Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- gerner1
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- A magyar Duke Nukem 3D
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
GAMEPOD témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Norb€€€
aktív tag
Nem is mondtam, hogy ez egy rossz telefon, vagy bármi bajom lenne vele. Ami zavar, hogy ha jól tudom be volt jelentve S3-ra a Kitkat, amit később visszavontak. Szerintem elég valószínű, hogy emiatt. Mert itt látszik, hogy megtudják csinálni rá, fektettek bele energiát, de csak annak adják oda, aki most veszi meg.
"Nem jellemző más gyártókra sem, hogy két éves telefonjaikra kihoznák a legújabb Androidot" - De az sem, hogy két év múlva megint kiadják kvázi ugyan azt a telefont. És ha már kiadják, akkor nyilván nem felejtették el. Ergo..
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító cikk
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2036
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Samsung Galaxy S25 Ultra 5G / 12/ 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó garancia / Akku: 100%
- Keresünk dokkolókat
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Az 520 meg a 720 még tényleg hasonlít egy kicsit, bár nem kell nagy tudás hozzá, hogy megkülönböztessem őket, elvégre a 720 nagyobb, a kijelző feletti elrendezése is másabb, meg ha jól tudom világítanak a gombjai.