- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- LordAthis: AI (és másra is használt) Cluster építése - Második Cikk
Új hozzászólás Aktív témák
-
AngiBangi
újonc
válasz
Roland0224 #2074 üzenetére
Nekem ilyen van rajta, jelenleg a diamond változat. Ez a csajos csillogósfajta.
Rendeltem először egy sima 0,33-asat, de lehet én voltam béna, (pedig eskü por nem volt a közelben) pár szemcse alatta maradt, és a szélek nem tapadtak megfelelően, de nem vált fel az üveg.
Meguntam, mert cseszte a szemem, később rendeltem egy újat. Mindent leírás szerint csináltam, se por, semmi, ennél levegő maradt az üveg alatt és porcicák, szélek szintén nem tapadtak. Megreklamáltam f.b. üzenőfalon. Nem tetszett nekik gondolom a negatív reklám, felajánlottak egyet ingyen, és mellé kaptam még ingyen a diamond-ot. (Amiről csak a csomag kibontásánál szembesültem, külön öröm volt.
Ezt sikerült szinte tökéletesen feltenni. Hogy van-e alatta porocska, nemtudom, (szerintem nincs már) mert a csillámoktól nem látszik, de szépen mutat. Ha világít a kijelző semmi nem látszik a csiliviliből, inkább egész apró szemcsék, de egyáltalán nem zavaró, és nem ront az összképen semmit. Érintést se befolyásolja a 0,33 mm-es üveg.
Asszem ha ez egyszer lekerül róla, a tartalék sima üveget valaki hozzáértő személlyel tetem fel, biztos ami biztos. Pedig mindent a leírás szerint csináltam, és mégis ráfáztam kettővel is.
Nem akarlak elrettenteni, lehet csak én fogtam ki épp két valamiért selejtes darabot (vagynemtudom), de ezt a diamondot imádom, hogy a telefonomon van.
Az első negatív tapasztalatok ellenére is én azt mondom, hogy érdemes beruházni rá. Sokkal nyugodtabb vagyok így, hogy ez rajta van, és tényleg egyáltalán nem karcolódik, pedig egy hete műkörömmel taperolom, ami akarva-akaratlanul végicsúszik rajta.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- The Elder Scrolls IV: Oblivion Remastered - Már több mint 4 millió játékos
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- iPhone topik
- Autós topik
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Lexus, Toyota topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A32 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Újszerű Karcmentes Samsung Galaxy S24 8/128GB 2028.05.19-ig garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,2026.07.29-ig Apple Garancia,Makulátlan Karcmentes Állapot
- Samsung A02S / Samsung A20E / iphone 8 / okos készülékek eladóak!
- Xiaomi Redmi Note 9 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 1TB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3051
- BESZÁMÍTÁS! Cooler Master Masterliquid 360L CORE vízhűtés garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest