- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Szólánc.
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
krazo
csendes tag
Én is kidobnám az ősrégi kínait, de az S20 nem közelíti meg üzemidőben, beszéd közbeni megbízhatóságban(S20:szakadozott, gyenge térerő, VOLTE használhatatlan), ujjlenyomat azonosításban.
A 2.5 UI megjelenésénél sokan írtátok mennyit javult az S20. Akkor visszaköltöztem rá, de még mindig nem bírt az aksi egy napot, ujjlenyomat olvasó javult 10-ből 3 helyett 10-ből ötre, de a beszédminőség nálam romlott(beszédmegszakadás, 'robothang', ...). Volt szervizben, de nem nyúltak hozzá, visszaküldték. Ezek után már nem költöztem vissza rá.
Azzal szerintem mindenki tisztában van, jacis mennyire szereti ennek a koreai csodának pluszos változatát. A sima S20 tulajoktól kérdezném. Hozott az android 11 annyi javulást, hogy érdemes lehet újra ráköltözni? Beszédminőség, üzemidő, ujjlenyomat érdekelne.
Vagy maradjak a kínai "szemét" Mate 20 Pro-nál, ami teszi a dolgát mindenféle mókolás nélkül? Köszi előre is a válaszokatA S20 céges nem adhatom el, de kár lenne porosodni hagyni.
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3018
- Xiaomi Redmi 9AT 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B550 R5 3600 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD RX 5700 XT 8GB CM MasterBox MB500 700W
- Xiaomi Redmi 10 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- DELL Precision 5560 i7-11850H 16GB 512GB T1200 FHD+ 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest