- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- t72killer: Fürdőkád kontra elektromosság: XXI.század
- sziku69: Szólánc.
- gerner1
-
LOGOUT
Hozzászólás előtt olvasd el ezt az összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Danny750
őstag
válasz
ZoliM@ster #10255 üzenetére
Nem akartam agyonhúzni ,csak megnézni mennyi tartaléka van....Bőven elég ez az 1,6 ghz! Semmi akadás stb...
(uccsó telóm egy xt720 volt ,amin felhúztam 1ghz-re) -
Danny750
őstag
Na lenne egy kis problémám.....
Rootolt a telefono és letöltöttem a superuser-t a marketről engedély-t adtam neki, mert kiakartam próbálni ,hogy meddig engedi felhúzni a cpu-t ,erre egy újraindítás után feláll a hálóra és kapásból fefagy.....csak világít a kijelző ,de semmit sem csinál és egy idő után újraindul! Mit kellene tennem??
Köszi -
Danny750
őstag
-
Danny750
őstag
Nem tudja itt valaki ,hogy az SGH-i317M miben különbözik az eu N7100-tól??
Annyit tudok ,hogy nincs hibás eMMC chippel szerelt i317m!(szerencsére...)
(kopp-kopp)
Meg lenne egy olyan kérdésem ,hogy a hálózati üzemmódot hol lehet választani? (gondolok itt gsm ,usmts,lte stb...)Sajna sehol nem találom!
Xperia Z-ről váltottam és eddig nagyon pozitív!
Köszi -
Danny750
őstag
válasz
exelsior1 #9881 üzenetére
Na azért a Sony ilyen hibás emmc chippekkel nem szokott szórakozni....
Már hirtelen én is betojtam, de szerencsére nekem mag4fb-0xf7es chippel van szerelve, így megnyugodtam...kopp-kopp
Am sebességben és kamerában jobbnak érzem a Note2 -öt, hiába a gyengébb soc..kijelző meg kinek a pap...
Nekem mindkettő megfelelt! -
Danny750
őstag
Na beléptem én is a Note2 tulajok táborába! Egy XperiaZ -ről váltottam, eddig nagyon tetszik a készülék!
Új hozzászólás Aktív témák
ma Ha valaki azt hitte, hogy a Galaxy S III nagy, akkor most le fog esni az álla. A Note 2 ugyanis óriási, ugyanakkor finom szolgáltatásokkal rendelkezik.
- Apple iPhone SE 2022 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A15 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A35 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 14 128gb, független, vadonatúj,aktiválatlan.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Vostro 15 3558 - i5-5GEN I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Bomba ár! Dell Latitude 7480 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 9400/ RTX 2060 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest