Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Real Racing 3 - Freemium csoda
Új hozzászólás Aktív témák
-
csabibmx
tag
válasz
ForRedGlory
üzenetére
Te nyertél!Vettem egyet.

-
csabibmx
tag
Most olvastam végig és nagyon hasznosnak és átgondoltnak találtam a cikked mindenféle aspektusból jól megvilágítva a készüléket.Gratula és köszönöm!

Jelenleg hezitálok a Nexus S mellé egy Nexus 7-et venni vagy két eszköz helyett egy Note 2-t beszerezni.
De minél többet olvasok róla annál jobban tetszik és egyre meggyőzőbb a sok extra funkciója miatt és gyakorlatilag nincs olyan igényem amit ne elégítene ki,ami mellesleg a két eszközös változatról nem mondható el.A legnagyobb problémám a kijelző ami egyszerre túl kicsi és túl nagy vagy egyszerűen pont jó mindkét célra.?
De azt hiszem meg lehetne szokni,élőben telónak nem tűnt nagynak inkább csak tabletnek kicsinek.
A cikked után azonban most nálam is a Note 2 felé billen a mérleg nyelve.
Ja és találtam egy hibát is a 6. oldalon a legalsó kép feletti bekezdésben.
"Az azonos üzenet típusok kibonthatók és össze is csukhatók, ami annyit tesz, hogy ha például két beérkező olvasatlan SMS üzenetünk van, akkor két ujjukat az üzeneten le vagy felfelé mozgatással mindkét üzenet olvashatóvá válik, vagy éppen összecsukódik, amivel átláthatóbbá válik az értesítő sáv."
Azt hiszem kimaradt egy "n" betű a kiemelt szóból.Illetve rémlik még egy a második felében de azt lusta voltam vissza keresni.

Köszi még egyszer és szintén javasolnám a Mobilarénás srácoknak,hogy vegyenek be cikk írónak.

Új hozzászólás Aktív témák
- Keressek intel i7-i9!!
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/1TB FHD IPS
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Dell PowerEdge T110 II PC, Xeon E3-1220 v2 CPU, 32 GB DDR3 RAM, 2 x 1 TB SAS HDD
- Lenovo Tab M10 HD 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3996, 100% Akkumulá
- GYÁRI TÖLTŐK Macbook Magsafe 2 Budapest,/MPL/Foxpost
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP Z8 G4 Workstation (gamer célra is) dupla CPU Xeon Gold 6134
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 (6th Gen) - i7-1185G7, 32GB, 512GB SSD, multitouch + TOLL
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi