a vélemények/tesztek alapján inkább visszalépés. Az üveg hátlap, a fényesebb 120-as kijelző, a 8GB ram és a nem túl energiatakarékos Exynos 1380 nem akkora fejlődés.
Az idei titkos favorit egyebként nem ezek a Samsungok, hanem az i11. Kamerája, a még mindig évekre szóló támogatás, proci, üzemidő mind mellette szól. -
törölt tag
Sziasztok!
Samsung Galaxy S9+ után a Samsung Galaxy A34, Samsung Galaxy A54 vagy Samsung Galaxy S21FE-t érdemesebb megvenni?
-
bmt50
senior tag
válasz
fujifilm1 #43181 üzenetére
1.: a link egy 2019-es árlista. Azóta az ár nem valószínű hogy olcsóbb, vagy megegyező maradt. Fixity friss árajánlata pl. most 19600Ft.
2. A szervízbe el is kell jutni, és ha vidéki vagy, akkor ez benzin, busz/vonatjegy, stb. útiköltség.
Hozzám pl. a legközelebb a győri szervíz van, ami oda-vissza 4400Ft gázolaj, és parkolási díj is van ugye...
Akkor ez pl. nekem alsó hangon 25 lett volna.
18-ért beszerezte a helyi kisszervíz az akksit, 2-ért belerakták, szakszerűen az átlátszó hátlapomat felragasztották. -
fujifilm1
senior tag
válasz
Reverting #43180 üzenetére
Jó mindenképp.
Tegnap kiszedtem a régi aksit az egy hamisított Samsung volt.
Két mm rel rövidebb volt, és 9 grammal könnyebb mint a mostani (ami remélem hogy tényleg gyári)
Ami még hátravan, eltávolítom a régi ragasztó trutyit és vissza ragasztom a hátlapot.Szorult a hangerő gomb azt viszont egy pengével egy mozdulattal ki lehet szedni szétszerelés nélkül. [link]
A felső hangszóró rettenet halk volt. Nagyon finom szálakból álló, réz drótkefével nyomkodva kizárólag, fél perc alatt meg lehetett javítani. Tűvel nem sikerült túl vastag volt. A dremel készletben találtam forgó drótkefét az nagyon vékony szálakból áll. De nem szabad forgatni csak bele nyomkodni kézzel.
Most olyan hangos hogy bevérzik a fülem. -
fujifilm1
senior tag
Köszi.
Ez a cég elvben szerviz is, és be tud szerezni elvileg a samsungtól.Végül a gyárit vettem.
2022.12.28 as dátuma volt.
eredetinek tünt a csomagolása.
A másik aksi -ami utángyártott volt- az egyáltalán nem úgy nézett ki ahogy a hirdetésben volt, hanem egy ez egy ilyen kinézete volt mint ennek. De nem volt csomagolva. Csak egy zacskóba volt. A súlya egyébként ha jól emlékszem 40 valahány gramm volt (zacsival?) már nem emlékszem, sajna. -
bmt50
senior tag
válasz
fujifilm1 #43177 üzenetére
Hello,
Olvass vissza néhány kommentet. Az elmúlt hónapokban ketten is cseréltünk akkut.
Ali, Jófogás felejtős.
Ha sok pénzed van rá, akkor irány a Samsung szervíz.
Ha annyi nincs, akkor a helyi mobilszervízes is ki tudja cserélni. De ha nem asvo-t mond forrásként, akkor inkább ne ott csináltasd. Ugyanis csak az asvo-tól tudnak eredeti gyári alkatrészeket rendelni a kis szervízek, amennyire én tudom. -
fujifilm1
senior tag
válasz
Reverting #43176 üzenetére
Hát ez az!
köszi.
valami támpont kéne hogy lehet az igényes hamisitványokat kiszurni...Az X-longer cs-smg960sl aksiról ezt találtam:
- Part No: EB-BG960ABE
- Tipo Batería: Li-ion
- Dimensiones: 76.50 x 40.40 x 5.50mm
- Peso: 93gAli-n meg ezt:
EB-BG960ABE CS-SMG960SL Category: Mobile, SmartPhone Battery Capacity: 3000mAh
Type: Li-Polymer Voltage: 3.85V
Rate: 11.55Wh
Dimension: 76.50 x 40.40 x 5.50mm
EAN Code: 4894128135265
Net Weight: 43g / 1.52oz
Gross Weight: 75g / 2.65oz
Remark: X-Longer -
fujifilm1
senior tag
Sziasztok.
Vett már valaki ilyen utángyártott akkumulátort az S9 hez?
[link] (5058 Ft)
A világhírű X-longer márka becses tagja. (én sose hallottam)
Vagy vegyem inkább Samsung Gyári-nak hirdetett -közel háromszoros árú- "eredeti" aksit?
[link]
Ennél meg attól tartok hogy nagyon régi,
-meg hogy esetleg mégsem eredeti. Én úgyse tudom megállapítani.Köszi.
-
bmt50
senior tag
Az új S23 Ultra mindent is jól fotóz, akár a Holdat is...vagy mégsem?
[link] -
bmt50
senior tag
válasz
RandomName #43169 üzenetére
Kb. ezt mondom én is. Akármi van a kijelzővel, GTK. 50-60 körül megvigyázott, dobozos S9/S9 plusszokat lehet venni ajándék tokokkal, egyéb kiegészítőkkel.
-
RandomName
senior tag
83000Ft*. De ebben elvben csomagban benne van a kijelző, az akku, meg a hátlap (+szerelési anyagok).
Nem olcsó, de benne van a nyomáspróba is, hogy IP68 maradjon a telefon, amit azért randomgsm üzlettől nem vársz el.
Én nem venném meg, hamarabb vennék egy nem túl lerúgott példányt ennek a 50-70%-os áráért.
* [link] -
bmt50
senior tag
válasz
ArthurShelby #43166 üzenetére
Igazad van, de ez még mindig barátibb, mint a Samsung szervízben 85e körül kicseréltetni az egész amoled kijelzőt, vagy helyi GSM-szervízben olcsóbban, de kétes minőségben.
Az S9 27900-as plexi cseréje szerintem is GTK, de aki ragaszkodik a készülékhez, annak jobban megérheti. -
PedroPascal
őstag
válasz
ArthurShelby #43166 üzenetére
Köszönöm
-
ArthurShelby
addikt
válasz
PedroPascal #43163 üzenetére
Lehet, csinálják is idehaza, de ez se olcsó.
Pl: [link] -
TaaT
nagyúr
válasz
Youtube-on láttam már, de idehaza kb nem hallottam hogy bárki csinálná.
-
RandomName
senior tag
válasz
Tudtommal nem lehet csak üveget cserélni.
-
PedroPascal
őstag
S9+ kijelző csere mennyibe fájhat, csak üveget lehet cserélni?
-
"Normal"-ra írja, és 3000 mAh-t mutat, de hogy ezt mi alapján számolja, nem tudom, az előző akksiknál nem néztem rá.
Amit észrevettem, hogy a developer menü aktiválva lett még az első cserekor, nem emlékszem, hogy én aktiváltam volna valamikor...lehet mutyiztak valamit ott?!
-
válasz
Parallaxis #43156 üzenetére
Nem tudom, hol az igazság, de ez 2022 augusztusi gyártású, és eredetiként volt hirdetve, ami az árát tekintve igaz lehet, illetve volt ugyanabban a webshopban utángyártott - olcsóbban.
-
zelos
aktív tag
válasz
Parallaxis #43156 üzenetére
Bizony, 1,5-2 év állás a polcon az sok, az az akku már nem 100-as, egyébként ez minden akksira érvényes, ha nincs használva romlik..
-
krisz768_
tag
Na megkérdeztem a szervízbe, 24k a hátlapcsere
Hát itt mindenképp más megoldás lesz
-
bmt50
senior tag
válasz
csabyka666 #43155 üzenetére
Egész olcsón vetted, nekem 18 volt.
Azt légyszi nézd meg, hogy a Samsung Members-ben a Diagnosztika- Akkumulátor állapota mit mutat.
Nálam sajnos így is elhasználódott akksit ír, de mondjuk azóta hibaüzenetet nem kaptam, mint rendszeresen korábban.Vitaqo: olvass vissza, cserélt valaki itt a fórumban akksival együtt a Samsung szervízben, és asszem 46-ba állt meg neki. Ennél lényegesen olcsóbban meg lehet úszni kis szervízekben. Nem ér 15-öt egy hátlap, Gorilla Glass 5 ide vagy oda.
Nekem 2ezer volt az akksi/hátlap csere munkadíja, és ennyi pénzért én nem szórakoztam otthon. A szervízes ürgének volt ilyen melegítő kemencéje vagy mifene, ami azért jobb a hajszárítónál. -
Parallaxis
addikt
válasz
csabyka666 #43155 üzenetére
Pedig a gyárit érdemes kerülni már, mert azok kb. 1.5-2 éve porosodnak a polcon, ugyanis nem gyártanak ehhez a készülékhez már ennyi ideje.
Az utángyártott meg jó esetben friss gyártású. -
Üdv mindenki!
Korábban írtam az akksis mizériával kapcsolatban.
Kb 1,5 hete került a telefonba egy gyári Samsung akksi, ami - most már kijelenthetem - megoldotta a problémát. Az én használati szokásaim mellett 1 napot kibír, ritkán kell rátöltenem, de akkor is csak az esti órákban, hogy ne merüljön 20% alá. Nem kapcsol ki, nem puffad fel, nem írja hektikusan a töltöttségi szintet. Az ezelőtti 2 db utángyártottat is ugyanígy használtam, azok mégse működtek, hiába mondta a boltos srác a dumát, nem a telefon rossz, hanem az akksik voltak hibásak.
Okuljatok belőle, és kerüljétek az utángyártottat, mert ha nem is puffad fel napokon belül, én kizárt dolognak tartom, hogy tud valóban ennyit, mint a gyári.
Mellesleg az utángyártott akksi kb 8.000 forint, a gyári meg 13.000 forint, őszintén, nem is gondolkodnék, melyiket válasszam! -
Vitaqo
senior tag
Sikerült pókhálósra törni az S9 hátlapját. Az újat megvettem, mennyire nehéz a cseréje? Az ujjlenyomat olvasó miatt hogy kéne szétszedni?
-
RandomName
senior tag
válasz
Bjørgersson #43125 üzenetére
Elèg is lenne, de nem a sima telefonhasználat miatt olyan a felbontás, hanem a Gear VR miatt kell....
-
krisz768_
tag
Sziasztok!
Barátnőm leejtette és eltört a hátlapja az s9-nek. A hivatalos márkaszervízben még foglalkoznak vele? Mennyi lenne úgy nagyjából?
-
Rinocerosz
őstag
válasz
ArthurShelby #43144 üzenetére
Nagyon régen én is csinálgattam, de ma már azt se tudom mi merre hány méter.
Most az s9 még használatban van, de ha kifut akkor lehet én is megpróbálkoznék vele. Addig neki esek az s7-nek ha vissza kapom.
-
ArthurShelby
addikt
Én anno az s2-vel kezdtem a rom-olgatást, iszonyú jó közösségi bázisa van, most néztem, van rá andorid 13 (lineageOS 20) is
(2.3.3-mal jött ki anno).
Ott tanultam meg mi az a kernel, bootlader, recovery, overclock...Én eddig 3 ok-ból nem rom-oltam s9-en:
-banki appok
-lustaság
-nem volt nagy késztetés (egész jó a jelenlegi os)Én is kíváncsian várom a tapasztalatokat, lehet a végén még fölteszem én is.
-
bmt50
senior tag
Nem biztos ám. Nekem is van olyan Xperia Mini Pro-m, amin 7-es LegacyXperia rom van, 4 éve. Igaz csak ébresztős meg másod telefonnak használom, de bugjaival együtt lehet élni, cserébe több dologra jó, mint a gyári android 4.0 rommal.
Egyébként sokszor úgy van, ahogy írod: belekóstolnak, felrakják ezt vagy azt, viszont idővel visszatérnek a gyári romhoz. Egy S9 LineageOS kap rendes biztonsági frissítéseket, cserébe fapad. A Noble csicsás, olyan mint egy gyári, de nyilván lesz ami nem vagy nem úgy megy. -
Fitzgerald
veterán
válasz
mastodon #43140 üzenetére
Nem fogok tudni mindenre válaszolni, mert pl. banki alkalmazásokat nem használok telefonról, Revolutot egyáltalán nem, ahogy NFC-t sem...úgyhogy érdemes lehet az XDA-s topikot átfutni, ha ezekre keresel választ.
Akkuidő határozottan jobb, annak ellenére, hogy azért eléggé benne van már a korban a telefon.
A SoT nem rosszabb, mint mondjuk 4 évvel ezelőtt, ami egyértelmű javulás.
Az előző rendszerrel (Android 10, One UI 2.5) nem volt ilyen jó, már 2020-21 körül sem.
Sokkal fluidabb az egész felület, kb. olyan az élmény, mint annak idején amikor megjelent az első One UI S9-re.
Talán még annál is gördülékenyeb, lévén alaposan ki lett pucolva a rom...
De ugye usecase függő is, hogy kinek milyen lesz pl az aksiidő, vagy mennyire lesz fluid a felület (te lehet felraknál olyan dolgokat installerrel, amelyeket én nem, vagy fordítva).
Én pl. Bixby-t fel sem rakom (ahogy egy rakás egyéb dolgot sem, amelyekre semmi szükségem), a kamerát bindolom Aroma installerből a Bixby gombra.
BT gond nélkül működött speakerrel is, illetve egy Lovense játékkal is.
WIFI-vel sincs gond, GPS is működik.
Vannak még kisebb eszétikai jellegű hibák (pl. AOD folyamatosan azt írja hogy charging, még ha nincs is töltőn a telefon).
Még csak pár napja használom, úgyhogy hosszútávú tapasztalatokat nem tudok megosztani.
De az én usecasemhez eléggé stabilnak, jónak tűnik ez a rom. -
válasz
Fitzgerald #43139 üzenetére
Nagyon érdekelnek a tapasztalataid vele. Mik a látványos változások? Akkuidő jobb? WIF, NFC és BT is rendben? Van, ami nem megy pl. banki alkalmazások, revolut?
-
Fitzgerald
veterán
Kijött a Noble Rom 3.0 Android 13 alapokon One UI 5-el S9-re és S9+-ra, meg Note 9-re is. Face unlock nem működik, azt leszámítva nem sok probléma van vele. Nálam ez lett a daily, és ez az első custom romom, amióta megvan a telefon (2018. május).
Debloatolt, gyári alapú (S20-as rom volt az alapja, tehát kamera is jobb, mint az AOSP alapú romokban), OC kernellel jön, az Aroma Installerrel rootolni is lehet.
Idén terveztem már lecserélni az S9+-t, soha nem használtam még ennyi ideig egyetlen korábbi droidos készülékemet sem, 1 évnél tovább nem volt meg egyik sem. De ez is csak azt jelzi számomra, hogy az évtized végére eléggé beérett az okostelefonos őrület, és ma már különösebb kompromisszumok nélkül ki lehet húzni akár 4-5 évet egy egykori csúcskészülékkel (volt a kezemben azért pár kurrens csúcsmodell, de nem éreztem égető vágyat, hogy váltsak).
Ezzel az új rommal lehet marad még egy évet. -
kispalsz
tag
válasz
zelikocc #43130 üzenetére
Lehet közelebb kerültem a megoldáshoz. Legalábbis egy újabb problémát tapasztaltam.
Nézegettem a CPU-Z progit, amivel lehet monitorozni a CPU magok használatát és sebességét.No sajnos speedtest.net alkalmazásnál nem működik, mert az alkalmazást nem lehet osztott képernyőre helyezni, így a mérés közbeni CPU mag sebességet nem tudom lekérdezni. Lehet futok még egy kört ebben az irányban adb-vel.
De se a beépített internet böngészőből, sem chrome alol indítva a speedtest sebességmérést a CPU magok sebessége nem megy 1.6 GHz fölé. Egyszerűen nem megy. Ugyanakkor ha CPU teszt programot indítók pl Geekbench5, akkor használja a 2.7 GHz sebességet a proci.
Az anadroidban a teljesítmény opció a legmagasabbra "Nagy teljesítmény" van állítva.Gyári ROM, legfrissebb javítások telepítve vannak.
Tudja valaki, hogy lehet változtani root nélkül a CPU governor beállításain?
-
Bjørgersson
félisten
Szerintem egész egyszerűen úgy ítélte meg a Samsung, hogy nem elengedhetetlen a 1440p megléte, nem ad annyi pluszt, hogy mindenáron alapfelszereltségnek számítson kategóriától függetlenül. Ugyanez igaz például a jack csatlakozóra vagy a véroxigénszint-mérőre. Vagy fel lehetne még hozni példának akár az infrát is: az olcsó sziámikba belefér, a csúcskategóriás Samsungokba meg nem?
Nyilván ők is a bevételekből származó profitból élnek, így ott spórolnak, ahol tudnak. -
bmt50
senior tag
válasz
Bjørgersson #43129 üzenetére
Nézd... nyilván a felhasználók többségének bőven elég a 1080p. Az én 24 collosomon mondjuk ennél nagyobb felbontást használok és nem kivagyiságból, hanem a tervezőszoftveremhez kell.
Továbbra is fenntartom, hogy én látom a különbséget az S9-en a két felbontás között, és engem zavar is a kisebb. Látom az apró recéket a háttérképek kontúrjain.
Az S osztály a prémium kategória, és itt számos extra kerül a modellekbe, ami nem biztos hogy létszükséglet. Egy Vertu mobilon se indokolható értelmesen, hogy miért van szükség ilyen-olyan extrákra, de lehet olyan felhasználó is, akinek jól jön a titán anyagválasztás, vagy a zafírüveg,(most mondtam vmit, nem biztos hogy ilyen van), stb. És igen: ha a 289ezres nyitóárú s9-be sikerült beletenni, akkor a 469ezres S23-ba szomorú ha nem. -
zelikocc
senior tag
válasz
kispalsz #43128 üzenetére
Nekem is ugyanaz minden mint nála.
Én Xiaomi AX1800 routert használok kínai emelt adóteljesítménnyel és a 149-es csatornán van éppen, de mindig 100 feletti a csatorna szám automatán
A telefonon alig van 1-2 program, nem olyan régi telepítés és csak másodlagos pót telefonnak használom.
Én ezzel a 3-400-al sem vagyok megelégedve amikor ugyanakkor az ugyanannyi idős iPhone meg bőven 600 felett van..
-
Bjørgersson
félisten
-
kispalsz
tag
Hű!
Nagyon köszönöm. Ez nem semmi 600 Mbit/s letöltési sebességet értél el? De jó lenne, ha ezt ki tudnám "csikarni" én is a telómból.Nekem ugyanezek a verzió, android, kernel számaim vannak. Ugyanaz a biztonsági szint.
Ami különbség, hogy én még soha nem húztam újra, meg eléggé tele van pakolva képekkel. Csak 6 GB szabad helyem van.Takarítok kicsit a fényképekből, videókból, hátha lesz érdemi javulás.
Nagyon köszönöm, hogy átküldted az infókat.
Milyen AP-t, használsz? 5 GHZ VHT 80 gondolom. Csatornába DFS-s csatornát használasz? -
Rinocerosz
őstag
Nem mindenki van oda ezekért mert nem érzékel belőle sokat. Nekem például az s22-ben a 120hz folyamatosan be van kapcsolva mert annyira megszoktam, de ha lenne 1440p azt is bekapcsolnám
. Valamivel azért csak élesebbek a betűk, meg úgy minden.
Szerintem is egyértelmű, hogy a költségek leszorítása volt a cél ezzel. Én azt mondom, hogy legyen opcionális ez is... prémium szegmensben ennek azért bele kellene férnie. Annak fényében is, hogy valószínűleg a legtöbb ember maradna FHD-n.
-
bmt50
senior tag
válasz
Bjørgersson #43125 üzenetére
A50-ről S9-re váltva én igenis érzékeltem a nagyobb felbontás adta különbséget.
Másrészt ha az egész csak parasztvakítás, akkor 2 hipotézis van:
1.: S6-tól S20-ig mindenki túl érzékeny volt, és nem volt elég a korábbi 1080p-s kijelző (S6 pl. csak 5,1 collos)
2.: a Samsung fejlesztő mérnöki osztálya volt lámák gyülekezete, és egy felesleges extrát próbált nyomatni kb. 5 éven keresztül az alap S modellekben.S23 6,1collos kijelzőjén a 1440p észrevehetetlen, de az S23Ultra 0,7collal(!!!) nagyobb kijelzőjén már érzékelhető? Sokkal inkább tartom valószínűnek, hogy ez a költségcsökkentő részleg partizán akciója, amivel sikerült egy kis extra profithoz jutni....a vásárlók kárára.
Mindenkitől bocsánatot kérek, aki szerint természetes, hogy ha valami újabb és reál értékben is többe kerül, akkor tudjon kevesebbet, mint az elődje.
-
Valakinek van jó tapasztalata mod-dal, melyiket használja? Alapvető elvárás, hogy működjön BT, GPS, NFC és banki szoftverek, Revolut.
-
kispalsz
tag
válasz
zelikocc #43100 üzenetére
Meg tudnád nézni a Samsungodnak az Android/ Fw verzióját? A tied is exynos?
Örülnék, ha a 463 Mbit/s j elérnem a telefonnal, nem sikerül 250 fölé tornásznom. Nem a Wifi hálózattal van gond, azt már teszteltem más eszközzel. A telóra gyanakodok.Ezeket esetleg meg tudnád nézni nekem?
Mi a pontos modelszámod?
Mennyi szabad helyed van a telefonon?
One Ui verzió?
Alapsáv verziója?
Android bizt javítás szintje?Most is jön a korábban belinkelt sebességed?
Korábban még ennél is több volt?
-
pusszycat
nagyúr
Úgy venni valamit részletre, h többet fizess érte mint amennyibe került nem érdemes, de 0 kamatra nem hülyeség. Vettem úgy karácsonykor egy tabletet meg tudtam volna venni egybe is csak kíváncsi voltam milyen valamit részletre venni.
Hát észre sem veszem, h törlesztek. Szóval megfontolandó.
-
J&P
aktív tag
válasz
ArthurShelby #43118 üzenetére
Olvasgatok... https://mobilarena.hu/tema/gyorsabb_es_dragabb_kezunkben_a_samsung_galaxy_s23/hsz_1-100.html
Hát mindenféle kuponok, kedvezményekkel sem tudom megengedni magamnak.
Részeltre soha nem vásároltam semmit, amikor megvolt rá a keret, + van még tartalék fonnyadt forint is nyilván akkor vásárolok. -
ArthurShelby
addikt
-
J&P
aktív tag
-
bmt50
senior tag
-
TaaT
nagyúr
-
bmt50
senior tag
válasz
szemy94 #43111 üzenetére
Nekem is tetszik a hajlított kijelző, meg ugye erre találták ki az Edge Screen-t. Lapos kijelzőn ugye nincs sok értelme szerintem. Mondjuk az S6-S7Edge még hajlítottabb volt ahogy nézem, ezt a fícsört pedig azóta se találom, pedig ha lenne, csak ezt állítanám be AOD-nek:
Az meg, hogy a sima S22/S23-ban nincs pulzoximéter, és a felbontás is csak 1080x2340, főleg ennyi pénzekért, az arcul csapása a vásárlóknak. Jó persze, akinek ezek is kellenek, vegye meg az Ultra verziókat, de akkor is. Minek fizessen az ember ennyit, plusz a hátsó dizájn ezzel a 3 kis kamera lyukkal a bal szélen nekem nem jön be. Kerüljenek a kamerák középre. A szimmetrikus dolgok a szépek -
Bjørgersson
félisten
-
törölt tag
válasz
Rinocerosz #43105 üzenetére
Mennyivel tud többet az S23, mint az S22?
-
törölt tag
Sziasztok!
Ár/érték arányban a Samsung Galaxy S22-t vagy S23-at javasoljátok?
-
Bugz
csendes újonc
Azért ez még mindig egy szép készülék:
[kép] -
bmt50
senior tag
Nemcsak placebo, ha valaki hosszabb akkuidőt tapasztal a Facebook, Messenger letörlése után:
[link]
Új hozzászólás Aktív témák
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverApró
! Tilos az FRP-lock témája, a warez, és az ezekkel kapcso-
latos segítségnyújtás továbbá a készülékfüggetlenítés nem hivatalos módon!
A Telekom gyári függetlenként értékesíti a készülékeket, míg a Telenornál és
a Vodafone-nál az aláírt hűségidő lejárta után az adott szolgáltatónál lehet
igényelni a hálózati zár feloldását.
- Apple iPhone 13 Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Apple iPhone 14 Plus 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB Lavender Purple, Bontatlan, Új, 0 Perces, Lila, 1 Év Garancia
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB Midnight Black, Bontatlan, Új, 0 Perces, Fekete, 1 Év Garancia
- Xiaomi Poco F5 Pro 256GB/12GB RAM Black, Bontatlan, Új, 0 Perces, Fekete, 1 Év Garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Bomba ár! HP Elitebook 840 G1 - i5-4GEN I 8GB I 180GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Asus B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600