- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bambano: Bambanő háza tája
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
KakasSoft
tag
válasz
Roland0224 #1013 üzenetére
CM12 alá való. Igazán különbséget nem nagyon tapasztalok csak annyi, hogy 1401 helyett ill. felette van még két lépcső 1497 és 1593Mhz. Alapon is jól ment. 1,1Gb szabad memóriát is láttam a rom felrakása után. Rövid történet. Gyári után felraktam a Rox féle verziót, jó volt ismert hibák nem zavartak(NFC hiány bluetooth új címet kap ki-be kapcsolás után, újra kell párosítani) Aztán nem akartam, hogy kikapcsoljon 0%-nál, így visszaraktam a gyárit. Akku teszt után akartam visszarakni, de közben találtam a Bliss félét. Több készülékre is csinálnak romot, de ebből csak egy verzió az 1.9-es van. Felraktam, több minden van benne, de nekem nem tetszett. Akadozott, animációk hiányoztak. Rox verzió után fapadosnak tűnt. Ha valaki ezt a verziót próbálja ki, hamar visszatér a gyárira. Xposed már megy a lollipop alatt, folyamatosan fejlesztik, egyre jobb lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- EAFC 25
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Crypto Trade
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Óra topik
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Vírusirtó topic
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S24 FE 8/128GB Megkímélt,Kétkártyás,Tartozékaival. 1 év Garanciával!
- Iphone 14 Pro fehér-ezüst 128GB nagyon szép
- Okostelefonok és eszközök felújítása, akkucsere, törött kijelző csere, ODA-VISSZA FUTÁRRAL IS!
- Apple Iphone 13 - 128 GB (éjjfekete) Garanciális
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte GA-A620M R5 7600 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA Corsair 750W
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest