Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Ha nem működik az OTA update:
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz attila.86 #897 üzenetére
A Samsung Smart Switch-t telepítsd PC-re, és azon keresztül frissítsd (a telefont rá kell dugni USB-n a PC-re).
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
Gabesz87
veterán
válasz attila.86 #1533 üzenetére
Ja, nekem is volt ez az OTA bug korábban. Most is csak azért frissítettem SmartSwitchel, mert OTA-n nem jelzett semmit, gondoltam akkor ránézek gépről, és az megy egyből feldobta. De akkor ha ilyen veszély is fennáll, lelgközelebb inkább türelmes leszek, és megvárom, amíg jelzi a teló.
-
MadMancs
veterán
válasz attila.86 #8354 üzenetére
Ez azt jelenti hogy az 1es sim a kettes sim mobilnetjén keresztül VoWifi-t használ. Valszeg azért mert 1es simnek gyenge a térereje.
Android 12 vel jött Samsung feature. Ha zavar akkor kapcsold ki VoWifi-t.
Kedvező árú mobil előfizetésekért keress bátran. +36708034865 <-- Tel/SMS/WhatsApp, http://mancsmobiltavkozles.hu , szabo.norbert@mancsmobiltavkozles.hu ,
-
attila.86
tag
válasz attila.86 #8354 üzenetére
Pont ma ránéztem az értesítő sávban, és backup calling-ot írt az ikonnal jelzett simre. Arra már dobott eredményt a kereső. Dupla sim esetén , ha aktív az internet automatikus átkapcsolása és a wifi hívás is, akkor a gyengébb vagy 0 térerejű kártya tud adathívást indítani (mint VoWIFI) a másik sim adatforgalmán. Ezt jelenti az ikon. Gondoltam, mást is érdekelhet.
-
bounty123
őstag
válasz attila.86 #9146 üzenetére
Konkrétan ugyanebbe a problémába futottam bele ma, kétszer is. Újra kellett indítanom a telefont, hogy telefonálhassak. Egyértelműen a frissítés után jelentkezik, bár néhány napja tettem fel, de csak ma futottam bele. Te csináltál FR-t frissítésnél? Én nem, úgyhogy azt fontolgatom.
Viszont ha nullázás után is előjönne, akkor hülyét kapok, mert fél napom el fog menni a gyári állapot után a belakással.
[ Szerkesztve ]
-
SztiviVander
őstag
válasz attila.86 #9816 üzenetére
szerintem egy szuk vasarloi retegen kivul (kb akik a forumokon jelen vannak) senkit nem igazan erdekel hogy exynos vagy sd (a tobbseg azt se tudja mik ezek)
legyen gyors, porogjon az insta meg a tiktok, csinaljon jo kepeket es kb ennyi az elvaras. ezt meg azert tudja ez is. az en nem jatszos, atlag hasznalatomra is pl teljesen mindegy mi van benne. -
Masato
tag
válasz attila.86 #10110 üzenetére
Hát ott van ráírva, de itt a közvetlen link. Ha jól emlékszem az Aliexpressről jött nekem, de azóta lett ott sok viszonteladó is. Lehet, onnan gyorsabban megjön.
Ne feledd, kell hozzá egy USB-C OTG adapter is, ahogyan a képen látható, meg valamilyen antenna sem árt. Egy darab drót is jó kezdésnek, aztán jöhetnek az erősebbek...
-
SztiviVander
őstag
válasz attila.86 #10749 üzenetére
nem uveget... ket eve uveg van rajta, 10-bol 10. annyi hogy nem gagyi szelenragadost kell venni hanem fullgluet es szoszmentesen feltenni. meg persze ujra felvenni az ujjakat. folia mi a tocsnek ugy oszinten? csak egyfajta hamis biztonsagerzet ad, ami addig tart amig le nem esik betonra pofara es akkor lehet nezni a mikrokarcmentes de rottyra tort kijelzot. szerintem az csak ablakon kidobott penz
-
amugy kint a januari havi frissites, semmi extra meretben.[ Szerkesztve ]
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
- Túlfeszültség ellen védő elosztó
- Háztartási gépek
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Vigneau interaktív lokálblogja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Vezetékes FÜLhallgatók
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Külpolitika
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- További aktív témák...
- Samsung S21 5G 8/128 GB snapdragon, független
- Samsung Galaxy S21 5G 128GB Pink, Újszerű Állapotú, Karcmentes, Rózsaszín, Független, Garanciális
- Samsung Galaxy S21 5G 8GB/128GB
- Samsung Galaxy S21 8/128 kártyafüggetlen, fehér mobiltelefon + rengeteg tok
- Samsung Galaxy S21 Plus gyári független dobozos 12 hónap szavatosság
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest