- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- ldave: New Game Blitz - 2025
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Wiz Khalifa: Grand Theft Auto VI - Érdekességek, látványosságok, képek, infók egy helyen.
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
Hozzászólás előtt olvasd el ezt az összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
prebuds
aktív tag
válasz
Vegitaa #1174 üzenetére
Ha használt note1-et veszel, akkor nagy a különbség, de újonnan 112 a legolcsóbb, n2ből pedig 148... Úgyhogy én így ezeket nézve n2-t venném. De ha boltból akarod, magyar garival, akkor nyilván nagyobb lesz a különbség, az n1 is nagyon jó, vannak hozzá romok, a kamerájuk ugyanolyan képet lő, az akksiidőt emelném ki, ami a mindennapokban fontos és talán a legjelentősebb az n2 javára... De az n1-el is jól jársz sztem! Ha 1 év múlva megnézed az árakat, a 2 mobil közötti árrés szűkülni fog, az n2 fog nagyobbat esni!
-
Nazara
őstag
válasz
Vegitaa #1174 üzenetére
Èn az első Note-ot nyüstölöm lassan 3 hónapja, de imádom. A tesztek, tapasztalatok alapján az új kb. Mindenben odaveri, de nekem ez is megfelel. Gyors, akkuideje is jobb, mint az eddigi telefonjaimé, szóval számomra nem ér meg jelenleg plusz 80 rugót. Majd jövőre lehet cserélek, addig meg egy pót-ill. külső akkumulátort szeretnék hozzá beszerezni.
Ha nem számít a pénz, vedd a 2-őt, ha igen, akkor az 1-et, egyikkel sem jársz rosszul.
Ezt a hsz.-t is a Nótámról küldöm, ágyban fekve.
(sajnos személyesen még nem volt szerencsém az utódhoz...
)
-
APC ADAM
tag
válasz
Vegitaa #1174 üzenetére
Én csak azt nem értem hogy te ezt a 80ezret honnan veszed
???
120-130között van a Note 1 a Note2 pedig 150körül.
Nem értem mit kell ezen gondolkodni ennyit.
Jobb akksi nagyobb kijelző erősebb proci,frissebb op rendszer, több ram jobb GPU stb.
Én igazából a garin sem értem mit feszül itt mindenki....
A bolti gari is gari szerintem Ha baja lessz a cuccnak ők is javitani fogják.
Napok óta alig van komi ami ne erről szólna ahelyett hogy a tapasztalatokat írnátok le a használhatóságáról
Ki milyen progit használ rajta stb..
Szerintem erről kellene szólnia a topicnak nem a gariról.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Ha valaki azt hitte, hogy a Galaxy S III nagy, akkor most le fog esni az álla. A Note 2 ugyanis óriási, ugyanakkor finom szolgáltatásokkal rendelkezik.
- Xbox Series X|S
- Hobby elektronika
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Call of Duty: Black Ops 6
- Nintendo Switch 2
- Mercedes topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Horgász topik
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! 1TB WD Black SN750 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- AKCIÓ! ASROCK H310CM i5 9600K 32GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RX 5700 8GB Rampage SHIVA FSP 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest