- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sellerbuyer: Nem veszélytelen a RAM duplázás de vajon megéri?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 6 – Néhány egyszerű tésztaétel
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
motoflug
őstag
-
Mattb
senior tag
válasz
adrian94
üzenetére
Rendszer: A legújabb a 4.4.2-es az 1 simesre, 4.4.4 a dual simesre. De ami tetszik neked nagyon egyszerűen rávarázsolható, a gyári 4.4.2 alapból is jól fut rajta, de kis tuningal is nagyon klassz dolgokat lehet összehozni. Ha pedig lolli kell az is megvan xda-n. szintén jól működik.
Tok: Ebay.. S3 ra nagyon sokféle és jó tok készült. Mivel a méret teljesen ugyanaz, mind jó rá. Ebayen kb 3-4 ezer ft a legdrágább fém tokok is, azok már egészen jó védelmet nyújtanak (itthon egy 10es körül veszel olyat).
Annyit hozzátennék még, hogy volt aki panaszkodott arra, hogy a fém tok leárnyékolja a telefont, és nem annyira jó a térerő/vétel. Nekem is van egy ilyen tokom, de én nem tapasztaltam semmi ilyet. Szóval tudom ajánlani.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 1 ÉV GARANCIA - iPhone SE 2020 128GB - 84% Akksi
- 1 ÉV GARANCIA - iPhone SE 2022 128GB - 99% Akksi
- 1 ÉV GARANCIA! iPhone XR 64GB - Független - 88% Akksi
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Vadonatúj, bontatlan iPhone 17 PRO 256GB deep blue KÁRTYAFÜGGETLEN! 1 év Apple garancia!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Xiaomi Redmi 9AT 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro E-SIM 128GB Gold-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3508, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest