Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Taci

addikt

válasz jeni #23073 üzenetére

Igen, ezt én árultam... Egészen ma reggelig, amikor is Hardveraprós figyelmeztetés is jött, és egy fórumtárs is rám írt, hogy ez valószínűleg nem egy eredeti töltő... :-/ (Úgyhogy töröltem is a hirdetést - és elnézést mindenkitől miatta.... :( )
    Decemberben vettem (eBay-ről, igaz, de aukcióban, és egy megbízható(nak tűnő) sok pontos eladótól, ill. cégtől), az Black Friday-keretében vett S7-esemhez, kipróbáltam, működött szépen (direkt még weboldalakt és youtube-os videókat is megnéztem, hogy tutira nem hamisítványt vegyek...), viszont a telefont visszaküldtem, ezt pedig a szekrénybe raktam. Aztán pár hete (hónapja?) meghirdettem, mert miért is álljon ott.
    De aztán ma reggel megint megnéztem, és hát basszus, nagyon balfék vagyok... Még a szériaszámok sem stimmelnek (doboz + töltő)... :W
    Szóval ezt csúnyán benéztem, de szerencsére nem lett eladva, így készüléket sem tett tönkre...
    Amúgy most hogy a MM-ban ennyire levitték az S7 árát, lehet, újra megveszem. Viszont gondolom, ezt a töltőt már felejtsem el. Mondom, szépen tölt, minden fény színe stimmelt, a telefon is a megfelelő információkat írta ki - de hát ezek szerint mégsem egy eredeti termék, szóval nem szívesen bíznám rá a telefonom töltését...

A MM-os S7-hez kapcsolódóan:

Jár hozzá a VR headset is?

Új hozzászólás Aktív témák