- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gerner1
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- RIOS Gépház: Rebootoljuk a PROHARDVER YouTube csatornáját!
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
-
LOGOUT
Hozzászólás előtt olvasd el ezt az összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dare2Live
félisten
válasz
Howkeddlee #5005 üzenetére
Nekem I9000 az alap ahoz képest van, hogy sok esetben lassan reagál, i9000et sokkal reszponzivabbnak érzem. De csak a feloldást mertem felhozni pldnek ami egy baromira látható, nem szubjektv dolog aztán abból is mi lett, ment a személyeskedés.
Azért furcsa nekem ez az egész, mert sok esetben meg a note2 igencsak megmutatja, hogy nagyon bika az alatta lévő HW.
-
lajki7
senior tag
válasz
Howkeddlee #5005 üzenetére
Ahogy latom ebben a topicban okos,ertelmes,szakmabeli emberek vannak!
A tema adott; az S az gyorsabb...nem erzekeny a kijelzo,te is neki alsz tesztelni angry birsdel es szamolod a masodoperceket!
Hol vagyok en?
Le szoljatok azt akinek esetleg ov tokja van! Lemerem fogadni h itt a tobbsegnek izlese sincsen oltozkodni...ugy kuporgatjak ossze a draga telefonra a penzt. Mert ugye aki ilyen kategoriat vasarol annak illik SZERINTEM mar jol keresni es ne 5havi fizetesbol rakja ossze ra a penzt. Nah mind1,nem szep dolog mast leszolni h milyen tokot vesz mert luzer meg stb...
Megyek vissza S3 topicba,ott is kabare van de nem ennyireEgyebken mst nem viccelek!! En ossze hasonlitottam az otthoni nokia 6310ivel ezt a note2....eg es fold! Az 5mp alatt kapcsol be,ez 20mp!!! Lemertem a casio buvar orammal! Annak a bill. feloldasa fel masodperc ez a szar note2 van vagy 1masodperc! Nah,ilyen szintu dolgokat postolnak a kollegak
Új hozzászólás Aktív témák
ma Ha valaki azt hitte, hogy a Galaxy S III nagy, akkor most le fog esni az álla. A Note 2 ugyanis óriási, ugyanakkor finom szolgáltatásokkal rendelkezik.
- Medence topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen POS terminál szolgáltatót válasszon egy mikro- vagy kisvállalkozás?
- Formula-1
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Nintendo Switch 2
- Xiaomi Pad 7 Pro - fél kiló, maradhat!
- Telekom mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
- Bomba ár! Dell Latitude 3510 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest