Hirdetés

2024. május 5., vasárnap

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2018-02-21 16:49:36

LOGOUT.hu

Samsung Galaxy S6 Edge - Mielőtt felteszed a topikban a kérdésed, kérünk olvasd el az összefoglalót!

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#1756) litter


litter
tag

Kedves Edge tulajok!

Kis segítséget szeretnék kérni, új cégteló választása előtt állok és 2 játékos maradt a felszínen: a Note4 és Persze az Edge.

Note 2-ről jövök és igazság szerint nagyon megszerettem azt a telót. Nagy méretével sok helyzetben szépen kiváltotta a laptopot és az aksi sem adta fel könnyedén. Szóval logikus lenne a Note4, de mégis az Edge felé húz a szívem: Nagyon szép telefon, a Note4 hozzá képest csak egy bumszli lapát. 14nm Exynos procik minden teszt szerint ütnek, a kijelzője gyönyörű, a Note4 mellé rakva is káprázatosan szép. A normális ujjlenyomat olvasó is fontos lenne a céges email policy miatt.

Két dologtól félek, az egyik a kisebb kijelző, hiszen "mégis csak kisebb", nem lesz olyan kényelmes gépelni, netezni rajta. A másik pedig az aksi: Sok teszten írják, hogy ha valaki tényleg használja, akkor már délutánra eldobja magát.
Nálam folyamatos a szinkron, Lotus Notes, Gmail, FB, Linkedin. Bluetooth, GPS bekapcsolva. Csetelek, hívások jönnek mennek. Ilyen környezetben mire elég az Edge battery? Ha nincs meg az 1 nap, szerintem fájó szívvel de otthagyom.
Tudom-tudom Quick charge meg QI töltés...stb, de egy napot azért bírjon ki teló. Ez veszélyben van az Edge-el?

Köszönöm szépen előre is a tippeket!

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.