Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Én és a Battlefield 6
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zsoltinho24
tag
Hello.hol tudom letölteni a Renix63 eddigi összes kerneleit?Ès melyik a leg stabilabb kernel?
-
Zsoltinho24
tag
Sziasztok.Mèg lenne egy kèrdèsem hogy hogyan tudom legyalulni a telefont?3fàjlos rommal ha lètezik vagy csak simàn a sammobile oldalàròl töltsek le egy romot.Sajnos az a helyzet hogy a produkt kòd elmàszott.hiàba teszek rà független magyar romot nem ugrik vissza a produkt kòd.Gyàrilag független a telefonom.
-
Zsoltinho24
tag
Sziasztok.Egy olyan kèrdèsem lenne,hogy hol szerezhetek erre gyàri 3fàjlos romot?Lètezik erre a telòra 3fàjlos gyàri rom?Vagy csak a sammobile oldalròl tudok leszedni romokat?A màsik kèrdèsem az lenne,hogy a CM12.1nèl müködik a cm frissìtő?
-
Zsoltinho24
tag
Zedge
-
Zsoltinho24
tag
Sziasztok.Olvasom itt a hozzászólásokat és azon gondolkodom hogy egyes embereknél miért dobálgathatja a mobilnetet Nem rég kaptunk egy kis frissítő csomagot.Nem lehet hogy a frissítés okozhatta ezt a problémát?amúgy néha nekem is dobálja de ritkán.A GPS sem stabil nálam de úgy vettem észre hogy a frissítés előtt minden oké volt.a GPS is hamar fogott jelet szinte másodperceken belül talált jelet.Most meg várni kell vele.
-
Zsoltinho24
tag
Sziasztok.Szerintetek lesz erre a telòra Lollipop?Mert a GT-I9301l csak 4.4.2es romon van a GT-I9300l pedig 4.4.4 kitkatot kapta meg.
-
Zsoltinho24
tag
Sziasztok.A kèrdèsem az lenne hogy mi törtènt a Sammobile oldallal?mert hiàba van fiokom, nem tudom megnèzni hogy mi az aktuàlis szoftver verza.
-
Zsoltinho24
tag
Üdv.ma reggel bekapcsoltam a wifit ès jött valami update.
Új hozzászólás Aktív témák
- A Chrome egyeduralmára tör a ChatGPT böngészője
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Mikrotik routerek
- Milyen házat vegyek?
- Autós topik
- Androidos tablet topic
- Veszprém és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Fájlformátumok a gyakorlatban: ProRes, H.265, AV1
- Projektor topic
- További aktív témák...
- TÖBB DB ELÉRHETŐ!! Redmi Note 10C 64GB / 4GB RAM
- BESZÁMÍTÁS! Xiaomi 15 Ultra 5G 16GB / 512GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- Honor Magic7 Pro 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- új iPhone Air 256GB space black asztrofekete független Apple 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Phone 9 Pro 16GB/512GB telefon garanciával hibátlan működéssel
- Sosem használt! (Cini)Minis Forum Ryzen AI 9 HX 370 AMD Radeon 890M 96 GB RAM 2 TB SSD 1 év garancia
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Ryzen 5 8400F / 32GB DDR5 / RX 7800XT 16Gb / 1TB SSD!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Black-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3626, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest