- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- bigyo108: A vén PC-Főnix újjászületése
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Samsung Galaxy Note9 - stylus-szimbólum
Új hozzászólás Aktív témák
-
bacus
őstag
válasz
#81280768 #12763 üzenetére
De gondolom ez is mikrofonból vesz fel, nem a vonali hangot. Bár a voip programokat felvétele érdekes, gondolom azt is így csinálja.
Aki a hívás rögzítést elítéli: az én (és sok más ismerősöm is) a hívások rögzítése gyakorlatilag egyfajta jegyzetelés, amit visszahallgatva írom ki, hogy mit kért, hova és mikor. Ez úton vagyok teljesen megoldhatatlan (pl mert én motorral járok, nem elegendő lehúzódni az út szélére, mert kesztyűt le kell venni, tollat elő, jegyzetet elő, stb.) Igen, alternatív megoldás, hogy mindent írásban (is) kérek, írja meg e-mailben mit szeretne, de ez mégsem működik mindenkinél. Nekem ez a note 4-nél egy rettenetesen fontos és hasznos funkció volt, amit a note 9-nél gyakorlatilag elvesztettem (eleve 9essel jött a MM-ból), illetve most mikrofonnal elég rossz minőségben tudom csak rögzíteni.
Nagyon ritka esetben volt arra is példa, hogy az ügyfelem azt állította, hogy én megígértem valaminek a teljesítését ingyen, ami persze a hangfelvétellel kiderült, hogy szó sem volt erről. De erre az elmúlt 15 évben talán 2x volt példa, nem is ilyen céllal rögzítettem a hívásokat sosem.
Abszolút elfogadhatónak tartanám, ha a felvételkor pittyegne a figyelmeztető hang, hogy a beszélgetést rögzítem, még jobb lenne, ha a felvétel hivatalosan is bluetooth kihangosítással is rendesen működne (motoros szettel is), és menne az egyéb voip alkalmazásokkal, mint whatsapp, vagy az iroda voip központja.
És persze nálam a rögzítés nem minden beszélgetésre vonatkozik, kizárólag azokat rögzítem, akik valamit kérnek, rendelnek, stb., miután nem kell már, törlöm a felvételeket.
Új hozzászólás Aktív témák
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverApró
! Tilos az FRP-lock témája, a warez, és az ezekkel kapcso-
latos segítségnyújtás továbbá a készülékfüggetlenítés nem hivatalos módon!
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Akku: 87%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Akku: 83%, Átlagos, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 Pro 128GB Akku: 98%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3055
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3054, 96% Akkumulátor
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600 / RTX 2060 6GB / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- Lenovo Legion Pro 7 i9-14900HX 32GB RAM 1TB SSD 16" QHD+ 240Hz RTX 4080 12GB 175W DOBOZÁBAN, MAGYAR
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest