Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- lezso6: Miért is jó, ha dohányzol?! Megéri rászokni!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bambano: Bambanő háza tája
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Burt1793
veterán
válasz
ForRedGlory #288 üzenetére
Tényleg gyengék ezek a tech videók, nem is nézem végig őket, csak tekerve (egy-két kivétellel). Nem Jani véleményét mondtam, ő pont a samsung-ot mondja jobbnak több esetben, pedig a bevágott képeken én mást látok. Magyarósi sem dicsérte halálra az ultrát és meg is tudom érteni.
Tudom, hogy Aryon-nak nem szíve csücske a samsung (fotós topikban megismertem), de nincs ezzel baj. Minden évben kiderül, hogy egy ezermester jóval olcsóbban összehozná az ultrát magának. De ennyi erővel pl az autódat is legyárthatnád, szervizelhetnéd, az anyag és előállítási költség töredéke lenne annak, amit felszámolnak. -
Aryon87
félisten
válasz
ForRedGlory #288 üzenetére
Pedig aztán most nincs miért így ugrani, mert ez minden volt csak nem fika. És sztem Samus berkekben jól ismert vagyok
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S25 Ultra Titanium Jetblack Titán dizájn, 120 Hz AMOLED, AI Pro kamera
- Samsung Galaxy Z Fold 6 Silver Shadow Hajlítható csúcstechnológia, AI extrákkal,2028. 01. 24
- Google Pixel 10 Pro XL Moonstone Super Actua 120 Hz, Pro kamera 5 zoom 256 GB Használt,Gari
- Samsung Galaxy Z Fold4 Graygreen Duplakijelzős produktivitás, 120 Hz, Garancia 2026. 03. 22-ig
- Apple iPhone 16 Pro Max Natural Titanium Titán dizájn, Pro kamera 5 zoommal,120 Hz ProMotion,100%
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Fatal1ty Z97 Killer alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3391
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z390-PRO GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi 12C 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest