Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- gban: Mentett Pentium 1 alaplapok
- sh4d0w: Árnyékos sarok
-
LOGOUT
Samsung Galaxy S4 - negyedik, bővített kiadás, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
zlatan77
aktív tag
válasz
72mviktor #21275 üzenetére
Biztos másokat tiltunk.
2 GB ram esetén szerintem elfér bármi a háttérben.Egyébként szerintem sokan összekevernek dolgokat.
A már 0X1-es telefonok rendbe rakása és a még 0X0-ás romok rootoolása,azért nem ugyan az.
Az első eset valóban elég reménytelennek tűnik.
A még "tiszta" telefonok ugrás nélküli rootoolása,viszont szerintem nem.
Továbbra is azt olvasom az XDA-n,hogy ezzel a rootal [link] nem ugrik a számláló.
Legalábbis Note2,Note3 esetében biztosan. -
Don't Panic
senior tag
válasz
72mviktor #21261 üzenetére
hát igen ez is egy megoldás.
MÁS:14 napja van meg az S4-em szeretem csak még annyira nem laktam(nem tettem fel millió appot amit nemis használok de megvan minden ami kell + game) De kezdtem rájönni h totál felesleges bőven elég lett volna egy középszar teló is.
persze szeretem meg jó h FHD meg 26 hó prémium gari, bővíthető, jó gyors stb... de a felét sem használom ki pl a samus ficsörök közül is csak 1 et használok a 14 nap alatt 1 szer nem volt ingerenciám kipróbálni a többit.
viszont szintet léptem mobilnet téren immáron 2GB (ha elfogy belassítják) 1300ft ért korrekt sztem. -
Gizmo94
veterán
válasz
72mviktor #20565 üzenetére
Csinált már vállalhatóakat is, de csak sátoros ünnepekkor.
Mostanában valamitől full of szar lett a kamera, pedig nem csináltam vele semmit. Nem romoltam, stb.. Meggúvadt valamitől.. Egyebekben viszont hibátlan a telefon, gyors, nem eszi a ramot, akkuidő is hibátlan, minden funkciója ok.. A fényképezést meg feladtam, arra gyorsban az S3-at használom, vagy szélsőséges esetekben egy Nikont.
-
zseko
veterán
válasz
72mviktor #20546 üzenetére
Úgy gondolom és úgy tapasztaltam, hogy mobillal leginkább makro képeket lehet igazán jókat készíteni. A többi esetben észben tartom hogy ez nem fényképező, így alapvetően meg vagyok elégedve a nappali képekkel. A sötétben készültek viszont tényleg kiábrándítóak néha... És az S2-ben erősebb 'vaku'volt.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot a közelmúlt eseményei miatt (flame, OFF, személyeskedés, stb.) gyakrabban ellenőrizzük, nem érdemes itt (s persze máshol sem) a szabályokat megszegni, különösen a visszaesőknek!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- BestBuy topik
- Robotporszívók
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Gaming notebook topik
- Kiszáll az optikai meghajtók piacáról a Pioneer
- E-roller topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Linux kezdőknek
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB // BONTATLAN // Számla // Garancia //
- Csere-Beszámítás! Iphone 14 Pro Max 256GB Független mobiltelefon. OLVASS!
- Samsung Galaxy S22 Ultra 256GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- IPhone 12 Pro 128GB gyári független új akku
- Samsung Galaxy S23 Ultra 512GB/12 Dual Sim Független Black 2026 februárig garanciális
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 / RTX A4000
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- iKing.Hu - Apple Watch Ultra 2 Titanium Szíjjal 49 mm Használt, újszerű
- Motorola G34 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest