- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Samsung Galaxy Note9 - stylus-szimbólum
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
#24536576 #12746 üzenetére
Látom te nagyon belém zúgtál.
Még nyelvtani zsenivé is avanzsáltál. Jár a.
BerekSzilard. Igazad van. Ez nem az adroid 9 fóruma, ahol adott témához lehet véleményt írni, vagy észrevételeket. Többé nem fordul elő, nem leszek ennyire buta. Elnézésed kérem.
Ettől kezdve csak olvasgatni járok majd fel, popkornal a kezemben." Azért csinálod, hogy fontosnak érezd magad? Vagy mi a célod? Megmondtad a tutit és most sunnyogjak el a fenébe, mert te nem használsz egy funkciót, ráadásul nem is érted? "
Ha valahol fontos akarok lenni az a magán életem, és a munkám. Hol olvastál te ilyet, hogy menj el a fenébe? Küldj már róla képet.
A swipe-ra leírtam, hogy ÉN(!) nem látom értelmét. De sehol nem írtam, hogy ez kötelezően másra is igaz. Egy vélemény volt amihez azt hiszem lehet jogom. Részemről téma OFF.
Új hozzászólás Aktív témák
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverApró
! Tilos az FRP-lock témája, a warez, és az ezekkel kapcso-
latos segítségnyújtás továbbá a készülékfüggetlenítés nem hivatalos módon!
- i7 Gamer konfig bővítési lehetőségekkel! - GARANCIÁVAL
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- ASUS TUF Gaming A15 FA507NUR - 15,6" FHD 144Hz - Ryzen 7 7435HS - 16GB - 512GB -RTX 4050 -3 év gari
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- HP ZBook Studio G7 i7-10850H 32GB 512GB Nvidia Quadro T1000 15.6" FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest