Hirdetés
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Szólánc.
- Milyen mosógépet vegyek?
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
- Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT.hu
Samsung Galaxy S4 - negyedik, bővített kiadás, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cyberpunk
félisten
válasz bulikavagyok #367 üzenetére
Ja szerintem is, de ezt így kiadni, mármint tesztelésre meg bemutatni. Hát nem tudom, erre figyelhettek volna, értem, hogy a szoftveres részleg nincs a helyzet magaslatán a cégnél. Mert hát mint látjuk a legtöbben ezt tesztelik le, nem a végleg boltokba kerültet.
[ Szerkesztve ]
Hope was the right choice, and it always will be.
-
Bone123
HÁZIGAZDA
válasz bulikavagyok #367 üzenetére
Nem nagyon akad XDA-s korai teszterek szerint, ugyanakkor az Android feladatkezelése miatt (valós időben folynak a folyamatok lapozás, átmenet-animációk alatt is szemben az iOS-el, ahol ilyenkor minden erőforrás az átmenetre koncentrál) elkerülhetetlen nagy memóriahasználat alatt némi apró dadogás, főleg ha a CPU le-felszabályoz. Állítólag az Android 5.0 alatt 30-40%-al fog csökkeni a rendzser memóriaigénye a letisztultabb Linux kernel verzió miatt, ami elvileg begyorsíthatja a régebbi telefonokat, meglátjuk mit hoz a (közel)jövő.
-
Dare2Live
félisten
válasz bulikavagyok #375 üzenetére
Érthető, hogy ez a usert aki megvette az pl I5830at nem érdekli? Ő veri a fejét a falba.
DE imo nem ez a legnagyobb baj. Hanem hogy Samsung ujabban ld I5830at nem/egyre kevésbé adja ki a forrást. Akkor nem lesz az elöbb említett pl I5830ra CM/AOSP frissités JB, 5.0..., mert Samsung leszarja, modderek meg forrás nélkül nem/k* nehezen tudják.
Érzékeltetés végett az I9000(S1) egy baromi régi modell. De most is van rá legfrisebb bug/lagmentes 4.2.2 android és vszeg 5.0 is lesz. 1éves I5830ra nem lesz. És úgy néz ki ez jön a felsőházba is!!! S4re egyaltalán nem biztos lesz CM/AOSP.Persze érthető, Samsungnak nem érdeke, hogy tökéletesre csiszolt lag/bugmentes legujabb android verzió legyen a 4-5éves telefonokon, középkategóriás I5830on... imo ezért szabad csak olyan telot venni amihez 101% van/lesz CM....
szerk: egy link témához. [link]
[ Szerkesztve ]
don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up...
-
Dare2Live
félisten
válasz bulikavagyok #569 üzenetére
ohát ebben Samsungnak nem csak hyPisták segítenek.
"Samsung is alleged to have hired students to post negative comments about phones made by Taiwan's HTC.
Samsung, based in South Korea, said the "unfortunate incident" had gone against the company's "fundamental principles"."
[link]Meg ugy néz ki Samsungék azért is fizettek, hogy fake reviewsek jelenljenek meg úgy a saját mint a konkurens mobilokról.
hm
[ Szerkesztve ]
don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up...
-
Def26
félisten
Csöpög a nyálam. Nagyon szép ez a telefon.
Fanboy Status: PS4:On, Xbox:On, apple:On, samsung:Off, Microsoft:Off, Audi :On,
-
ForRedGlory
félisten
Eddig olvastam, lol....
"Anyagválasztás terén annyi előrelépésnek mindenképpen tanúi lehetünk, hogy a készülék oldalán egy alumíniumból készült keretet helyeztek el a fejlesztők. Ez ugyan még messze van a HTC One-féle komplett alumínium borítástól, de mindenképpen pozitív változás."
-
Blyan
félisten
Aki azt mondja, hogy ez rossz képeket csinál az vak... szerintem most a legjobb kamera a mezőnyben (808 persze nem játszik.)
(#615) Strengar
Egyetértek. Nevetséges kategorikusan kijelenteni, hogy a Samsung gyártja a legjobb készülékeket, nekem is ez böki a csőröm, nem az S4 (ami meglepő módon az S3-mal ellentétben még kellene is).
[ Szerkesztve ]
The ability to destroy a planet is insignificant next to the power of the Force.
-
Gizmo94
veterán
válasz bulikavagyok #624 üzenetére
Jól hangzik, de erre azért kíváncsi leszek, még nem veszem készpénznek.
-
Gizmo94
veterán
válasz bulikavagyok #627 üzenetére
Igen, ezen az alapon könnyen meglehet, ami pedig jó hír. Bár igen borzalmas listaáraik szoktak lenni, S3-as pl. 280 ezer Huf.. A fentebb linkelt teszt ellenére meglehet,hogy náluk vennék S4-et mégis, ha az Exynost fogják forgalmazni..
-
ForRedGlory
félisten
válasz bulikavagyok #634 üzenetére
-
Def26
félisten
válasz bulikavagyok #634 üzenetére
Szarni kell bele. Minden topikban ez van. ATI vs. NV, Battlefield 3 vs. Call of duty, stb. Sztem egyébként irigyek, mert az ő mocskukkal befürödtek.
[ Szerkesztve ]
Fanboy Status: PS4:On, Xbox:On, apple:On, samsung:Off, Microsoft:Off, Audi :On,
-
tipuka
addikt
válasz bulikavagyok #624 üzenetére
engem az ideg tép ettől a hamarosan felirattól, akárhol látom, bármilyen termékkel kapcsolatosan
-
mate198712
tag
válasz bulikavagyok #1185 üzenetére
Ehhez hasonlóra gondoltam én is, bár a gyári szilikon tokot lenne jó beszerezni jó áron. S3-nál is volt pár szilikon tokom, de 1 hónap után bepiszkolódtak nagyon. A gyári s3 szilkon tok viszont nem koszolódott.
Na majd rendelek ebayről valamit ideiglenesen.
-
mate198712
tag
válasz bulikavagyok #1187 üzenetére
http://www.mobiltelefontartozekok.hu/termekeink/samsung-tokok-galaxy-s-iv-4-i9500-tok-kemeny-muanyag-13775/samsung-galaxy-s-iv-4-gyari-tok-gel-eros-gumi-kemeny-ef-pi950bweg-feher/148608/
Nem szilikon, inkább műanyag.
-
mate198712
tag
válasz bulikavagyok #1191 üzenetére
Csak az ha oldalára esik a kerete könnyen megsérülhet, igaz a kijelzőt védi. A szilikon/vagy műanyag tok meg védi körbe teljesen, kivéve ha valami éles kiálló dologra esik rá a kijelzőjével.
-
Gizmo94
veterán
válasz bulikavagyok #1191 üzenetére
Szerintem meg ez az egyetlen tok ami elviselhető a telefonon, mert kb. meg sem látszik,hogy rajta van, sokkal jobb a fogása, és meglepően jól véd akár nagyobb esések során is. Pont annyit tompít, hogy ha mondjuk a sarkára esik, az anyag elnyeli és a telefon nem sérül meg. Közel mellmagasságból ejtettem járólapra slim tokban és fel sem vette.
Def26 Szerintem azt az ablakos, gyárit, ami nekem pl. totál bazárinak tűnik.. Fel nem raknám.. Nem dosszié ez, hanem telefon, amikor meg nyomkodod, ott leffeg összevissza.
mate198712 Na én sem vennék ennyiért, lesz olcsóbb is, így van.. Sőt,a telefont sem sietem el. Most már meg akarom várni, hogy mindenki széttesztelje és derüljön ki, hogy valójában az octa tényleg előnyösebb a snapdragonnal szemben, vagy sem. Nálam főleg az számítana, hogy mennyivel takarékosabb a csak terhelés esetén beinduló második négy maggal.
