- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- ldave: New Game Blitz - 2025
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Wiz Khalifa: Grand Theft Auto VI - Érdekességek, látványosságok, képek, infók egy helyen.
- sh4d0w: Árnyékos sarok
-
LOGOUT
Hozzászólás előtt olvasd el ezt az összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
prebuds
aktív tag
válasz
Markizmark #1051 üzenetére
"Én 160e pénzért vettem a telefont, gagyi boltos garival. De. Fölhívtam egy nénit a samunál, azt mondta elég egy számla a telefonról, még kitöltött garanciajegy sem kell. Megkérdeztem, hogy ÁFA-s számla kell, vagy valami sima számla az árról, készülékről és a boltról. Azt mondta mind2 jó. TEHÁT 160e magyar pénzért van egy Franciaországból hozott telóm, amire érvényes a magyar 2 év gyári garancia. Mivel van számlán."
De van, amit úgy árulnak, hogy 1 év EU garancia... Most akkor arra is 2 év van? Nem értem.
Hozzáteszem, én az extreme digitalnál 1 év garival vettem a HTC Desiret, de a htc szervizben gyakorlatilag csak az imei számot meg a garilevelet kérték, és 2 év volt rá, többször vittem vissza 1 év után is, gond nélkül javították... Pedig csak 1 év gari volt hozzá a bolt szerint...
Új hozzászólás Aktív témák
ma Ha valaki azt hitte, hogy a Galaxy S III nagy, akkor most le fog esni az álla. A Note 2 ugyanis óriási, ugyanakkor finom szolgáltatásokkal rendelkezik.
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Tesla topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Májusi bemutató, júliusi piacra kerülés, áremelés
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Jövőre az Apple megérkezhet 2019-be
- Nintendo Switch 2
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- További aktív témák...
- AKCIÓ! ASROCK H310CM i5 8600K 16GB DDR4 960 GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- LG 32GQ850-B - 32" NANO IPS ATW / 2560x1440 / 260Hz 1ms / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync / HDR 600
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- Honor 8 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest