Keresés

Hirdetés

!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• alcapone386

őstag

válasz BIT_ #8712 üzenetére

Még Magyarországon elérhető sem volt az 5G, már akkor tudtam miről van szó. Nyugi, napi szinten követem a tech világát.. (is).
    "Mivel kevesebben használják". :C
    Ugye viccelsz? Még jó, hogy kevesebben használják, mert nemrég vezették be a technológiát, és jelenleg is fejlszik a lefedettséget. Pont arról szól a technológia, hogy egyidejű használat mellett, magasabb terhelésen is, magasabb szávszélesség és alacsony válaszidő érhető el (jelentősen csökken a késleltetés).. Az energiahatékonyságról ne is beszéljünk. Lefedettség is kiváló lesz....

Én a kérdező kérdésére válaszoltam. Egy átlag mobil felhasználó jelenleg 4G sávszélen vígan elvan. 1-2 évig nem fog sírni, ha nem tudja az 5G-t a telefonja. Vagy úgy gondolod, hogy facebook, tiktok, egy kis gmail olvasás, vagy éppen COD sír az 5G ért? Persze, ha az lett volna a kérdés, hogy önvezető autónak 4G vagy 5G kell, akkor más a válasz. Vagy, ha otthon nincs net, és osztani szeretné, hogy a család tudjon bőségesen torrentezni akkor persze az 5G megint jobb. Persze 5G-s telefon időtállóbb, de 4G még évekig elegendő lesz a mobilosok 80%-ának.

Új hozzászólás Aktív témák