[ Szerkesztve ]
-
Criton
veterán
válasz bulikavagyok #1217 üzenetére
eszt?
-
ForRedGlory
félisten
válasz bulikavagyok #1217 üzenetére
Ja ezt írta, de remélem olvastátok, hogy azt később kapja meg mindenki, nem most jön. Külön időpontban hozza a futár. Mellesleg annak a toknak az ára ~7.000 Ft, szóval nem 200 Ft-os kacat.
Amúgy a a flip cover, amivel kapcsolatban nincs jó emlékem, 2 hét alatt elkezdett szét jönni, de mivel garis az is, max cserélik.[ Szerkesztve ]
-
migabi24
nagyúr
válasz bulikavagyok #1225 üzenetére
na végre ilyen még nem volt, legalább vége lesz a sírásnak
-
Criton
veterán
válasz bulikavagyok #1225 üzenetére
nincs nagy különbség a kettő között
-
WinstonWolf
senior tag
válasz bulikavagyok #1427 üzenetére
Ezt nem olvastam ez nekem is új információ.
Így még nyugodtabban rendelem meg
WinstonWolf - A második farkas, aki sütni tud.
-
Vagany
őstag
válasz bulikavagyok #3227 üzenetére
Az nem 2 év gyártói garancia sajnos, sima bolti gari.
[link]
1 év teljes kőrű + 1 év szoftver (+1500Ft) Az "1 év teljes kőrű" is kicsit viccesen hat bolti garancia esetén. Kiváncsi lennék az 1. év végén egy képernyőbeégés cserét vajon vállalnak-e?
"Garancia:24 hó" ez elég megtévesztő[ Szerkesztve ]
-<[]>- https://mowned.com/vagany
-
Vagany
őstag
válasz bulikavagyok #3229 üzenetére
Jogos! Azt mindenképp ajánlom mindenkinek! Ha igaz, bár nem értem a feketére miért nincs . és csak +5000? Akkor ki venné nélküle?
bulikavagyok: ugye, hogy ugye
[ Szerkesztve ]
-<[]>- https://mowned.com/vagany
-
Sz.Miki
őstag
válasz bulikavagyok #3418 üzenetére
Hogy robbant volna szét az akkumulátor a kezében...
Barbár állat...Az ilyen videóknak semmi értelmük.
[ Szerkesztve ]
-
Burt1793
veterán
válasz bulikavagyok #3420 üzenetére
A hangoknál a rendszerhangokat némítsd le, akkor nem lesz hangja a bekapcsolásnak sem.
-
nagyúr
válasz bulikavagyok #3533 üzenetére
Sikerült. Túl sokáig nyomtam a három gombot...
-
robi baggio
tag
válasz bulikavagyok #3627 üzenetére
Nekem nem nagyon laggolgat, valamelyik kolléga linket egy főképernyő laggtalanítós megoldást, és ez segített azt a kicsit is eltüntetni ami volt a főképernyőre való kilépés után.A fejlesztői beállításokon belül az ablakanimáció skálázása kikapcs, és a képernyő lezárása menüpontban állítsd húzásra.Ez nagyban laggmentesített!Ajánlom,és már legalább nem csilingel feloldáskor sem
[ Szerkesztve ]
http://www.personenschutz-robert.at
-
belashx
senior tag
válasz bulikavagyok #3964 üzenetére
Nekem frankó, bár csak 1 videóval próbáltam.
"Az a baj a világgal, hogy a hülyék mindenben holtbiztosak, az okosak meg tele vannak kételyekkel."
-
._.Dante._.
tag
válasz bulikavagyok #4005 üzenetére
Vajon most mi lesz a menü?
-
Takashi
aktív tag
Kis képzavarral élve egyszerű az elv: ha már nem tudunk, csak évi 1 fajta telefont gyártani, amiről ráadásul úgy pattog a festék, mint ha fizetnének érte, akkor legalább nyúvasszuk ki a "szomszéd tehenét" is, aki kreatívabb sok szempontból nálunk. Régebben nagyon szerettem az Apple-t, de ilyenkor mindig csalódok bennük...
七転八起
-
rolcsibácsi
őstag
válasz bulikavagyok #4003 üzenetére
En igenis gondolkodtam a nexus 4en, sot ha lehetne szoftveresen most is teljesen atcsinalnam arra.
Nagyon varom a frissiteseket az s4hez. Ami legeloszor eszembe jut az a kamera lassusaga. Belteri kornyezetben nagyon konnyen elmosodnak a kepek. A nexus4 ben szerintem kiraly hogy a google cuccai vannak csak benne amiket hasznaltam mar az iphone5on is es ezen is a tobbi meg eltuntetve fekszik a telon. -
NandorHUN
addikt
Volt már jobb is
[link]www.kamerapro.hu | FOTÓS TERMÉKEK SZÉLES VÁLASZTÉKA
-
Gizmo94
veterán
válasz bulikavagyok #4034 üzenetére
A számlát nem kéri, semmi köze a garanciához. Tőlem sem kérték sosem, elég a garanciajegy.
mate198712 szerk. püff neki, szép. Még egy indok, hogy egyelőre ne vegyem meg.. Minden nap átgondolom, ma éppen te döntötted el, hogy ne.
[ Szerkesztve ]
-
joey04
titán
válasz bulikavagyok #4096 üzenetére
le van takarítva a sok fölösleges samus bloatware, értelmes support, és no tw!
-
robi baggio
tag
válasz bulikavagyok #4206 üzenetére
igen, változott a verziószám!
Nem tudom,nekem eddig sem laggolt, vagy nem figyelem.
Nekem csak ez a piros kijelzős gondom volt vele.http://www.personenschutz-robert.at
-
robi baggio
tag
válasz bulikavagyok #4225 üzenetére
Akkor az kimarad Nekem
Nem vagyok egy root bajnokhttp://www.personenschutz-robert.at
-
csabám
addikt
válasz bulikavagyok #4216 üzenetére
„They fuckin' poke each other on Facebook.”
-
csabám
addikt
válasz bulikavagyok #4255 üzenetére
Amint felteszel egy gyári romot odin-al (azt hiszem három fájlosnak, repartosnak kell lennie) a számláló nullázódik.
A számláló akkor ugrik egyet, ha mondjuk odin-al teszel fel egy módosított kernelt. A cwm-es dolgokat nem számolja.
De ezek nem biztosak, igazából sosem tudtam pontosan, hogy mit számol és mit nem[ Szerkesztve ]
„They fuckin' poke each other on Facebook.”
-
Dare2Live
félisten
válasz bulikavagyok #4269 üzenetére
Persze ez mindig így volt. A tezstelők mindig olyan telefont kapnak ki ahol a probléma nem jelentkezik. Teljesen mindegy, hogy GPS, LAG vagy ez utobbi ominozus eset.
-
zseko
veterán
válasz bulikavagyok #4311 üzenetére
Jah, gyárira gondolok. Engem a vezetékmentes töltő érdekelne, a gamepad se lenne rossz. A többinek egyelőre nem látom előnyét, a bluetooth mennyire meríti egyébként általában a telefonokat ilyen eszközöknél?
De ahogy látom még külön hátlap kell a vezetékmentes töltéshez? Nem arról volt szó hogy ezt az akku már tudja? Vagy rosszul emlékeznék?
[ Szerkesztve ]
HR24.hu
-
zseko
veterán
válasz bulikavagyok #4314 üzenetére
Az árakat tekintve nem hiszem, túl olcsó lenne úgy, azt még tuti külön kell megvenni mellé..
HR24.hu
-
Robi BALBOA
őstag
válasz bulikavagyok #4568 üzenetére
Igény lenne erre is arra is, úgyhogy ha megveszik(ük), akkor van értelme.
(#4567)Jaffa75: Hát jó lenne ha nem ködösítenének sokáig, mert telót akarok venni és jó lenne ha nem azután dobnák ki egy héttel miután megvetem mondjuk a sima S4-et.
Mondjum ez a vízálló S4 csak akkor jöhet szóba ha exynos procival meg wolfson dac-el is kijön.Tuning mindenek felett! Legjobb a Legrosszabb! by Karesz:) , Én: és mivel iszod a Vodkát Karesz? Karesz: Hát,Ö?!?> Haverokkal!:) , Nem az a lényeg honnan jössz, hanem, hogy mit ISZOL!!! by-Bekő Lacika- /Abit és Fatal1ty alaplapokat Keresek!/
-
Gizmo94
veterán
válasz bulikavagyok #4763 üzenetére
És eléggé idióta és szar is.
-
Muffi
aktív tag
válasz bulikavagyok #4763 üzenetére
Köszönöm szépen!
Google Nexus 5 16Gb - White/KitKat 4.4.2; Asus Transformer Prime Tablet- V4.1.2 JB
-
Gizmo94
veterán
válasz bulikavagyok #4766 üzenetére
Igaz.. ez is egy szégyen...
Bone123 Az.. siralmas..
[ Szerkesztve ]
-
rjg
őstag
válasz bulikavagyok #4784 üzenetére
Persze, bontatlan volt, kettőt rendeltünk a cégbe, remélem a másik nem lesz ugyanilyen. Köszi a választ srácok, akkor holnap egy T-Pontba is be kell nézzek.
A szériahiba azért merült fel bennem, mert az S3-nál is többeknél volt egy minimális hézag az üveg és a ház között. Ez viszont érezhető, ha végigsimítom az ujjammal, mintha a "fémet" hibásan csiszolták volna. Élőben nem vészes és egy keménytokban fel sem tűnne, de egy ekkora értékű készüléknél ne már.
[ Szerkesztve ]
MacBook Pro 16" M1 - Galaxy S24 Ultra
-
S e t h
nagyúr
válasz bulikavagyok #4864 üzenetére
Próbáld ki a novát a menüben a gyorsabb a fénynél beállítási lehetőséggel, aztán láss csodát.
This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
-
buci30
addikt
Nova volt eddig jóféle, most pedig next launcher 3D ez még jobb sokkal több állítási lehetőséggel
iPhone 11 pro max, iPad Air2, Macbook pro, Apple Watch 44mm, Apple Airpods pro
-
buci30
addikt
válasz bulikavagyok #4890 üzenetére
Next 3D-nél lehet méretezni meg forgatni is stb.
iPhone 11 pro max, iPad Air2, Macbook pro, Apple Watch 44mm, Apple Airpods pro
-
zseko
veterán
Én még az S2-n sokat kipróbáltam, majd egyszer felkerült a Nova és közel egy éve már csak ezt használom, így S4-re is ez került, nekem bevált, meg is vásároltam. A felesleges 'parasztvakítós' animációs hülyeségeket kikapcsoltam mert ilyenek engem nem érdekelnek. Eddig ez az egyetlen launcher ami nem 2-3 hónapig volt csak a telefonomon.
HR24.hu
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicot a közelmúlt eseményei miatt (flame, OFF, személyeskedés, stb.) gyakrabban ellenőrizzük, nem érdemes itt (s persze máshol sem) a szabályokat megszegni, különösen a visszaesőknek!
- iPad topik
- Videós, mozgóképes topik
- Hogyan vehetsz használt okostelefont rizikó nélkül?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Apple Watch
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Apple notebookok
- Ukrajnai háború
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest