Hirdetés
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
Samsung Galaxy S4 - negyedik, bővített kiadás, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
b1sti
senior tag
válasz
csutizs #31796 üzenetére
Altalaban mindig lte-n vagyok vagy h+-t ir ki! Bar olykor a 3g es az E is lathato,de ritka...
Ghostman78: T-s vagyok.
Kali: nem igazan ertek hozza, igy a cellaval kapcsolatos reszt nem ertettem! A sim kartya hiba tuti ki van zarva,mert egy zte grand x in-re csereltem a telot. Az random dobalta a tererot,utana olvastam es igy jutottam a sim kartya cserere! Olyan sim kartyat kaptam,amibol csak ki kellett torni a micro reszet es mar tudtam is hasznalni az s4-et! Majd ennel jelentkezett az emlietett hiba es gondoltam lehet vmi koze a hibanak a masikhoz az olvasgatas utan,majd kicsereltettem a kartyat,de sajna a hiba maradt!
-
válasz
csutizs #22683 üzenetére
Én is próbáltam, de sok értelmét nem látom. Sztem olyasmi mint egy biztonságos rendszer a rendszeren belül. Például, ha azon belül készítesz egy fényképet, azt a csak ott fogod látni majd. Gondolom a böngésző is olyan mint a Firefox-nál a privát mód. De például a híváslistába bekerülnek az onnan indított hívások is. Én sem nagyon értem...
Egyébként én is örülnék, ha valaki felvilágosítana! -
samu496
tag
válasz
csutizs #16593 üzenetére
Hello
meghallgattam .hát én így nem hallom ki .. max egy picit másabb .de nekem nem tünt fel
Más :
Volt itt valakinek hogy az üzeneteknél nagyobb volt a betűméret mint amúgy .na a hangerőszabályozó gombbal az SMs-ek nel ha benne vagy egy beszélgetésben akkor ha nyomogatod akkor Zoom in/outezt csak most fedeztem fel
-
-
oceanrush
senior tag
válasz
csutizs #15359 üzenetére
Megneztem ezt a beallitasos bigyot is, nalam itt is minden fenyeroszint mellett mindenhol egyformak a kek savok, meg a szurkek is. Valoszinuleg szerencsem volt, es jo modellt fogtam ki. Egyebkent ha nagyon zavar, vegyel S4 Active-ot, szerintem jobban is nez ki az egesz telefon, plusz a TFT kijelzo miatt tuti nem lesz ilyen szinhiba. Ja, es ez nem a Sony-fele sz*r TFT, ennek brutalisan szep szinei vannak, ha valakinek fontosabb a feher feher, mint a fekete fekete, akkor mindenkeppen erdemesebb azt venni.
HGabor89: Ha a kijelzo hajlitott lett, akkor szerintem a belseje is sz*arrament. Nem hinnem hogy ez szervizelheto.
-
johnbeurer
csendes tag
válasz
csutizs #15359 üzenetére
Hi én nem javaslom ezért a cserét.... csak ha tényleg nagyon zavaró... (nekem a lilás tónus nagyon zavart...)
Az új kijelzőmnél is van kicsi lilás rész de most felülde ez már abszolút nem zavaró...
azt veszem észre hogy egyszerűen szar minőségű ez az samoled... ahány S4 et megnéztem... szerintem a túl nagy felbontás miatt a ledek egyszerűen nem tudnak tökéletesek lenni... de lehet én vagyok a hülye... na mind1 ettől függetlenül nagyon szép képe van. -
tothl
addikt
válasz
csutizs #15359 üzenetére
Hát, ha megelégszel a tökéletlennel. Ez a jelenség a topicban már többeknél is előfordult "Az alsó sáv más árnyalatú" probléma. Kijelzőcserével orvosolható. A hibátlan kijelző teljesen homogén képet ad !
Mondjuk az igaz, hogy rengeteg példánynak van ilyen nyűgje és nehéz hibátlan kijelzőt találni.
Szerintem ez az amoled kijelző több szeletből lehet összerakva, és ha nem teljesen egyformák az okoz ilyet.
De ez csak egy dilettáns okoskodás, lehet, hogy teljesen más oka van. -
Gold_fish
tag
válasz
csutizs #15339 üzenetére
Nekem ugyanaz van, amit leírsz. De ez teljesen homogén kép? Menü háttérnél nem tapasztalom ezt az alsó egyharmad dolgot. Ez a mosott szürkés derengés azóta van, mióta megszüntették a lilás utánhúzást a menüben. Eredetileg teljesen fekete volt a fekete. Most a menüben is ez a szürkés hatás van, mert nem kapcsolja le teljesen a ledeket, valszeg hogy gyorsabban reagáljanak, és ne legyen a lilás elmosódás. Egyébként nekem ez a majdnem fekete vászon hatású, nem is teljesen homogén, és eddig csak az tűnt fel, hogy legalul van egy 2-3 mm-es, nem éles határú sötétebb sáv.
Az S3-nál nem volt fekete a fekete, és ragasztófoltosak voltak a kijelzők. Az S4 új korában majdnem tökéletes volt, a fekete fekete volt, nincs ragasztófolt, viszont lilás utánhúzást produkált a menüben. Most utóbbi cserélték erre a szürke valamire. Lehet jobb lett volna, ha átszínezik valahogy a betűket stb a menüben, hogy kevésbé legyen feltűnő az elmosódás.
-
supertrezi
aktív tag
válasz
csutizs #15188 üzenetére
Nekem lepöndörödött a széléről már vagy 2 fólia.
Mondjuk nem érdekel különösebben; nem vagyok lyukas markú; nem fogom elejteni.
Vettem rá Ebayről egy szép kis zsákocskát teljes 700 Ft-ért, abban majd szépen ellesz a problémásabb zsebeimben. Amúgy meg szabadon lesz.
Az említett feketékben én nem látok különbséget.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot a közelmúlt eseményei miatt (flame, OFF, személyeskedés, stb.) gyakrabban ellenőrizzük, nem érdemes itt (s persze máshol sem) a szabályokat megszegni, különösen a visszaesőknek!
- One UI 8: a kis fejlődés is lehet hangos
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Total Commander
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Házimozi belépő szinten
- Nők, nőügyek (18+)
- Idén nyáron visszatér az HBO Max
- Ingatlanos topic!
- Gaming notebook topik
- Garmin Forerunner 255 Music - nem csak futóknak
- További aktív témák...
- Update 05.16 Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest