Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Ha nem működik az OTA update:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szaszabond
aktív tag
-
SztiviVander
őstag
Az akku 7-8%-al kisebb benne, de amugy sok tulajdonsaguk tokugyanaz, parban (soc, kamera) meg valamivel jobb az s22. Kollegamnak az van, nem panaszkodik ra :) De annyival azert nem tud tobbet mint amennyivel tavaly tobbe kerult a 21-nel. A merete az nekem is tetszik, az s21 az nekem is epp a hatareset.
[ Szerkesztve ]
-
TomPack
őstag
Szia! Én S21-ről váltottam S22 Ultrára.
Nem érzem a hypertérugrást, ha tehetném visszacsinálnám, nagyon jó kis telefon az S21.
S22-re pedig végképp nem éri meg cserélni, mert telefon ügyileg nem lépsz előre, viszont anyagi ügyileg hátrébb lépsz kettővel az élet Monopoly játékában. -
Kronos3000
senior tag
Feleségemtől örököltem az S21-et, ősszel váltott S22-re, nálunk ő a telefon fan. Az ő véleménye, kisebb, tovább bírja az aksi azonos használattal, és valamiért amióta s22-t használ, az órája is kevésbé merül. Ilyen telekomos multi sim-es Watch4 van neki. Nekem semmilyen órám nincs, nem is lesz, ennyit tudok amit ő mond a telefonról. Ja igen ő sokat játszik rajta, és szerinte az is jobban fut, ám én telefonon nem játszom, csak pc-n így ehhez nem tudok hozzá szólni. Na most, neki még egy átlag női kézhez képest is kis keze van, tehát neki biztos számít a súly, a kijelző méret.
Wasabi...
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Elektromos autók - motorok
- Sweet.tv - internetes TV
- Mesterséges intelligencia topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Androidos tablet topic
- Renault, Dacia topik
- iPhone topik
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S21 8/128 kártyafüggetlen fekete mobiltelefon
- Samsung Galaxy S21 5G 8GB/128GB
- Megkímélt Samsung Galaxy S21 5G 8/128GB Dual Sim Kártyafüggetlen, fekete színben, garanciával!
- !! SAMSUNG AKCIÓ !! Garanciás, Samsung Galaxy S21 Ultra 128GB Fekete. BM384
- Beszámítás! Samsung Galaxy S21 5G 128GB/8GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest