Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
- Építkezünk 6. rész (2024)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
-
LOGOUT.hu
Samsung Galaxy S4 - negyedik, bővített kiadás, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
senior tag
válasz oratovszki l #28798 üzenetére
az S4 fémnek nevezett okádék kerete, akkora műanyag mint a szar
nekem már 2x cserélték az "egész telefont" 2013 májusa óta, mert ocsmányul lepattogzódott a "fém"csak ilyenkor cserélik a fél telefont, üvegestül,kijelzőstül, panelestül ha samsungos garos vagy
a "fém" pattogzódás miattez a téma kb 6milliószor ki lett beszélve 9 hónap alatt, hogy az a fém nem fém....
amúgy leszarom -
Gizmo94
veterán
válasz oratovszki l #28796 üzenetére
Kicsit szerényebben kellene leosztanod másokat. Az ékezetek senkit sem érdekelnek, de azért összeszedhetnéd magad kicsit. A vállalhatatlan helyesírásra nem mentség a külföldi munkahely. Más is dolgozik / dolgozott külföldön, de ami már kritikán alul primitív, az az. Nem mellékesen a szerkesztés gombot is megtalálhatnád, mert már veled van tele az egész topik.
-
oratovszki l
csendes tag
válasz Gizmo94 #28802 üzenetére
Ok, rendben megertettem. Nem tudtam hogy volt mar szo a femkeretrol mert nem olvastam vegig az egeszet. Sajnalom ha valakit megsertettem, en csak egy atlagos egyszeru felhasznalo vagyok aki bepanikolt hogy kamu telot vett. Valoszinuleg azert irtam ennyire elfogadhatatlanul. En csak utalom a hazudozast.
Szep estet kivanok mindenkinek es megegyszer elnezest ha megsertettem valakit. Mar nekifogtam az eleitol vegig olvasni az egeszet mert ahogy latom sok hasznos es jo dolog van itt leirva es latom vannak ojanok is akik segitenek ha keri az ember. -
oratovszki l
csendes tag
válasz Ghostman78 #28801 üzenetére
Ha zsebkopott akkor is cserelik vagy csak ha elkezd lepattogni?
-
senior tag
válasz oratovszki l #28804 üzenetére
szószincs nálam zsebkopásról, nem ott hordom
8000K tokban hordom 0. perctől, mégis lepattogzódott kb körbe végig
2x cserélték szónélkül -
MunezXBK
nagyúr
válasz oratovszki l #28800 üzenetére
Van.
Szerkesztés gomb vajon miiii?
-
Petyyyyy
addikt
Hozhat előnyt/problémamentesebb működést, ha csinálok egy gyári visszaállítást új fw telepítése előtt?
Szemed az úton, pedál a padlón || Whatever, Im the star
-
ricsi0307
senior tag
válasz Ghostman78 #28805 üzenetére
Hát irigyellek.Nekem egyszer a zsebembe!!! nyomódott meg a jobb alja és ebbe kötöttek bele, hiába mondtam nekik hogy a többi helyen 2 hetes kora óta kezdett el megpattogni.Leszarták és úgy hagyták a francba, mert azt ők nem cseréli ki.Azóta nem hívtam házhoz őket, félek ugyan azt küldenék akkor meg cumi van.Most arra várok hátha megadja magát a kijelző (foltosodás beégés stb...)
[ Szerkesztve ]
-
madkiller
őstag
válasz Vikooo #28732 üzenetére
Megérkezett a fehér SBS tok, ami valójában nem fehér hanem átlátszós és fehér telefonon néz ki fehérnek, az én feketémen szürke. Nem tudom idővel besárgul-e.
Nagyon könnyű, hajlékony, puha, műanyag tok.
A telefon meg tartja gyári formáját, mintha nem is lenne rajt.
Előző tokom klasszikus szilikon, miután ezt felraktam könnyebbnek tünik a telefon és jobban egyszerübben kezelhetőnek.
Univerzális autós gps/telefontartó jobban megfogja.
Alcatel Idol S-el készült képek. [SBS]
Egyideig jó lesz a következő caselogic leather cover lesz. -
galaxys80
veterán
Érdekesek,azért ezek az XDA-s srácok.
Nekem ez a root semmivel sem tűnik biztonságosabbnak,mint a Kingoo.
Annak mégis bezárták a topikját.
Az sem világos számomra,hogy ez csak az említett MJ7 és MK2 romokra jó vagy egy általános root,mint a korábbi CF-Root.
Azt hiszem én egyelőre maradok a Kingo-nál. -
adammkaa
senior tag
Sziasztok. Létezik friss térképes ingyenes gps navigacio ami megbizható? Illetve esetleg ami fizetos es olcso?
Nexus 5 Black
-
adammkaa
senior tag
-
kavics325i
őstag
válasz N.otorious #28818 üzenetére
néha olyan jó olvasni itt....
" A fantáziát kárpótlásul kaptuk mindazért, amik nem vagyunk, a humorérzéket pedig vigaszképpen azért amik vagyunk.” ( Széchenyi Zsigmond )
-
Gizmo94
veterán
válasz kavics325i #28819 üzenetére
Valóban... felettébb.. :S
-
adammkaa
senior tag
-
EasyKnight
tag
Sziasztok
Lehet, hogy már más is kérdezte, én még nem találkoztam vele....
Ki lehet kapcsolni a figyelmeztetést, ami média lejátszás közben jön, ha emelem a hangerőt? Figyelmeztet, hogy hallás károsodást is szenvedhetek... -
Arween
senior tag
Sziasztok!
Mától én is boldog S4 tulajdonos vagyok egy 1 hónapos barna szépség "személyében"[ Szerkesztve ]
-
madkiller
őstag
válasz EasyKnight #28824 üzenetére
Rootolod felteszed az xposed frameworkot, majd hozzá a wanam modult.
Alapból sajnos nem lehet 2013as eus előírás minden telóban benne van már korábbi készülékekbe amik kaptak 2013as frissitést azok is megkapták ezt a nyavaját.[ Szerkesztve ]
-
joepasi
csendes tag
Sziasztok!
Mivel lehetne a régi androidos Samu telefonomról egy-két program adatatit átmenteni az új S4 minimbe, Root nélkül?
Van erre valami program? -
Szakiii
addikt
4.4.2 GE rom alá be szeretném flash-elni a leaked 4.4 rom modemét mert azt írták azzal stabil teljesen a rendszer. A modemet a phonehoz kell betallózni? Már nem nagyon emlékszem régen flasheltem modemet.
-
EasyKnight
tag
Engem egyedül az a sok nyakamba szakadó frissítés zavar, amit olyan programok kapnak, amiket nem is használok Persze, ki lehet kapcsolni, de mennyivel könnyebb lenne az élet nélkülük?
Illetve az S Healt (?) Nem elég, hogy folyton fut, de mivel megadtam neki pár adatot magamról, hetente zaklat, hogy fogynom kéne... -
Bavid
senior tag
válasz EasyKnight #28835 üzenetére
Le lehet tiltani az alkalmazás kezelőben
-
gyuromoj
veterán
Hali!
Jövőhét elején tervezek beszerezni egy SGS4-et.
Sikerült találnom egy gyári függetlent, ami 2015. október közepéig prémium garis.
KNOX 0x0 rajta.
115k az ára.
Szerintetek megéri ennyiért?Üdv Gyuri
PSN: gyuromoj | R.I.P. Supernatural 2005.09.13.-2020.11.19.
-
fodin
tag
válasz EasyKnight #28835 üzenetére
Hihi, én nem adtam meg neki ezt az örömet...
Igen, van pár felesleges alkalmazás. De amíg ilyen korrektül működik ennek ellenére, legyen. Néha elgondolkodom, hogy rootolni kellene és letörölni a felesleget, de mint tudjuk, ami működik, azt nem piszkáljuk. Azért egy G2-re lehet lecserélném...
-
-
Petyyyyy
addikt
Win 7 x64 esetén nem települő MTP driverre tudna mondani valaki megoldást? Töröltem már a Kiest, reboot majd reinstall, de nem segített.
Szemed az úton, pedál a padlón || Whatever, Im the star
-
Szakiii
addikt
válasz Petyyyyy #28842 üzenetére
Tessék ezzel mindennek működnie kell.
szabo.norbi: én cd auto rootot használtam (ettől ugrik a knox, de így is úgyis fog ha romolni akarsz) utána feltoltam szintén odinnal a philz touch recovery-t , felmásoltam a romot belső sd-re recoveryből egy full wipe után felnyomtam a romot és kész. Annyi hogy érdemes feltenni a 4.4 leaked rom modemét mert azzal tökéletes.
[ Szerkesztve ]
-
szabo.norbi
tag
Sziasztok! A segítségeteket szeretném kérni! Szeretném "felvarázsolni" a Google Edition-os 4.4/4.4.2-es KitKat-et a telefonomra. Láttam sokan írtátok, hogy elég pöpecül működik, és egyébként is jobban kedvelem a Stock android romokat mint pl. a gyári csilli villi touchwiz-t. Eddig Odin-nal frissíttettem a telefonom így azt már viszonylag jól kezelem. (nem mintha nehéz lenne).
Ha lenne valaki olyan kedves, aki felrakta már és tudja is hogyan kell, az le tudná írni nekem itt vagy esetleg pü-be, lépésről lépésre, linkekkel mit honnan töltsek le, root stb. Annak nagyon megköszönném!!!
Az „érintett” és az „elkötelezett” közötti különbséget legjobban a sonkás tojásrántottával mutathatjuk be:a csirke „érintett”, a disznó viszont ”elkötelezett”! /// iPhone 6
-
madkiller
őstag
Egy külföldi oldalon lévő cikk értesülései szerint, azért nincs a 4.4ben art, mert a touchwizz nem kompatibilis vele.
Azért remélem az S5 megjelenése után megkapjuk, még nem szeretnék váltani. -
stnstn
tag
válasz szabo.norbi #28844 üzenetére
1. root ezzel
2. recovery telepítés innen
3. ha nehezen megy a recovery billentyű kombó akkor használd ezt
4. töltsd le ezt (szerintem ez most a legjobb 4.4) és másold rá a sd-re (külső-belső tökmindegy), nem kell kicsomagolni! (az oldalon 2 rom van, egy stock és egy cm-hez hosonló)
5 .lépj be a recovery-be, válaszd a clean to install a new rom menüpontot
6. install zip from sd cardKnox ugrik. Mielőtt elkezded csinálj back up-ot. Lehet, kell másik modem is, én most XXUFNA1-el használom, atom stabil.
[ Szerkesztve ]
EricssonHotlineCombi433->BenefonTDP-40->EricssonGH198->Nokia2110i->Nokia6110i->Nokia3210->SonyEricssonT610->SamsungD500->LGK750Secret->SonyEricssonxperiaX10minipro->SamsungGalaxyS4->GalaxyS6->GalaxyS8->GalaxyS10->XiaomiMi11ultra->Samsung S22 ultra->S24 ultra.
-
stnstn
tag
válasz szabo.norbi #28844 üzenetére
Kicsúsztam a szerkesztésből, de ezért szeretem:
EricssonHotlineCombi433->BenefonTDP-40->EricssonGH198->Nokia2110i->Nokia6110i->Nokia3210->SonyEricssonT610->SamsungD500->LGK750Secret->SonyEricssonxperiaX10minipro->SamsungGalaxyS4->GalaxyS6->GalaxyS8->GalaxyS10->XiaomiMi11ultra->Samsung S22 ultra->S24 ultra.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicot a közelmúlt eseményei miatt (flame, OFF, személyeskedés, stb.) gyakrabban ellenőrizzük, nem érdemes itt (s persze máshol sem) a szabályokat megszegni, különösen a visszaesőknek!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest