Hirdetés
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Bambanő háza tája
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Építkezünk 6. rész (2024)
- Arctic MX-4 vs. Arctic MX-6. Melyik a jobb?
- Digitális Állampolgárság Program
- Asszociációs játék. :)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT.hu
Hozzászólás előtt olvasd el ezt az összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vegitaa
senior tag
Üdv!
Kicsit le vagyok maradva, ezért érdeklődnék, hogy a Note 2-es megjelent már? -Nekem nagyon tetszik, vennék is egyet, de szerintem megfizethetetlen lesz...
Illetve abba sem vagyok biztos, hogy lesz-e annyira jó, mint amennyibe kerül. -
Vegitaa
senior tag
válasz andrew01 #474 üzenetére
Engem nem zavar a tömeg...
Viszont egy ismerős nem rég vett egy elég drága, nemtudommilyen HTC-t (valami nagyot...), s 2 hét után úgy nézett ki a hátlap, mintha már évek óta használatban lenne. Pedig vigyázott rá...Hát ettől félek, most veszek egy Note 2-őt, s pár héten belül tiszta karc, meg kopás a hátlap... -De lehet nincs igazam.
-
Vegitaa
senior tag
válasz ForRedGlory #478 üzenetére
Tény, hogy nem olvastam utána, hiszen éppen azért írtam ide. Azért nem kell nekem esni.
Csak az eddigi tapasztalataimat mondtam, s azok sajnos nem elég jók a műanyag, vagy műanyag-szerű burkolatok terén.
De mivel azok már kissé régebben voltak, ezért írtam, hogy lehet nincs igazam.
[ Szerkesztve ]
-
Vegitaa
senior tag
Üdv!
Lehet tudni hogy a Note 2 mikor lesz elérhető a szolgáltatóknál?
[ Szerkesztve ]
-
Vegitaa
senior tag
Köszi. Illetve még egy kérdés, tekintettel hogy nem vágom az angolt: Ez a hátlap csak fémes kinézetű műanyag, vagy tényleg fém?
-
Vegitaa
senior tag
Megkérdeztem egy Samsung márkaboltot, jövö hónap elejétől forgazmazzák, s kb. 200 ezer magaslata lesz...
-
Vegitaa
senior tag
Urak!
Lehet hogy paranoiás vagyok, de én csak márkaboltban, vagy szolgáltatótól merek telefont venni, csak az a baj, hogy ott drágább lesz...
Ugyanis: Kb. 1 éve vettem egy Nokia X7-et, egy sarki GSM boltban. Nem soká szoftvert frissítettem, mire a teló azonnal kínaivá változott, ahonnan a legjobb esetben is csak angolra lehetett állítani. Elvittem egy Nokia márkaszervízbe, ahol a száma alapján beazonosították, hogy bizony ez egy kínai piacra szánt termék, ezért ők ezt nem frissíthetik.
Azóta, ha a szoftverét frissíteni akarom, csak egy GSM boltban tehetem meg jópénzért, mivel ha itthon csinálom (mint ahogy természetesen kéne) kínai lesz...Szóval ha most veszek egy Note 2-őt valamelyik mezei mobil boltban, szerintetek járhatok vele is így?
-
Vegitaa
senior tag
válasz prebuds #1015 üzenetére
Én nem akarok beleszólni, de ha egy kicsivel több pénzed van, én megvárnám a helyedben amíg lehet hivatalosan kapni. Én is azt teszem. Kb. november eleje, közepe felé várható.
Jó, tudom, legalább egy 40-essel drágább lesz, de viszont sok kellemetlenségtől fogod megkímélni magad. Én már jártam így, nem egyszer. Inkább gyűjtök még egy kis lóvét, de hivatalosan veszem meg, mert aztán amennyi macera van vele (ékezetek hiánya, frissítési problémák, garancia, stb..) nem éri meg. Legalábbis nekem.
-
Vegitaa
senior tag
válasz prebuds #1081 üzenetére
Valamelyik előbbi hozzászólásodhoz csatlakoznék:
Botrány, hogy egy ilyen csúcs készüléket, ilyen rendkívül gagyi műanyag hátlappal szereltek. Tessék megnézni a Nokia X7-et. Szálcsiszolt fém hátlap. Ennyi pénzért már elvárnám, hogy full aluminiumból legyen!...de ez csak én vagyok...
-
Vegitaa
senior tag
válasz Markizmark #1085 üzenetére
A Note1 és az S3 hátlapjából kiindulva és a Nokia X7-hez viszonyítva igencsak ezt sugallja...
-
Vegitaa
senior tag
válasz Markizmark #1087 üzenetére
...lehet. Én is azok közé tartozok, akik megvárják a DRÁGA hivatalos vásárolhatóságot.
De ettől függetlenül, szerintem sokkal igényesebb egy aluminium ház, mint egy műanyag, legyen az bármilyen fajtájából is.
-
Vegitaa
senior tag
Mondom ezt én, akinek ez idáig világ életében szinte kizárólag aluminium nokiái voltak...
-
Vegitaa
senior tag
válasz Markizmark #1095 üzenetére
De ha már itt tartunk, nekem a Note1 szélessége kicsivel jobban bejön mint a 2. Robosztusabb...
Még azon is elgondolkoztam, hogy mi lenne ha Note1-et vennék... Tudom most ki leszek kiáltva ódivatúnak......Istenem, egy Note 2 az 1-es szélességgel és total aluminiumból...!
-
Vegitaa
senior tag
válasz Markizmark #1097 üzenetére
Nekem pont az jön be hogy nagy. Bár a Note2 nagyobb, de mégis más...
Csak a gyengébb hardver a gáz. -
Vegitaa
senior tag
válasz ForRedGlory #1099 üzenetére
Csak a külseje kicsit jobban bejön. Pontosabban, hogy széles...
A 2 túlzottan S3 dizájn...[ Szerkesztve ]
-
Vegitaa
senior tag
Én pedig a Note 1 és 2 között vacilálok. Azért az a 80 ezer nem mindegy. Már megkaptam itt, hogy balek lennék, ha az 1-et venném, de valakitől szeretnék hallani egy konkrétabb véleményt is. Eddig a 80ezer, a szélesebb méret és a a hátlap van az 1-es javára, de ugye a hardveres szempont meg a 2-es felé húz...
[ Szerkesztve ]
-
Vegitaa
senior tag
válasz ForRedGlory #1206 üzenetére
Illetve ez a króm csík csak a fehér változatnál van? Vagy a szürkénél is? -Az mintha kicsit más lenne... Nem?
-
Vegitaa
senior tag
válasz andrew01 #1210 üzenetére
Hát erről van szó. És még engem teremtettek le, mikor finoman megjegyeztem, hogy nem igazán van benne ”minőségi anyag”...
Félreértés ne essen, most készülök én is venni egyet, de ami igaz, az igaz. Azért ha veszek egy telót 200ezerért, örülnék ha nem kopna szana-szét két hét alatt. -
Vegitaa
senior tag
Üdv!
Az elmúlt egy héten kicsit lemeradtam...
ForRedGlory kollega cikkje megjelent már? -
Vegitaa
senior tag
válasz WinstonWolf #1757 üzenetére
Kösszenet
-
Vegitaa
senior tag
Bár már sokan túl lehettek rajta, de nekem ma volt az első alkalom hogy láttam a Note 2-t élőben, s következő a véleményem:
Alapból nem annyira tetszik az SIII dizájn, de ettől még nem rossz. A fehér változat nekem nagyon nem jön be, szerintem elég gagyi benyomást kelt. A sötétkék már jobb egy fokkal, de bevallom eddig ez sem nyerte meg a tetszésemet.
Mondogattam is magamban, milyen kár, hogy csak ez a kettő van. De nem! Volt egy grafitmetál is, ahol még a szélén lévő króm csík is grafit-szürke volt. Ilyet még képen sem láttam. Hát az valami csodálatos volt.
Bár a véleményemet változatlanul fent tartom, miszerint lehetett volna fémből csinálni, de most hogy ezt láttam, teljesen lenyűgözött. Érintésre is teljesen tökéletes, tényleg ilyet fogok venni, ha meg lesz rá a pénz.199.000 volt egy Samsung márkaképviseletben...
-
Vegitaa
senior tag
Most utánanéztem én is, de tényleg még hírét sem látom sehol a neten. Ráadásul épp egy márkaképviseletben volt, tehát még azt sem mondhatom, hogy valami kamu cucc...
Direkt rákérdeztem, de az eladó semmit sem tudott róla... Viszont valami mocskos jól néz ki!
-
Vegitaa
senior tag
Pedig le akartam fotózni...
-
Vegitaa
senior tag
válasz szokeherceg #2228 üzenetére
Azért annyira nem vagyok hibbant hogy összekeverjem őket.
-
Vegitaa
senior tag
Találtam a neten fekete Note 2-őt. De holnap megint elmegyek, s lefotózom nektek.
-
Vegitaa
senior tag
Üdv!
Lehet tudni valamit a Note 3 megjelenéséről?
Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest