Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
barca222
tag
#10417 BeastMode:Telekomban nem gondoltam megvenni (bár ott Telekom kártya függő lehet)ha szolgáltatónál veszem akkor lehet telenornál venném ott 289 000 és ott is garanciás (20 éve lassan telenoros vagyok
#10407 SkyTrancer. Partnero gsmről hallottam jót is rosszat Én is,Note 3 telefonom is 2 év gyári garanciával vettem bolti garanciásakat nem nagyon vennék Én se ki tudja mikor ég be a kijelző vagy lessz komolyabb baja ,de most gondolkodok rajta még melyik lenne a jó választás
#10421 kazanka:Én is inkább gyári garanciás telefont szeretnék később jól jön ha bármi nagyobb baja van és gyári garanciával egyből meg is javítják.Néztem 1 év gyári garanciásat is és 2 év gyári garanciásat.
1 éves 237 től vannak, 2 éves gyári pedig 275 től 290 000 ft.
Lehet elég lenne az 1 éves garancia is mert a 2 éves gyári tényleg 35-45 különbség,de 1 év alatt nem mindig jön ki hiba és akkor pedig jól jön a 2 éves garancia,javítási statisztikára sajnos nem mindig lehet alapozni.#10458 Atter030:néztem hardveraprón,vaterán,jófogáson is de lehet hogy újan venném meg mert az ha drágább is akkor tudom hogy új és nem volt vele eddig semmi baj illetve nincs rajta kopás vagy sérülés,tokban tartottam Én is a telefonokat mindig vigyáztam rá.Nekem korábban is tetszett a Note 8 és vagy 2 hete láttam egyet a media marktba és a külső és használat most megint megfogott és le kellene cserélni rá,Note 9 re nem tudom még várjak e annyit vagy megéri hogy lessz benne más változás a 8hoz képest.
Ha ezt megveszem akkor 2 évig legalább nem cserélném le,mert a note 3 at is szerettem.#10459 havasil:272 000 ftért jó vásárlás volt Neked is,most is 287000 ért van a Sestoreban.
#10461 bigkokas:Jófogást is átlapozgattam,de inkább újan venném mert akkor tudom hogy bontatlan volt és nem volt rajta semmi sérülés sem vagy bármi más javítás,Arra jutottam hogy gyári garanciásan veszem és abból is 2 év garanciás kellene,mert az 1 év gyári lehet kevés lenne,tudom hogy úgy azért drágább de 1 év alatt nem mindig jön ki a hiba sem.
Most hogy Sestoreban 287000 ért van lehet ott kellene megvenni,rajta kivül Media Markt,Euronics,Telenor jönne szóba ahol 2 éves gyári garisak.
Note 3 után nagyon örülnék ennek a telefonnak és Nekem nagy váltás lenne ahhoz képest ez a telefon,nem lenne Nekem unalmas ,már csak azt kell eldönteni hogy fekete vagy arany színben lenne szebb,Nektek milyen szinű a telefon?Tudom változó ki melyiket szereti csak az ujjlenyomatgyűjtés is érdekelne a fekete hátlapon ?Köszönöm szépen a segítséget mindenkinek akik külön válaszokban is segítettek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tekintsd át a téma Összefoglalót!
Használd a gyorskeresőt (jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz bátran!
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverapró
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest