Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- intecpc: Hogyan készítsük fel a számítógépünket a Windows 11-re? – Lépésről lépésre
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sellerbuyer: Egy teljesen új platformot kapunk! Új korszak kezdődik?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 5 – Edények és konyhai eszközök
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Norb€€€
aktív tag
Nem is mondtam, hogy ez egy rossz telefon, vagy bármi bajom lenne vele. Ami zavar, hogy ha jól tudom be volt jelentve S3-ra a Kitkat, amit később visszavontak. Szerintem elég valószínű, hogy emiatt. Mert itt látszik, hogy megtudják csinálni rá, fektettek bele energiát, de csak annak adják oda, aki most veszi meg.
"Nem jellemző más gyártókra sem, hogy két éves telefonjaikra kihoznák a legújabb Androidot" - De az sem, hogy két év múlva megint kiadják kvázi ugyan azt a telefont. És ha már kiadják, akkor nyilván nem felejtették el. Ergo..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Témaindító cikk
Aktív témák
- OpenMediaVault
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- PlayStation 5
- Két EV mellett okostelefon is várható a Dreame-től
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- A Temu diktál Magyarországon, a hazai e-kereskedők fulladoznak
- The Crew sorozat
- iPhone topik
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB 500GB Radeon Pro 5500M notebook garanciával
- Apple iPhone 14 Pro 256 GB Space Black 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) Kingston HyperX Fury 1333MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest