Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Hozzászólás előtt olvasd el ezt az összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
APC ADAM
tag
válasz Vegitaa #1174 üzenetére
Én csak azt nem értem hogy te ezt a 80ezret honnan veszed ???
120-130között van a Note 1 a Note2 pedig 150körül.
Nem értem mit kell ezen gondolkodni ennyit.
Jobb akksi nagyobb kijelző erősebb proci,frissebb op rendszer, több ram jobb GPU stb.
Én igazából a garin sem értem mit feszül itt mindenki....
A bolti gari is gari szerintem Ha baja lessz a cuccnak ők is javitani fogják.
Napok óta alig van komi ami ne erről szólna ahelyett hogy a tapasztalatokat írnátok le a használhatóságáról
Ki milyen progit használ rajta stb..
Szerintem erről kellene szólnia a topicnak nem a gariról.[ Szerkesztve ]
-
Nazara
őstag
Èn az első Note-ot nyüstölöm lassan 3 hónapja, de imádom. A tesztek, tapasztalatok alapján az új kb. Mindenben odaveri, de nekem ez is megfelel. Gyors, akkuideje is jobb, mint az eddigi telefonjaimé, szóval számomra nem ér meg jelenleg plusz 80 rugót. Majd jövőre lehet cserélek, addig meg egy pót-ill. külső akkumulátort szeretnék hozzá beszerezni. Ha nem számít a pénz, vedd a 2-őt, ha igen, akkor az 1-et, egyikkel sem jársz rosszul.
Ezt a hsz.-t is a Nótámról küldöm, ágyban fekve.
(sajnos személyesen még nem volt szerencsém az utódhoz... )
Rudimentary creatures of blood and flesh, you touch my mind, fumbling in ignorance, incapable of understanding.
-
prebuds
aktív tag
Ha használt note1-et veszel, akkor nagy a különbség, de újonnan 112 a legolcsóbb, n2ből pedig 148... Úgyhogy én így ezeket nézve n2-t venném. De ha boltból akarod, magyar garival, akkor nyilván nagyobb lesz a különbség, az n1 is nagyon jó, vannak hozzá romok, a kamerájuk ugyanolyan képet lő, az akksiidőt emelném ki, ami a mindennapokban fontos és talán a legjelentősebb az n2 javára... De az n1-el is jól jársz sztem! Ha 1 év múlva megnézed az árakat, a 2 mobil közötti árrés szűkülni fog, az n2 fog nagyobbat esni!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- IPhone 11 128GB gyári független ÚJ 12 hónap szavatosság!
- IPhone 13 Pro max 128GB gyári független hibátlan 12 hónap jótállás
- iPhone 14 Pro 128 GB Deep Purple - Garancia 2026-07-4
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest