- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Rap, Hip-hop 90'
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- bitpork: MOD Júni 13 Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Új hozzászólás Aktív témák
-
dzsi23
addikt
válasz
Blueman3333 #1997 üzenetére
Ha tudtuk volna, hogy alu hátlapod van (mint pl. ez), akkor ez lett volna az első tippünk a hiba okára, mert volt már korábban is probléma vele.
Pedig nekem is tetszett, és majdnem meg is rendeltem fél éve, de végül lemondtam róla az árnyékolás miatt.
-
darkmann
őstag
válasz
Blueman3333 #1922 üzenetére
Egyszer nekem is meghülyült a GPS egy hete, akkor letöltöttem a GPS Status Test&Fix - No Ads programot a Play-ből, és az helyretette. Elindítottam, nyomtam egy reset GPS-t pár percnyi autós használat után, és azóta műxik a GPS. Én Blisspop romot használok.
-
dzsi23
addikt
válasz
Blueman3333 #1960 üzenetére
Normális esetben nem kell, mivel elvileg úgy vannak megcsinálva a frissítések, hogy ne kelljen mindent letörölni, különben sokan nem is raknák fel a frissítést, de talán összegabalyodott valamelyik nem gyári alkalmazással. Fura, de a lényeg, hogy megoldódott.
-
dzsi23
addikt
válasz
Blueman3333 #1946 üzenetére
Láttam, de miért másoltad most ezt be nekem?
Ezeket meg én írtam még korábban:
"Esetleg megpróbálhatod visszarakni a frissítés előtti rendszert. Ha nem jön be az sem, akkor marad a szerviz megint."
"Most is csak azt tudom javasolni, amit az előző hozzászólásomban leírtam... downgrade vagy szerviz."Esetleg még ezt elolvashatod, bár nem mai írás: [link].
Ha sem ez, sem a downgrade nem segít, akkor nincs mese; szerviz, de ezzel csak magamat ismételgetem. -
dzsi23
addikt
válasz
Blueman3333 #1944 üzenetére
Gratulálok, jár a keksz!
Szánalmas vagy...
Olvasd már végig, mit írsz, és fordulj kicsit magadba!
Ja, és neked nem mindegy, hogy 10 vagy 3 mondat végén van 10 írásjel.
Ismét megkérlek, moderáld magad!
-
dzsi23
addikt
válasz
Blueman3333 #1941 üzenetére
"...nemrég mindenki jelezte hogy megkapta, vagy feltette az új frissítést!!! Másnak semmi baja a gps-szel???? Senki nem használ gps-t????"
Eddig nem számoltam meg, de akárhogy nézem, ez 11 darab 3 mondat végén, és én vagyok idegbeteg?
Veled ellentétben normális hangnemben válaszoltam, és megkértelek, hogy vegyél vissza, az már más kérdés, hogy neked ez nem tetszett.
Nem hiszem, hogy megcsináltad a downgrade-et, mert egy szóval sem említetted, és a hozzászólásaid alapján nem is biztos, hogy meg tudod csinálni. Ha meg mégis megcsináltad, akkor miért nincs már szervizben? Nem csak az én képességeimet haladja meg, hanem itt mindenkiét (téged is beleértve), mivel mi is felhasználók vagyunk, nem szerviz, nem látunk bele a telefonba, a tiedbe meg főleg nem. Amit segíthettünk, azt elmondtuk, de továbbra is csak pattogsz, kiabálsz, és idegbetegnek nevezel, miközben te szorulsz kezelésre. Nem kell az engedélyem, itt bárki kérdezhet, de azért egy normális hangnemet üssünk már meg, légy oly kedves! Köszönöm!
-
dzsi23
addikt
válasz
Blueman3333 #1931 üzenetére
Ide jössz panaszkodni meg kiabálni (8-10 kérdőjel, felkiáltójel), elmondtam, mit csinálj (downgrade, mivel sz@r lett a frissítéssel, vagy szerviz)... megcsináltad? Nem. De továbbra is csak panaszkodsz, ahelyett, hogy tennéd, amit mondtam. Nem vagy a főnökünk, mi pedig nem vagyunk szeretetszolgálat, kérdeztél, válaszoltam, ennyi, ne csak a szád járjon! Mégis mit vársz ezen kívül? Menjek el, és csináljam meg helyetted? Sört, pizzát ne vigyek? Kicsit vegyél vissza szerintem.
-
levatti
csendes tag
válasz
Blueman3333 #1931 üzenetére
A független telóra ez [link] a három rom érhető el.
Nekem a legelső (I9301IXXUANH1) van fent, és minden tökéletesen működik. Ha a másik két rom közül bármelyiket is felteszem, na akkor jönnek elő a hibák. Szerintem próbáld meg te is egy másik rommal. -
Mágus2
Közösségépítő
válasz
Blueman3333 #1929 üzenetére
A bevándorlók ájfonjai leszívták az összes műholdat.
-
dzsi23
addikt
válasz
Blueman3333 #1926 üzenetére
Nem kell kiabálni, így is "hallom"!
És problémák előfordulnak, de nem nagyon tolonganak itt a tulajok a panaszaikkal. Most is csak azt tudom javasolni, amit az előző hozzászólásomban leírtam... downgrade vagy szerviz.
Bár ilyen jelenséggel még nem nagyon találkoztam, hogy csak az orosz műholdakat látja... nem a bermuda-háromszög környékén laktok? -
Roland0224
senior tag
válasz
Blueman3333 #1926 üzenetére
En nem használom túl sokat de ha használom mobilnettel használom és a google maps-ot azzal nekem tökéletes a heti 1-2 alkalomnal
-
dzsi23
addikt
válasz
Blueman3333 #1924 üzenetére
Valszeg ugyanazt a frissítést rakták fel a szervizben, ami a másikra is érkezett. Esetleg megpróbálhatod visszarakni a frissítés előtti rendszert. Ha nem jön be az sem, akkor marad a szerviz megint.
-
dzsi23
addikt
válasz
Blueman3333 #1922 üzenetére
Korábban írtál kamera problémáról is a frissítés után, most a gps is vacakol, így nem kizárt, hogy nem tökéletes a frissítés. Én továbbra sem tapasztaltam problémát, de nekem nem jött frissítés. Egyébként nem csak a wifit, hanem a mobilhálózatokat is használhatja helymeghatározásra, szal a puszta közepén is segíthet a GPS-nek, ha van térerő.
-
Roland0224
senior tag
válasz
Blueman3333 #1830 üzenetére
Persze odinnal vissza lehet rakni sammobile-on keress ra en mindig magyart szoktam visszarakni youtubon rakeresel van segítség hogy hogyan kell
-
dzsi23
addikt
válasz
Blueman3333 #1826 üzenetére
Lehetséges, hogy a frissítés miatt van, én is így jártam az előző telefonommal (LG L7). Azon még 4.0 volt, kijött rá a 4.1, és többek között a kamera is rosszabb lett, ugyanúgy, mint neked. Fókuszált rendesen, aztán az exponálás pillanatában kicsit elállította a fókuszt, és elmosódott az egész, de sokszor már eleve túlhúzta a fókuszt az ideálisnál. Volt más probléma is a frissítéssel, így ment is vissza a 4.0. Azzal nem volt ilyen baj.
(#1827) Kicker:
Persze, hogy jobb, mert az FullHD, ez meg csak HD, és talán a kijelző minősége is jobb, na meg nyilván a hardvere is helyben hagyja a Neo-ét.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xbox Series X|S
- Mini-ITX
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Óra topik
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- iPhone 13 128GB Karcmentes Független/2027.01.22.Gar./Akku 100%/p4320
- Samsung S25 Ultra 12/512gb fekete Gyári Garancia 2028.02.24
- Apple Iphone 13 - 128 GB (éjjfekete) Garanciális
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen,
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf RTX 5070Ti 16GB GDDR7 Videokártya! Bemutató darab!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest