- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- Rap, Hip-hop 90'
- Gurulunk, WAZE?!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
mazsi70
senior tag
Most reggel átvettem a GLS-nél a Telekomos telót .
-
kchris78
veterán
megtapogattam en is.. de jo lenne ugy is hogy nincs brutalis megvilagitasban a telefon.. igy nem is lehet rendesen osszehasonlitani. viszont a ket oldalan nekem tokre zavaro hogy a legorboles miatt mas a feher, mint amikor oldalrol nezi a kijelzot.. a kamerakivagas az meg nem is ennyire zavaro..
-
Endr00
aktív tag
Buds-ra még mindig nem tudok regisztrálni. Valakinek sikerült?
-
kelzsoca
félisten
A Vodafone-os csomagot az imént vettem át.
-
Gee_-
tag
Nemrég kaptam emailt 8-11 között jön a gls. Úgy látszik tényleg tartják az ígért határidőt a Telekom. Nem gondoltam volna, biztos rengeteg munkájuk volt ezzel.
-
viera
őstag
Beérkezett a helyi depóba,akkor ma mehetek érte.
Már beszéltem is a GLS-es ismerőssel,a Telekomhoz megy először ma. -
Álom teló, fogtam élőben is, hosszú idő után egy olyan telefon ami nagyon tetszik.
-
PeteePeti
őstag
Jelentem a Samsung Members Kedvezmények fül alatt még nyoma sincs a Buds igénylésnek! Pedig elvileg 8-án 00.00 órától él a dolog!
-
norbeey
tag
Oh, valóban, viszont ezt irták a top kommentes cikkbe, tehát dolgozik valaki ezen is.
"XDA Senior member IDan1109 is working hard to bring proper Exynos support with his own version of Google Camera ports. Right now, users may experience over-exposed photos as well as non-working Night Sight, but the amount of improvements are substantial."
-
Viper26
nagyúr
Jött mail (Telenor) holnap szállítanak.
Viszont a kezdő helyett, a teljes összeg szerepel benne, elb@szták volna?
-
norbeey
tag
A pixel kamera egyik nagy előnye volt eddig, most már itt van s10-re is,brutál.
[link] -
dvtkfan
senior tag
Aki a telekomtól rendelte meg házhozszállítással, az az alábbi GLS oldalon megtudja nézni, hogy merre jár a csomagja, ha a rendelésazonosító elé ír egy 1es számot...
-
fogtunder
nagyúr
Én max univerzális kiegészítőre költök ennyi pénzt, fél év múlva már úgyse ez a telefonom lesz. De aki hosszú távra tervez, annak megérheti, elhiszem, hogy jó cucc.
-
Xeon7
aktív tag
Ha esetleg valakit érdekelne a Pitaka mágneses tok.
[link] -
Gergőke88
addikt
Noh ma este nekem is megjott.
Telekomtol rendeltem.Szerk.: csak a tok rà
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
Gubu0101 #745 üzenetére
Jó sokat szoktunk videózni a családdal 4K-ban, tévén nagyon jó visszanézni, emiatt választottam ezt a verziót, az meg zabálja a tárhelyet. A mate pro is csak 128gb és állandóan mentegetnem kell róla a videókat, pedig az nem is tud 60 fps-t. Na ebbe (is) untam már bele...
-
SZULTA
tag
válasz
ForRedGlory #744 üzenetére
De igen
mindvégig igazad volt!
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
Itt csak én leszek egyedül, aki berendelte az 1TB 12GB verziót, vagy lesz másnak is? Mert nem nagyon olvastam még...
-
leslien
nagyúr
aki ma megkapta milyen az üzemidővel birt?...
-
mazsi70
senior tag
A Telekomnál a státusz : Szállítás alatt
Ilyenkor a futár cégtől is szoktam kapni emailt ,de semmi... -
VIBO
őstag
Vodafostól kapott már valaki visszajelzést csomagolás alatton kívül?
-
-
leslien
nagyúr
Marques Brownlee
Samsung Galaxy S10+ Review: The Bar is Setkíváncsi leszek h mennyi lesz Exynos vs Snapdragon teszt eredménye...
-
-
fogtunder
nagyúr
a Telekom nem fog neked jóváírni semmit, mert a tartozékot a Samsung biztosítja egy harmadik félen keresztül. amúgy nem tudom náluk hogy lesz, de feltételezem, hogy aki nem kapta meg időben készlethiány miatt, annak az IMEI-je részükről is le lesz adva és jogosult lesz rá.
-
akooos
veterán
A Kedvezmény kizárólag a Promóciós Időszak alatt megvásárolt Promócióban Résztvevő Termékek mellé igényelhető 2019. március 8. napján 00 óra 00 perctől 2019. március 31. napján 23 óra 59 percig, vagy a készlet erejéig a jelen szabályzat 6. pontjában meghatározott feltételek szerint.
-
Endr00
aktív tag
Akinek már megérkezett a cucc, tud regisztrálni a Buds-ra? Nekem nem ajánlja fel a Members alkalmazás.
-
datamoon
csendes tag
Sziasztok! Én is előrendeltem vodánál bízom benne hogy minél hamarabb én is kézben tarthatom majd a készüléket.
-
viera
őstag
Megérkezett a kerámia is.
-
zazenke
őstag
akkor most már az arcfelismerést mint biztonságos módszert ki is lehet húzni a listáról ennél a telefonnál ?
-
ljs
tag
11:35-től üzenet: csak 12-én lesz teló.
Ez a méreg, nem a cián!Ezután az SMS után jött a következő, melyben rá szeretnének beszélni egyéb szolgáltatásra is.
Hát nem tökéletes az időzítés! :-)És így mi garantálja, hogy nem maradok le a vezeték nélküliről?
-
ljs
tag
Be lehetett volna állítani, hogy kártyára tárolja.
De ennek a készüléknek nincs kártyás bővítési opciója
(tehát a "kártya" is a telefonban történő tárolást jelentette).
Így mindig a "telefonra mentsen" opciót választottam.A felhőben tárolt dolgoktól egy kicsit (inkább nagyon) tartok.
Bár semmi érdekes nincs a kontaktjaim között
és "tenorista" sem vagyok,
de a felhős biztonság részemről megérne egy misét.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi POCO X6 Pro 12/512gb - Makulátlan, Alza garancia, akár beszámítással
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB (Phantom Black, Dual SIM) Új akksi!
- Realme C75 256GB Lightning Gold, Bontatlan, Új, 0 Perces, Arany, 1 Év Garancia
- Realme C75 256GB Lightning Gold, Bontatlan, Új, 0 Perces, Arany, 1 Év Garancia
- Samsung A53 5G Dual-sim,kitűnő állapot,karcmentes kijelző,fóliás keret,doboz,kábel,fekete
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max