Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Szólánc.
- Milyen mosógépet vegyek?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Android másképp: Lineage OS és társai
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
- Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT.hu
Samsung Galaxy S4 - negyedik, bővített kiadás, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Elemental
addikt
Sziasztok!
S4 vásárlását terezem. Olvastam visszamenőleg elég sok hsz-t, és kezdek elbizonytalanodni.
Eddig még nem volt prémium telóm, úgy terveztem, hogy ez lesz az első. Viszont szervizben sem volt még sosem, talán a legelsővel, ami egy nokia 5110-es volt, de az is 2 év használat után.
Szóval ahogy olvasom, elég sok hardveres probléma van elég sok telóval. És ez bizonytalanított el. Egy prémium cucctól nem ezt várnám.
Tényleg ilyen sok telóval baj van? -
Elemental
addikt
Köszi a biztatást!
Valszeg ez lesz a választás. -
Elemental
addikt
Sziasztok!
Véleményeteket szeretném kérni.
Két kiszemelt tok:
Spigen Slim Armor
Otterbox Commuter SeriesEbből a kettőből fogok választani. Az Otterbox szimpatikusabb. Mit gondoltok?
-
Elemental
addikt
A sima simből szabad levágni, hogy micro sim legyen a mérete?
-
Elemental
addikt
Nah, megrendeltem a t-s dominós akciósból kettőt. Bár azt mondta az ügyfélszolgálatos, hogy dominóst egy ember évente egyet vehet. Mindenesetre a webshop engedte megrendelni mind a kettőt. Az nem járható út, hogy az egyik az én, a másik pl a feleségem nevére megy, mert nekem a teló költség, az én nevemre kell menni. Majd meglátjuk.
-
Elemental
addikt
Nah, átvettem a 2 telefont a t-nél. A dobozon gt-i9505 van. Ez a 8 magos?
-
Elemental
addikt
Az első töltésnek akkor meddig kell tartania?
Kb 3 órát volt töltőn, és kiírta, hogy a telefon feltöltődött. Most levehetem, vagy hagyjam még rajta? -
Elemental
addikt
Én a t-nél vettem a telefont, de garancialevelet nem kaptam, csak a nevemre szóló számlát. Az baj?
Más: Ha az aksi púposodni fog, akkor mikor jöhet elő a hiba?
-
Elemental
addikt
Bocs a kezdő kérdésekért, de most váltottam symbianról.
Kezel-e .vcf (névjegykártya) fájlt a teló?
Bluetooth mentés hova történik? Küldtem át pár fájlt, de nem találom, csak az értesítő írja, hogy sikeres átvitel.
Ha lezárt billentyűzetnél eltakarom az érzékelőket, akkor megjelenik az óra, aksiidő, üzenetek. De csak az enyémen, a feleségemén nem. Ezt hol tudom beállítani?
Tud csatlakozni 5gh-es wifire, vagy csak 2.4? Most tervezek új routet venni.Azt hiszem egyelőre ennyi, bár biztosan lesz még kérdésem.
Előre is köszi. -
Elemental
addikt
Köszi szépen mindenkinek a válaszokat!
A névjegyeket küldtem át (vcf), az értesítőnél ha rányomok valóban oda dobott, de ha rányomtam a fájlra, akkor csak megnyitotta, a symbiannal ilyenkor felkínálta a Mentés a névjegyzékbe lehetőséget. Azért kerestem a total commanderrel, hátha ott van több opció.
Van még egy kérdésem
A ledet csak a segédfény widgettel lehet bekapcsolni? A nokián a billentyűzár gombot nyomva tartva is be lehet kapcsolni. -
Elemental
addikt
Meg is jöttek a tokok. Otterbox commuter. 5800-ért nem volt drága.
-
Elemental
addikt
Sziasztok!
Valahogyan lehet telepíteni bármelyik böngészőre a quicktime plugint?
Van egy kamerarendszerem, h.264 dvr, amihez kellene ez a plugin. Bejelentkezni be tudok, de kiírja, hogy hiányzik egy plugin.[ Szerkesztve ]
-
Elemental
addikt
válasz mgTerminator #25975 üzenetére
Vannak még segítőkész emberek.
-
Elemental
addikt
A mi két telóink aksijai:
1, cell made in japan, assembled in china
2, cell made in malaysia, assembled in vietnamT-mobile-os mindkettő.
Ha elő is jön a probléma, mikor? És ha púpos is lesz, akkor hogyan veszi észre az ember? Nem nézegetem rendszeresen az aksit, rajta van a tok, észre sem veszem, ha púposodik. -
Elemental
addikt
Ha már szóba került, ti használtok valamilyen vírusírtót?
-
Elemental
addikt
Tudnátok ajánlani olyan jól használható tűzfalat (konkrétan az egyes programok kimenő/bejövő kommunikációjának tiltására használnám), amihez nem kell root jog? Rootolni nem szeretném a telót csak ezért.
-
Elemental
addikt
Erre volna ötletetek?
-
Elemental
addikt
Mi lehet az AplifierVideoCache mappa? És hogy lehet megoldani, hogy ne kerüljenek bele videók?
-
Elemental
addikt
Sziasztok!
A saját telefonszámot hol tudom beállítani a telefonban? -
Elemental
addikt
Valakinek be van állítva a samsung-os find my mobil?
Ha ki van kapcsolva a wifi és a mobilnet, akkor nem lehet vezérelni a telefont. Pedig úgy tudtam, hogy ez bekapcsolja a wifit vagy a mobilnetet.
Van valami olyasmi alkalmazás, ami offline esetén is megtalálja a telót? -
Elemental
addikt
válasz mgTerminator #29430 üzenetére
Én meg nem dísztárgynak veszem a telót, nem akarok vele hímestojáként bánni. Nekem ez használati tárgy nem több. Ezért számomra egy tok és egy fólia alap.
-
Elemental
addikt
.
[ Szerkesztve ]
-
Elemental
addikt
Revesz, Gizmo94. Köszi a válaszokat!
Első lépésként érdemes bemenni egy samsung szervizbe? Vagy hívjam ki a szervizest? Csak hogy lássam, mi a véleményük.
Egyébként nem vészes, használat közben észre sem vehető, csak ha ki van kapcsolva a kijelző. Ha nem reped tovább, akkor semmi gond.
-
Elemental
addikt
Sziasztok!
A teló kamerájáról elkezdett leválni valami fóliaréteg. Érdemes ezzel (garanciális) szervizbe menni?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicot a közelmúlt eseményei miatt (flame, OFF, személyeskedés, stb.) gyakrabban ellenőrizzük, nem érdemes itt (s persze máshol sem) a szabályokat megszegni, különösen a visszaesőknek!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest