- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sellerbuyer: Nem veszélytelen a RAM duplázás de vajon megéri?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 6 – Néhány egyszerű tésztaétel
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- aquark: A ló túloldalán (Intel-AMD szivatás)
Új hozzászólás Aktív témák
-
scyllarus
veterán
Ezt a szabad ram nézegetést ősi windowsos szokások generálják... A droid Linux alapú, ott meg akkor működik jól a rendszer, ha elfoglalja a rendelkezésre álló memóriát, betölti a gyakran használt appokat (hasonlóan a windows prefetchhez, ha már analógiát keresünk) és majd ha kell egy újnak, akkor gyorsan kilövi a már nem szükségeset. Ezért nem szerencsés a task-killerek használata sem, egy jól megírt rendszer ezt megoldja.
-
vicze
félisten
-
m1lan
őstag
Ki beszélt itt Lumiáról?
Senki nem mondta, hogy szar az S3. Te szálltál bele az SP fikázásba S3 tulajként, amikor a telefonod tipikusan úgy van elhíresülve a fórumon, hogy a Touchwiznek hála nagyon kevés rajta a szabad RAM, ezért bezárogatja az appokat meg újratölti a launchert. Közvetlenül utánad @Brain75 meg is erősítette ezt, mint volt S3 tulaj. Az SP egyedül a 4.1.2-es szoftverével csinálta a bezárogatást tudtommal, a 4.3 frissítés óta egyszer sem olvastam olyat, hogy valaki panaszkodott volna rá.Elhiszem, hogy nálad nem csinál ilyet az S3, de az kifejezetten szánalmas, hogy valaki negatív dolgot ír a telefonodról, és akkor te visszavágásként leszólod az övét. Tudod hol divat ez? Az oviban, meg az általános iskola alsó tagozatán. Sokakkal ellentétben én nem vagyok elfogult, és ha beleolvasnál a Lumia 520 vagy a Melyik okostelefont vegyem? topikba, akkor láthatnád, hogy én nem hallgatom el a telefonom gyengeségeit.
Részemről a téma lezárva.
-
-
atike
nagyúr
Akkor 80-ért ott van az Xperia Z,,,, Vagy a Grand2... Vagy kicsivel többért a Nexus 5....
De az a gyanúm, hogy bármit is írok le, úgysem lesz jó...
Ami a mondandóm lényege volt - és ezt ki is emeltem - hogy ez egy két éves formaterv ami sokunk szerint már akkor sem volt szépnek nevezhető. És mellette a belbecset is figyelembe véve van reális alternatívája ennyi pénzért...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 1 ÉV GARANCIA - iPhone SE 2020 128GB - 84% Akksi
- 1 ÉV GARANCIA - iPhone SE 2022 128GB - 99% Akksi
- 1 ÉV GARANCIA! iPhone XR 64GB - Független - 88% Akksi
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Vadonatúj, bontatlan iPhone 17 PRO 256GB deep blue KÁRTYAFÜGGETLEN! 1 év Apple garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3315, 90% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2025, 100% akkumulátor
- MikroTik CCR1009-7G-1C-1S+ Cloud Router
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Samsung Galaxy Book2 Pro 360 i7-1260P 16GB 512GB OLED touchscreen, GARANCIA: 1ÉV
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest