Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Ha nem működik az OTA update:
Új hozzászólás Aktív témák
-
attila.86
tag
Pont ezt akartam kérdezni én is, mert nekem is hibát jelez az update TMH verzión. És egyelőre semmilyen külföldi fórumokon is emlegetett megoldás nem járt sikerrel. Valószínű odin-os update (és gondolom járulékos hard reset) lesz, amikor jön egy értelmes firmware TMH-ra.
Egyébként P20-ról váltottam vanilla S21-re, és ez (akku, térerő, update, 2 sim kezelésen kívül talán más baja nincs) azért elég vicces 3 kilóért. Ha nem céges lenne, tuti visszavinném, és inkább várnék a OP9-re. A samsung remélem csókolgatja Trump mindenét is ilyen készülékekkel.
-
attila.86
tag
S21 TMH-ra felrakattam a Smart Switch-csel az AUC8-as firmware-t, erre jött a "This is ENG library. Please use user library" bootloop. A smart switch azonnal elengedte a kezem a továbbiakban, mivel nem volt a telóhoz biztonsági mentésem, a device initialization funkció pedig már egy ideje nem elérhető. Szóval csak óvatosan...
-
attila.86
tag
válasz csorbajeno #1532 üzenetére
Legközelebb az lesz. Igazából nekem is egy időben nem ment az OTA, és azt hittem, attól, hogy nem jelez hibát már, de nem talál frissítést, azért van, mert még mindig nem tuti.
-
-
attila.86
tag
válasz MikeWazowski #5052 üzenetére
Működik 12-esen is, bár ha jól emlékszem, törölni, majd újra felvenni kellett a tv-t
-
attila.86
tag
válasz MikeWazowski #7984 üzenetére
CVDD a május 1. biztonsági javítású fw, CVEB/CVE9 meg az újabb, amiről írtál, hogy már kint van DBT-re, nekem hozza is a Frija.
-
attila.86
tag
-
attila.86
tag
válasz attila.86 #8354 üzenetére
Pont ma ránéztem az értesítő sávban, és backup calling-ot írt az ikonnal jelzett simre. Arra már dobott eredményt a kereső. Dupla sim esetén , ha aktív az internet automatikus átkapcsolása és a wifi hívás is, akkor a gyengébb vagy 0 térerejű kártya tud adathívást indítani (mint VoWIFI) a másik sim adatforgalmán. Ezt jelenti az ikon. Gondoltam, mást is érdekelhet.
-
attila.86
tag
Android 13 update óta másnál is előfordult már, hogy híváskor a kapcsolat felépül, de egyik fél sem hallja a másikat? Restart megoldja ideig-óráig a gondot. S21 5G, dual Telekom sim. Update után nem volt nullázás.
-
attila.86
tag
válasz SztiviVander #9147 üzenetére
Ezt így nem is néztem. Van engedélyezve VoLTE és VoWifi is. Elérhető wifi nélkül is csinálta már a gondot. Update-ig semmi ilyen gondom nem volt ugyanott, ugyanezekkel a beállításokkal.
-
attila.86
tag
válasz csorbajeno #9154 üzenetére
Nekem még előrendelős volt a készülék (2021 február környéke), és azóta, hogy megkaptam sosem volt FR (A11->A12 frissítéskor sem), mert nem volt indokolt. Jó lenne, ha most is megúsznám nélküle.
-
attila.86
tag
válasz SztiviVander #9161 üzenetére
Az elmúlt időszakban 2-3 havonta (2-3 Build verziónként) volt új kernel és modem (alapsáv) fw is
-
attila.86
tag
Nálam 2 Telekom sim, és nem gyári tárcsázót használok. De úgy van beállítva, hogy a hívást már a gyári "Hívás" alkalmazás végzi, nem a tárcsázó.
-
attila.86
tag
válasz Seraph 16 #9226 üzenetére
Igen, egy szolgáltatáshoz egy sim tartozik. Ha eSIM-re váltasz, akkor a fizikai kuka. Ha költözöl, vagy FR, akkor online kérhetsz bármikor újat (a legtöbb szolgáltatónál egyszer aktiválható az esim), ha fizikai kéne helyette, akkor mindenképpen ügyfélszolgálaton kell kérni.
-
attila.86
tag
válasz realzidane #9297 üzenetére
Nem méregetem, és pláne nem nézek SOT meg egyéb időket, de A13 óta estére mindig 50% alatt vagyok, így töltöm éjszaka, amíg 12-esnél sokszor előfordult (lazább napokon), hogy lefekvéskor 50% felett volt, így akkor nem volt szükséges tölteni, ki is bírta legtöbbször másnap estig.
-
attila.86
tag
válasz SztiviVander #9352 üzenetére
És változott az alapsáv is. Remélem megoldja ezt a sok bugot, ami a 13-assal jött.
-
attila.86
tag
válasz csorbajeno #9812 üzenetére
A Google Tensor egy módosított Exynos, közösen fejlesztették a Samsunggal. Szóval ez már nem az első melléfogás. A Snapdragon határozottan jobb az elmúlt években, szóval lehet mondani kis túlzással, hogy trágya.
-
attila.86
tag
válasz SztiviVander #9815 üzenetére
Tudom én, hogy nem rossz az Exynos. Viszont az S22 széria kb a legdrágább androidos telefon volt a kategóriában, amikor megjelent. Elvárta volna az ember, hogy a lehető legjobb chipset-et kapja Észak-Amerikán kívül is.
-
attila.86
tag
válasz csorbajeno #10161 üzenetére
Valószínű az, de a hibás fw (EWE1) már egyik régióra sem letölthető, helyette az eggyel régebbi (EWCH) a legfrissebb megint az elterjedtebb CSC-kre. A mostani telekomos (EWD3) meg az utóbbira épül, így sajnos akinek fagyott eddig a telefonja, annak még várnia kell javításra akkor is, ha TMH a készülék.
Egyébként ez is május1-i biztonsági patch? -
attila.86
tag
válasz werszomjas #10377 üzenetére
Biztos rossz benne az akku? Egy Accubattery szerű app mit mond a fennmaradó kapacitásra? Nekem előrendelős S21-em van és még 87-88%-on áll az akku benne a typical (4000mAh) kapacitáshoz képest. Ha nekifeszülök (ritkán) mégsem bírja ki estig. Nem hiszem, hogy különösebben többet tudna ebben a méretben más.
-
attila.86
tag
válasz werszomjas #10383 üzenetére
Teljes (15% alatti) töltési ciklusokból fogja kalkulálni. Legalább 3 mérést hagynék neki ítélet előtt.
-
attila.86
tag
válasz werszomjas #10398 üzenetére
Valószínű cserélik így is az akkut, viszont a mért érték azért fontos inkább, hogy átgondold, hogy kb 15% plusz üzemidő megéri-e a macerát. Mértem már accubattery-vel más zsír új samsungot, és rated-typical közötti (S21 esetében ez 3880-4000) értékeket hozott.
-
attila.86
tag
válasz csorbajeno #10594 üzenetére
A Frija a SM-S (S22-23) szériára elég nyögvenyelősen működik. Legutóbb még egyikre sem talált, most az S901B-re talál, de csak EUX CSC-t. Az S22 nagyobb készülékeire és a teljes S23 szériára 0 találat van jelenleg a Frija-n.
-
attila.86
tag
[Megjelent a stabil Android 14] , az AUT már tölthető Friján.
-
attila.86
tag
Nekem még az új FW sem tologatja az értesítő sávot. S22 vagy S23-ban pedig egy OneUI frissítés a Galaxy store-ból megoldotta ezt. S21-en is volt update, de semmi egyelőre.
-
attila.86
tag
-
attila.86
tag
válasz Parallaxis #10748 üzenetére
Tény, hogy az ultrahangos ujjlenyomat-olvasásnak betesz a védőüveg, az optikainak meg logikusan nem. Megfelelő fóliát (nem üveget) kell tenni az S-szériára. Mondjuk pont az A54-en ujjlenyomatot még nem próbáltam (egyik sem saját használatú telefonom volt), de használtam már több optikais telefont, és tényleges felismerési aránytól függetlenül nekem elég kiábrándító a háttérvillanyos felismerés.
-
attila.86
tag
Telekom oldalán én még a cégnéven lévő (sajátról nem is beszélve) előfizetéshez is 3 kattintásból tudok új e-simet generálni teljesen ingyen. Ezzel szemben a fizikai SIM cseréje mindenképpen személyes ügyfélszolgálatos magánszemélynek nyomós indok nélkül költséges. Szerintem ez másnál is így van, max rendesen el kell végezni egyszer a webes regisztrációt és szám(ok) felvitelét a személyes felületre.
@csorbajeno: A telekomnál a default esim pin 0000, de kikapcsolva, ugyanúgy meg lehet változtatni és ki/bekapcsolni, mint fizikai esetén.
[ Szerkesztve ]
-
attila.86
tag
válasz DaniTm #10777 üzenetére
Az enyém novemberben volt garin, mert a ear-speaker néha alig hallatszott. Akkor kértem, nézzenek rá az akkura is, mert már érezhetően kevesebb, mint volt, végül kicserélték a fél telefont (az akkut is, gondolom az alkatrészek nagyobbik felének cseréje csak technológiai előírás volt) gond nélkül. Amúgy előrendelős példányom van, kb most telt el a 3 év.
-
attila.86
tag
AUT CSC-n már tölthető az új FW OneUI 6.1-el.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
- Építő/felújító topik
- BestBuy topik
- TCL LCD és LED TV-k
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 11 - népalma
- PlayStation 5 Pro teszt
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S21 8/128 kártyafüggetlen fekete mobiltelefon
- Samsung S21 5G 8/128 GB snapdragon, független
- Samsung Galaxy S21 8/128 kártyafüggetlen, fehér mobiltelefon + rengeteg tok
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- Samsung Galaxy S21 5G 128GB Pink, Újszerű Állapotú, Karcmentes, Rózsaszín, Független, Garanciális
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest