Hirdetés
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- LordAthis: RETRÓnia - RETRÓ Mánia - Úton van hozzám egy csodás történelmi darab!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
JJ hunter
aktív tag
Sziasztok!
Gyalulnom kellene a telot sajnos, total megkotlott

Tegnap frissitettem a Chrome-ot. Most vagy a szolgaltato(t-mobile) nem szolgaltat, vagy a chrome-ban szurtak el valamit, vagy nem tudom mi lehet a baj. Az adatforgalom ikon villog, mint altalaban, amikor hasznalom a netet, de a chrome-ban semmit nem akar megnyitni. Elindul a kek csik, de megall. A szamlalo alapjan van adatforgalom, nem keves, de a chrome nem nyit meg semmit. Ja, es az akku is gyorsabban merul most. Tobbszor ujrainditottam mar a telot, az elmult fel napban, utana jo egy par percig, aztan megint KO. Az akksit is kivettem mar, de semmi javulas. Mi lehet a baj?
Van valami kodos factory reset, vagy csak a gyari adatok visszaallitasa? Gyari rom van rajta, nem piszkaltam bele.Szerk: az adatforgalom ikon neha eltunik egy kis idore, aztan megjelenik. Az akksi idosavjaban, amit az akku menupontban latunk, ott tobb szakadas van a diagramban

Új hozzászólás Aktív témák
- Vezetékes FEJhallgatók
- CASIO órák kedvelők topicja!
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Projektor topic
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Windows 11
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- Clevo 1060 6GB Mxm 3.1 laptop videó kártya ingyen házhoz szálitással
- Sound Blaster AE-7 (B-Stock)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3675
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3854, 100% Akkumulátor
- Dell Precision 5560 i7-11850H FHD+ 100%sRGB 32GB 1000GB Nvidia Quadro T1200 1 év teljeskörű gar!
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest