Új hozzászólás Aktív témák
-
nikilauda
senior tag
válasz cashzoli #119 üzenetére
Én is iphone4 után vagyok. (Megvan még)
Nem akarom azt használni, mert egyszerűen az S3 nagyon szuper. Nekem sokat számít a kijelző mérete is. Azt mindig is kicsinek találtam. Mondjuk én nem vagyok oprendszer hívő. Ha valami jó azt elismerem. Az iphone szuper, de valahogy most az S3 a nyerő nálam. Szerintem már ugyanolyan használható az Android,mint az ios. Természetesen megfelelő hardverrel. -
turbobusa
senior tag
K750i óta én is rajongok a mobilokért, nem cserélgetem évente, általában három évet várok mindig, addigra vannak olyan újítások általában, hogy van értelme frissíteni. Mondjuk ha valakinek van egy csúcs mobilja az nagyon sok évig kiszolgál, főleg ha vigyázol is rá.
K750i után hat évvel később 3gs-re váltottam, valamivel egy-két évvel hamarabb i900-ra akartam frissíteni, de örülök, hogy nem tettem meg. Apple jó, szeretem, de 4g-től irtó drága és a szoftver ugyanaz, kijelző meg kamera jobb ami számottevő. Volt aki fanatikusként emlegetett, sokáig csukott szemmel jártam, hogy csak az iPhone. Most úgy érzem kell váltani másra, S3 személyeben, mert hiába gyengébb a ppi-je a kijelzőnek meg másabb a menüstruktúrája amit mondjuk szifonnál nagyon kedveltem, ez mind nem számottevő. Lehet pozitívumként említeni, de emellett annyi dolog van amit fan-ként ellene említenék. Valahogy nem nyújt már sok újat az iPhone, szerintem az új is bukta lesz ilyen téren és ezt nem kekeckedésképp mondom. Szoftver lelepleződött már, gyakorlatilag semmi újdonság nincs benne a don't disturb funkciót meg egy-két grafikai elemet leszámítva. Kapott egy új térképrendszert, ami szerintem rossz döntés volt, bár idővel fejlődik az tény. 4-es lesz a kijelző, 16:9-en és nagyobb felbontáson. Többi dolog az már mind úgy néz ki, hogy ha lesz is valami újdonság nem fog akkorát szólni. Filóztam még rajta, hogy megvárom az új megjelenését és olcsóbban veszek 4s-t, de a felhasznált anyag meg az említett pár modul ellenére nem eget tépázó.
S3 legalább három évig meglesz ha nem tovább, mert minden van benne. Megkockáztatom, hogy három év után is szép státusza lesz, nem lesz elavult.Sokan mondják, hogy nem vagyok normális, hogy háromévente veszek új mobilt és akkor drágát, minthogy évente olcsóbbakat. Nem tudom, egy jó mobil az mindig megállja a helyét és nem fagy le, stb. Most ha valaki vesz évente 30-40e forintért mobilt akkor ugyanott van.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Viccrovat
- Jelszókezelők
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Chernobylite 2: Exclusion Zone - Válthatunk a külső és belső nézet között
- Külpolitika
- Linux haladóknak
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Plazma TV topic
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- További aktív témák...
- Topping d70s kettős ak4497dac
- Playstation 5 Drive Edition 825GB (CFI-1116A), 6 hónap garanciával, Bp-i üzletből eladó!
- XBOX Series, ONE, S, X, XBOX360, PS4, PS5 konzolok és kontrollereik javítása garanciával üzletben!
- PlayStation 5 / PlayStation 4 Fat/Slim/Pro HDMI IC / csatlakozó szerviz, garanciával, üzletből!
- XBOX ONE S/X HDMI IC csere aznapi elkészüléssel, 3 hó garanciával, üzletben!
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest