- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- Wiz Khalifa: Grand Theft Auto VI - Érdekességek, látványosságok, képek, infók egy helyen.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
Hozzászólás előtt olvasd el ezt az összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
lizakd
tag
Eladóvá vált szeretett Note II LTE-m. [Note II LTE]
-
lizakd
tag
-
lizakd
tag
Találkozott már valaki azzal a jelenséggel itt a 4.3 szoftnál, hogy nem írja ki a hívónak a nevét hiába van lementve? Azokat írja ki amik +36... vannak, ami csak 06... azoknál nem! Ez miért van?
-
lizakd
tag
Most ha felteszem a 4.3 baltic, vagy nordic romot a T-s Note 2 LTE-mre akkor ugrik a gari a KNOX miatt?
-
lizakd
tag
A smmobileről letöltött 2 fájlos (DDL, md5) szoftnak mi a telepítési menete?
-
lizakd
tag
LTE-s 4.3 origit már proszált valaki?
-
lizakd
tag
Na jöhetnek a tapasztalatok akik már huzzák fel 4.3at. (főleg LTE)
Kéretik nyomatni!
-
lizakd
tag
-
lizakd
tag
Milyen progi vagy alkalmazás fut egy ilyen telón ami üzletekbe van kiállítva? (képernyő lezárás után egyből indul ez a demo, ami a telefonról mutat egy részletesebb demot)
-
lizakd
tag
NFC taget használ bárki bármire? Megéri venni párat?
-
lizakd
tag
Mikorra várhato N7105-re 4.3? Türelmetlen vagyok!
-
lizakd
tag
Tegnap este óta én is boldog tulaja vagyok egy ilyen Nótanak! (Note I -> Note II LTE)
Új hozzászólás Aktív témák
ma Ha valaki azt hitte, hogy a Galaxy S III nagy, akkor most le fog esni az álla. A Note 2 ugyanis óriási, ugyanakkor finom szolgáltatásokkal rendelkezik.
- BESZÁMÍTÁS! Asus X570 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB FRACTAL DESIGN Meshify 2 650W
- Apple Pencil 2.gen, Új, Dobozával 12 hónap garanciával
- Razer Blade 18 QHD+ 300Hz mini-LED i9-14900HX 32GB DDR5 RTX 4090 2TB SSD (ELKELT)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800 16GB Cooler Master CMP 510 Seasonic850W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest