Hirdetés
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Meggyi001: Vegán? Nem vegán?
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Vízügy: árvíz, belvíz, aszály, stb.
-
LOGOUT.hu
Ha nem működik az OTA update:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hzi
aktív tag
Nekem homogén, csak zöldes.
Bementem ma a Media Markt-ba, ott egyrészt az eladó és a Samsung tanácsadó is azt mondta, hogy ja, ilyen az oled.
Másrészt mindhárom típus (sima, plus, ultra) kiállított darabjánál ugyanilyen volt.
Az egyiknél láttam némi rózsaszínes felhős részt, na arra azt mondta a srác, hogy az már gond, mert az beégés jellegű hiba.
Esetleg fóliacserét javasolt, de egyelőre sajnáltam 8k-t arra a Clarplex(?) fóliára, amit az MM-ben raknak fel.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Apró frissítésként üdvözölhetjük a két alap S21-et, és bár van új hardver meg alapból járó 5G, az emlékezetünkben valószínűleg a töltőtlenség, a microSD-s bővíthetőség eltűnése és az AKG füles hiánya marad meg a csökkentett felbontású, 2021 eleji Galaxy eszközökből.
- Samsung Galaxy S21 FE 5G 128GB Graphite, Bontatlan, Új, 0 Perces, Független, Grafit, 1 Év Garancia
- Megkímélt Samsung S21 5G (Dual SIM, 128 GB, 8 GB RAM) Kártyafüggetlen, Phantom Gray
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- Samsung Galaxy S21 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S21 Ultra 12/256GB ÚJ 12hó jótállás/számla
- Samsung Galaxy A52s 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf Gamer laptop! R5 3550H / GTX 1650 / 8GB DDR4 / 500GB SSD
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- LG OLED Televíziók -30% : FRISS SZÁLLÍTMÁNY!
- Apple iPhone 7 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest