- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- droidic: Időutazás floppyval: A 486-os visszavág PCem-men
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Autódiagnosztika: a gyakorlatban
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
dzsi23
addikt
válasz
Valaki87 #752 üzenetére
A külső akku még dobott rajta pár órát, papíron 2500 mah-s, de 40%-ot sem töltött rajta, igaz, közben használtam is telefont, majd valamikor kipróbálom, hogy készenléti állapotban mennyit tölt rajta.
Végül este 10-11 körül 8%-ot mutatott, itt leraktam, nem használtam reggelig, viszont bekapcsoltam rajta a wifit, adatkapcsolatot, bluetooth-t, gps-t, szinkronizációt, tehát éjszaka fogadta a maileket, folyamatosan szinkronizált, reggel fél 10-ig nem nyúltam hozzá, akkor viszont már csak 1%-ot mutatott. Ennél biztos több maradt volna, ha nem kapcsolom be ezeket a dolgokat, de kíváncsi voltam.Végül (a külső akkus töltéssel együtt) 21 óra akkuhasználat jött ki 7 és fél óra képernyőidővel. Szerintem ez úgy nem rossz.
A külső akku azért kellett, mert utaztam, és közben folyamatosan használtam a telefont.
Új hozzászólás Aktív témák
- Programozás topic
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Nincs kill switch az NVIDIA chipekben
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- TCL LCD és LED TV-k
- Autós topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- AliExpress tapasztalatok
- További aktív témák...
- iPhone 11 128GB fekete, gyárilag független, újszerű karcmentes állapot, 87% akku, legjobb ár!
- iPhone 12 128GB FEHÉR, gyárilag független, újszerű karcmentes állapot, 94% akku, doboz, legjobb ár!
- iPhone 12 128GB fekete, gyárilag független, karcmentes kijelző szép állapot, 86% akku, legjobb ár!
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Csere-Beszámítás! Gigabyte Vision RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- Apple iPhone 13 / 128GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia / 87% akku
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest