Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• csabibmx

tag

Most olvastam végig és nagyon hasznosnak és átgondoltnak találtam a cikked mindenféle aspektusból jól megvilágítva a készüléket.Gratula és köszönöm! :R :C
    Jelenleg hezitálok a Nexus S mellé egy Nexus 7-et venni vagy két eszköz helyett egy Note 2-t beszerezni.
    De minél többet olvasok róla annál jobban tetszik és egyre meggyőzőbb a sok extra funkciója miatt és gyakorlatilag nincs olyan igényem amit ne elégítene ki,ami mellesleg a két eszközös változatról nem mondható el.A legnagyobb problémám a kijelző ami egyszerre túl kicsi és túl nagy vagy egyszerűen pont jó mindkét célra.? :F
    De azt hiszem meg lehetne szokni,élőben telónak nem tűnt nagynak inkább csak tabletnek kicsinek.
    A cikked után azonban most nálam is a Note 2 felé billen a mérleg nyelve. :K

Ja és találtam egy hibát is a 6. oldalon a legalsó kép feletti bekezdésben.
    "Az azonos üzenet típusok kibonthatók és össze is csukhatók, ami annyit tesz, hogy ha például két beérkező olvasatlan SMS üzenetünk van, akkor két ujjukat az üzeneten le vagy felfelé mozgatással mindkét üzenet olvashatóvá válik, vagy éppen összecsukódik, amivel átláthatóbbá válik az értesítő sáv."
    Azt hiszem kimaradt egy "n" betű a kiemelt szóból.

Illetve rémlik még egy a második felében de azt lusta voltam vissza keresni. :B

Köszi még egyszer és szintén javasolnám a Mobilarénás srácoknak,hogy vegyenek be cikk írónak. :K

Új hozzászólás Aktív témák