Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
- Építkezünk 6. rész (2024)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
-
LOGOUT.hu
Samsung Galaxy S4 - negyedik, bővített kiadás, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gaba#10
csendes tag
Először vagy 3-4 nap után kaptam meg egy mms-t, most pedig mikor én küldenék, ezt írja ki: "Az üzenet jelenleg nem küldhető el..." és folyamatos "Küldés..." állapot van az üzenet mellett. Ez micsoda?
Szerk.: A szolgáltatónál be van állítva az mms szolgáltatás. Szóval biztosan a telefonbeállításokkal van gond, de semmi ehhez kapcsolódót nem találtam.
[ Szerkesztve ]
-
Mate
nagyúr
Leszedtem egy másikat, az látja a számokat. Ennek ellenére jó lenne megoldani a gyárit.
Illetve csengőhang választásánál kérdezte, hogy mivel akarom megnyitni. Én hülye rámentem, hogy mindig a gyári zenelejátszóval, úgyhogy nem tudok megnyitni csengőhangot Miként lehet másik alapértelmezett programot választani?
-
vatafakk
aktív tag
-
Slapy
aktív tag
Így van, jól tudod! Beviszed egy szervizpontba és ők elküldik a központba. Nem vészes mert én pl 60kmre lakok pesttől és 4 nap múlva visszakaptam a telefont, úgy hogy nem csak a szükséges dolgot cserélték benne hanem hátlap, aksi, keret, usb csatlakozó, hangszóró, mikrofon,stb! Pedig csak a modemet kellett volna a hiba miatt (csak edge-ben csatlakozott a netre)
-
SG3rg0
őstag
S4 Black Edition ben a menu ugyan úgy lilul mint a sima S4 ben?
-
laslie92
senior tag
sziasztok az i9505 és a i9506 kamerája közt van különbség? Az i9506 os verzióban is elmosódnak gyenge fényviszonyok között a képek?
Galaxy A33 5G , Asus Tuf Gaming FX505DU, Volkswagen Passat B6 3C
-
AndrewTdi
addikt
Sziasztok!
Érdemes 9515ös verziót vásárolni? Mennyivel rosszBbak mint a normál 9505ös verziók?
Szoftveren kívül miben különböznek? -
SG3rg0
őstag
Szerintetek itt a HU garancia az gyártói garanciát takar? [link]
Illetve ennek Black Edition a hátlapja? -
TommyNagz
senior tag
Tobb ROM-mal probaltam, es tutu gyari az akku. Ezuttal a Telenornal vasaroltam, szoval igy mar biztos nem hamis. Viszont a kapacitas tenyleg aggaszto. 10 orat nem igazan eri el. Rendes hasznalat, pl. Deezer + netezessel hihetetlen hamar merul le, alig 1 ora alatt dob le 10 szazalekot. Mi lehet a gond? Valami hardveres hiba okozhatja ezt? (Akkun kivul, most mar tenyleg kizart, hogy az a ludas.)
Szerk.: most neztem, 25 pec alatt 30%....
[ Szerkesztve ]
encapsulation dot1q
-
w333
félisten
válasz Erdei88 #44833 üzenetére
HU garancia esetén 1+1 év (1 év teljes körű + 1 év szoftver). Gyártói garancia esetén 1 illetve 2 év, telefon modelltől függően.
Sehol nem írja hogy ez gyártói garanciás lenne ...
Aki biztosra akar menni az vegye meg a telekomtól, az 100% hogy gyártói !
iPhone 13 Pro Max & iPhone SE
-
Winchester95
őstag
Amugy kicsit el vannak tevedve a tulajok akik el akarjak adni...
nem hiszem hogy ugyan annyi lenne hasznaltan az ara a 600procis vs 800 procisnak
Laza 110k telekomnal dominoba...min70k t erne sztem. -
gusthy
veterán
válasz Winchester95 #44836 üzenetére
Ugyanaz a vas, mint a G2, kb ugyanaz a reális ár is. Mármint a 800as procis. A 600as olcsóbb kell, hogy legyen, exynos - os meg nem tudom, van-e egyáltalán mifelénk.
-
-
legenda
a szolgáltatósnál csak a listaáras vagy domino konstrukció esetén 15 e ft a hálózati korlátozás feloldása, hűséges előfizetés esetén kifizethetetlen, mert 15 e ft + az akció során igénybevett kedvezmény (kötbér) visszafizetése, amennyiért már nem éri meg.
töröltem én is.zerge861; nem csak egy hajszálnyi az az eltérés.
[ Szerkesztve ]
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
w333
félisten
válasz SG3rg0 #44847 üzenetére
Akkor válaszd a gyengébb S4 -t de mindenképp legyen rajta gyári garancia, mert ha pl. 1 éven belül esetleg beég a kijelző akkor a bolti garancia ezt biztosan nem fogja cserélni míg a gyári prémium garancia házhoz jön és 10 perc alatt kicserélik ingyen !
(#44848) kali
Persze ezt tudom, de gondolom dominóban vásárolná meg
töröltem én is.
Köszi
[ Szerkesztve ]
iPhone 13 Pro Max & iPhone SE
-
Sokee
aktív tag
Nem tudom esetleg van valami bevált függetlenítős oldal ahol beírod az imeit és pár dolcsiért küldik a kódot? Esetleg még ilyennel lehetne próbálkozni szerintem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicot a közelmúlt eseményei miatt (flame, OFF, személyeskedés, stb.) gyakrabban ellenőrizzük, nem érdemes itt (s persze máshol sem) a szabályokat megszegni, különösen a visszaesőknek!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest