- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- Boss81: Halott Torrentek keresése, törlése egyszerűen.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- gerner1
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
-
LOGOUT
Hozzászólás előtt olvasd el ezt az összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Dare2Live #4991 üzenetére
Érdekes az amit írtál példaként,hogy a bill.zár gyorsabban old fel! Nekem note2-m van a páromnak jelenleg galaxy s (i9000),mindegyik gyári droiddal,egyik sincs még csak rootolva sem!
Tény hogy talán egy tized mp-el előbb old fel a galaxy s,de ez annyira kicsi különbség,hogy szinte észrevehetetlen!! Mivel ha megnézed,a note2-t mikor elhúzod az ujjadat a kijelzőn,enyhén egy pillanatra besötétití a kijelzőt,míg a galaxy s-nél ilyen "dizájn" nincs,mivel ott rögtön az ikonokat látod!
Viszont csak úgy kíváncsiságból elindítottam mindegyiken a sima mezei angry birds-öt egyszerre. Csak mintegy 11mp-el lassabban töltötte be a játékot a play feliratig...Jah és én nem személyeskedni akartam,még mielőtt esetleg félreértenéd,és nem is veszekedni!!
Peace! -
72mviktor
senior tag
válasz
Dare2Live #4991 üzenetére
Ha nem ismered a galaxy s-t csak az I9000-et akkor értek mindent.Ugyanis a kettő egy és ugyanaz
Mit jelent nálad az hogy nem instant?Nem baszogatásnak szánom, télleg érdekel.Nálam a képernyő feloldása egy pillanat,még le sem vettem az ujjam a kijelzőről,de már feloldott....Nem értem én ezeket a laggokat meg hibákatLátnom kéne mert egyszerűen nem hiszem el....De hát nem vagyunk egyformák.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Ha valaki azt hitte, hogy a Galaxy S III nagy, akkor most le fog esni az álla. A Note 2 ugyanis óriási, ugyanakkor finom szolgáltatásokkal rendelkezik.
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- Apple Pencil 2.gen, Új, Dobozával 12 hónap garanciával
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest