Hirdetés
- Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
- Építkezünk 6. rész (2024)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
-
LOGOUT.hu
Samsung Galaxy S4 - negyedik, bővített kiadás, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
senior tag
-
csabám
addikt
válasz poli27 #25495 üzenetére
Nem egyszerre kerül kiadásra Kiesen és OTA-n... Ha ezeket használod frissítési csatornaként, akkor várni kell mindig egy picit.
kali: A telekomos garanciajegy nem csak akkor van ott, ha neten rendelted a telefont?
[ Szerkesztve ]
„They fuckin' poke each other on Facebook.”
-
biker10
tag
Sziasztok!
Honnan érdemes szilikon tokot venni?
Tegnap került rá fólia, most jön a két tok beszerzése.
1 szilikon tok, 1 gyári barna bőr, mert abban elegáns és gyönyörű a drágaszág[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy S9+ ; Samsung Galaxy S4 White Frost Android 5.0.1 Lollipop
-
hdekakas
senior tag
Tegnap újra tettem mindent, erre fel reggelre most meg az intelligens szünet nem működik.
Gyári visszaállítás meg volt, de az továbbra sem működik. -
hdekakas
senior tag
-
legenda
válasz EasyKnight #25515 üzenetére
vonatkozik majd, csak ugye régiója válogatja, hogy melyik típus (i9500 vagy i9505) hol elérhető.
hdekakas; nekem kikapcsolt állapotban volt, mert nem használom a funkciót, most kíváncsiságból bekapcsoltam, működik rendesen, újraindítottam a telefont, utána is okés, de nem hagyom feleslegesen bekapcsolva.
[ Szerkesztve ]
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
zx6r
aktív tag
Aki szeret kísérletezgetni a böngészőkkel annsk ajánlom próbálja ki a dolphint+rakja fel mellé a jetpack plugint..eszméletlen hogy hasít.
-
lefkosia
őstag
válasz EasyKnight #25515 üzenetére
Ez a i9505 régióra vonatkozik, de a i9500 méretben ugyanaz.
The Truth Is Out There
-
charlie1975
aktív tag
Sziasztok olyan gondom lenne hogy vettem egy samsung 64gb class10 es kártyát,használat elött formáztam a telóval majd számítógéppel rámásoltam a lementett dolgaimat és fele képeimet és videóimat nem jeleníti meg sőt amit letöltöttem rá telón filmet azt is hibásan látja.mi lehet a gond mi lehet a megoldás?kérlek segítsetek köszi előre is
Galaxy S4,Galaxy Note3,Note7,S7 EDGE
-
legenda
válasz charlie1975 #25522 üzenetére
szia,
eredeti samsung memóriakártya, nem pedig valami másolat?
számítógéppel valósan rámásolható és visszaolvasható minden állomány, akár a teljes 64 (ténylegesen bő 59) gigabyte terjedelemig?Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
borsodika
őstag
válasz charlie1975 #25522 üzenetére
Hivatalos forrásból vetted?
Kétféle vélemény van: az enyém és a helytelen.
-
legenda
válasz charlie1975 #25526 üzenetére
az egy dolog, hogy mennyinek látja a számítógép és a telefon, és mennyi és milyen minőségű ténylegesen, mert nagyon sok hamisítvány forog a neten, amiket nem véletlenül kínálnak akár aránytalanul olcsón...
nagyon egyszerű megoldani, hogy akár egy 2 gigabyte tényleges kapacitásút 32 vagy 64 gigabyte méretűnek lásson bármilyen rendszer, ezért kell a kérdéses forrásból származó darabokat ténylegesen tesztelni, rányomni a maximális adatot, visszaolvastatni mind egy szálig, és úgy kiderül a turpisság, de csak a méretre vonatkozó, a minőség még akkor is kérdéses, ha nem adja vissza megfelelően a felmásolt adatok összességét.Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
vick33
tag
válasz charlie1975 #25529 üzenetére
futtasd le ezt a kártyán.
https://play.google.com/store/apps/details?id=air.com.anotherflexdev.sdcardtester.SDCardTester&hl=hu -
legenda
válasz hdekakas #25528 üzenetére
biztos forrásból nem lehet gond, más esetben meg csak akkor venném meg, ha a kezemben a memóriakártya, és megnézhetem alaposan, hogy mit is veszek meg pontosan.
hiába tesznek fel fényképet, ha az még az eredeti memóriakártyát is láttatja, az közel sem jelenti azt, hogy azt is kapja meg az ember...
azért az nem életszerű hirdetés, hogy 8 e ft ellenében új, bontatlan, eredeti samsung 64 gigabyte kapacitású memóriakártyát kap az ember...Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
nfsu17
veterán
válasz hdekakas #25516 üzenetére
hányszor próbálgattad?
én bekapcsoltam, kipróbáltam, semmi.
fordultam egyet, semmi.
kicsit arrébb mentem és jó lett.
még arrébb mentem, megint semmi.
ablaknál jó volt.
szoba közepén nem volt jó.
írja is, hogy ha nagy fény éri a kijelzőt, akkor nem működhet.
meg gondolom rossz fények között sem[ Szerkesztve ]
-
charlie1975
aktív tag
kipróbáltam ezta sd card testert és 100% ot mutat
Galaxy S4,Galaxy Note3,Note7,S7 EDGE
-
hdekakas
senior tag
válasz nfsu17 #25537 üzenetére
Valóban, ez az intelligens szünet csak épp az ideális körülmények között működik.
Kábé úgy ahogy írod is. Csak az ablak előtt. Kicsit arrébb megyek, már nem működik. Ha lámpát gyújtok, akkor sem. Az sem jó neki ha a kamerájába süt a nap, az se jó ha nem teljes a világítottság. Az intelligens képernyőzár még félhomályban is megy, na az intelligens szünet az még 99% fényben sem. (101%-ban meg már nem.)
Még lenne mit fejleszteniük rajta. -
biker10
tag
-
zsoltl
csendes tag
Sziasztok!
Valami történt és nem értem. 4.3 van a telefonon, független, gyári. Semmit nem nyúltam hozzá.
Eddig az volt, hogy a külső SD kártyán van egy Ringtones mappa, ahonnan be tudtam állítani az alapértelmezett és a személyekhez rendelt csengőhangot is.
Néhány napja azt tünt fel, hogy nem csörög a telefon, csak rezeg. Bementem a hangbeállításokba és a csangőhangoknál az szerepelt, hogy csendes. Nosza rajta megpróbáltam kiválasztani a az előbb említett mappából a megfelelőt, de mindíg csak csendes volt ott. Ha a rendszerhangok közül választottam akkor azt elfogadta. És természetesen ugyanezt csinálja ha egyes névjegyekhez akarok beállítani külön-külön hangot.Van valakinek valami ötlete?
Kösz
-
zsoltl
csendes tag
válasz borsodika #25543 üzenetére
Az alapértelmezettet így be tudtam állítani, de a névjegyekét nem.
Most úgy fest, hogy egynél sikerült megcsinálnom. A külső SD-ről be kellett másolnom a file-t a belső tároló Ringtones mappájába. Most kipróbálom a többinél is.
Ez régebben nem így működött. A 4.2-ben biztosanKösz
ZS -
netcore
tag
akinek kell eladó, nekem nem kell, megy a telefon a következő tulajnak
3500.-[ Szerkesztve ]
Üdv Laci
-
Szatura
tag
Üdv nektek!
Citromail alkalmazással lehet valamit kezdeni, hogy működjön?
-
pedrobike
aktív tag
Hali
A 4.4 google milyen a wifi?:-)
Jol müködik?
Valamiért a 4.3 kezdi eldobálni..Garmin tactix delta F6x Pro
-
Muffi
aktív tag
4.4es csak cyanogen van ugye?
Google Nexus 5 16Gb - White/KitKat 4.4.2; Asus Transformer Prime Tablet- V4.1.2 JB
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicot a közelmúlt eseményei miatt (flame, OFF, személyeskedés, stb.) gyakrabban ellenőrizzük, nem érdemes itt (s persze máshol sem) a szabályokat megszegni, különösen a visszaesőknek!
- Horizon: Zero Dawn
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Sorozatok
- BestBuy topik
- Háztartási gépek
- Ingyenes vagy akciós szoftverek
- Apple notebookok
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest