- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Okos Otthon kezdőknek
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Samsung Galaxy Note9 - stylus-szimbólum
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Hát, remélem megbízható helyről van a frissítés, mert én is feltoltam.
-
törölt tag
válasz
Anulu79 #4752 üzenetére
Youtube Vanced a YT Red igazából, tehát megy kis ablakban, háttérben, lezárt képernyővel, többféle színösszeállításban elérhető.
-
törölt tag
Aki használja... Youtube Vanced appba valahogy be lehet jelentkezni? Azt látom, hogy van valami gappsos cucc, de úgy értelmezem, hogy spéci ROM is kell hozzá...
-
törölt tag
Na FR megvolt... Beállítottam valami fejmozgás figyelőt(lehet vele lépkedni a menüben), plusz ilyen ujjhúzgálós azonosítást... Na, valamelyik hazavágta a bankos app azonosítóját, lezárt képernyőn meg nem jelent meg semmi.
-
-
törölt tag
Maradt fekete az előlap.. Pedig megnéztem volna, hogy tényleg gáz e a sok szenzor(szvsz nem).
-
törölt tag
válasz
mézespálinka #4268 üzenetére
Sajnos kevés app támogatja. Ráadásul csak 1* fut körbe a fény, így nem sokat ér szerintem...
-
törölt tag
Aki Samsung böngészőt használ, megnézné nekem, hogy nála betöltődnek e a képek? Előre is köszönöm.
-
törölt tag
válasz
nokia3650365 #3951 üzenetére
Én ezért nem veszek ilyen tokokat. Note3ason volt hybrid, a festett kerete gyorsab kopott, virított a fehér műanyag. Azóta csak átlátszó. A gyári átlátszó tpu tok nem tudom miből van, de 1.nap óta rajta, és sehol egy karc...
-
törölt tag
Vettél vollna inkább Mate 20Pro-t
Szerintük ez az edge panel sajátossága.
Viccet félretéve: Nem minden alkalmazás támogatja sajnos. FB pont közéjük tartozik. Nekem kb csak az sms-eknél megy.
-
törölt tag
Nekem ez a Samsung böngésző az első ami le tudta váltani a Chromeot. Kb az összes böngészőt próbáltam, de mindig visszatértem, ez viszont kényelmesebb, mert lent vannak a kezelőgombok + kimegy teljes képernyőre, ami miatt nagy élmény böngészni. Ami nem tetszik, és nem tudom hova tenni, az az, hogy pl MA-án a twitter posztok nem jelennek meg, csak a linkek. 🤔
-
törölt tag
válasz
torma99 #3552 üzenetére
Hivatalos bolt. A TMX nem egyenlő a Samsunggal, kismillió márkát szervizelnek, nem várható el, hogy mindenből legyen készletük. Magát a Samsungot akkor érhetné szó, ha a márkaboltjában nem lenne készlet.
-
törölt tag
válasz
baladam86 #3408 üzenetére
Lényeg a mono vs stereo. Az Atmoshoz 8 hangszóró dukál, a telefonban 2 van. Nem gondolnám, hogy jobban szól a telefon, mint pl a régebbi HTC mobilok, pedig azok nem voltak Dolby Atmos-osak. Mondjuk a TVm is DA hangzású, ott van valami szoftveres okosság, amivel átverik a fülünket(térhangzást ér el), lehet, hogy itt is alkalmaznak valami hasonlót. Én még nem vetemedtem rá, hogy egész estés filmet nézzek rajta.
Főleg olyat, ami támogatja is a Dolby Atmost(magyar szinkronnal pl nincs 1 se)
-
törölt tag
válasz
baladam86 #3402 üzenetére
Azért azt tegyük hozzá, hogy a Dolby Atmos csak marketing duma. Tényleg nagyon jó a telefon hangja, de max egy YT videó erejéig, hosszab idő után hallatszik, hogy jóval erősebb a fő hangszóró. Vizuális élmény meg egyértelmű... A világ legjobb telefonos kijelzője van a Noteban.
-
törölt tag
-
törölt tag
Ma én is megnéztem a Hüvely csodáját...
Hát ismét megnyugodtam. A hátlap nagyon ocsmány, főleg ebben a kékes lilás színjátszósban... Mintha valami kínai piaci valami lenne. Lekerekítés nem olyan rossz, bár a Note után kicsit zavaró. Nem tudom milyen anyagból van a telefon, de mintha műanyag lenne, fura volt. Noccsot se ez a telefon fogja népszerűsíteni, ezzel a lekerekítéssel rondább, mint egy iphone. Rendszer döcögős volt, gondolom demo ment rajta.
Összességében ugyan az a benyomásom, mint eddig. Nem hozza a Samsung/Note féle minőséget.(Mate10P pedig nagyon bejött)
-
törölt tag
válasz
Plazmacucci #3281 üzenetére
Olvasd csak el az első pár szót, tudni lehet, hogy miről van szó. Engem se érdekel a téma, el se olvasom, de miről lehetne írni? Addig jó amíg nem szolgáltat témát a telefon, mert az nagy valószínűséggel negatív lenne.
-
törölt tag
SES a legjobb hely. Kiszolgálás, ügyfélcentrikusság miatt is. 1 éves gyártóit nem fogsz találni, mert vagy 2 év, vagy nincs rá. A bolti garancia jobb(?) esetben a TMXnél landol ami sok esetben egyenlő a le se írom mivel. Nagyon sok a rossz tapasztalat, de ők a hivatalos szervizesek. A Samsungnak vannak saját szervizei a SES-ekben, de ha minden igaz, ők is TMXes emberkék, talán nagyobb követelménnyel. Rosszabb esetben saját erőből oldják meg a javítást a sufni gsm-ek, ki tudja milyen eredménnyel. Harmadik(pl Alza) külföldre viszi ki, sokat várhatsz a javításra, kérdéses eredménnyel.
-
törölt tag
válasz
icecave #3185 üzenetére
A Novánál szerintem a hangsúly azon van, hogy droidon van lehetőség jobbra cserélni a gyárit. Ugyan ez igaz pl a billentyűzetre... Én ékezettel írok, iOSen már felkötöttem volna magam, olyan visszamaradott még a SwiftKey is rajta(hosszan nyomás ideje pl nem állítható).
-
törölt tag
válasz
TheBikerider #3179 üzenetére
Akkor gondolhatod, hogy mi lenne a következő kérdésem.
-
törölt tag
Apple évek óta szabadulni akar a Samsungtól/Qualcommtól. Ennek hála már csak intel modemet(?) használ, amit a többi telefon körberöhög. Az ájfonok alkatrészeinek jó részét a Samsung gyártja, nem csoda, hogy nem akarják a legnagyobb riválisukat pénzelni. Ájfonnál a haszon a lényeg, a minőség már másodlagos lett, mióta ez a bohóc van a cég élén.
-
törölt tag
válasz
TheBikerider #3161 üzenetére
Neked milyen telefonod van?
-
törölt tag
A pénz nagy úr, elég csak a MA-ra gondolni. Kérdés az is, hogy meddig lesz szép az a kijelző. LG telefonos oledje is szép, de gyorsan beég. Én nem hiszek benne, hogy egyik napról a másikra kijön valaki egy szebb/jobb kijelzővel. Volt valami cikk, talán pont a kijelzőnél, hogy az Apple mennyire magas elvárásokat követel meg, amit csak a Samsung tud teljesíteni, addig a Huawei beéri kevesebbel... Az is közrejátszhat, h az ember olvassa, hogy mennyivel szebb, és szebbnek látja. Egy 150K-s OP-nál meg is értem, de egy 330K-s telónál nem.
A töltési technológia lehet, hogy jó, de tuti jobban nyírja az aksit. A két legnagyobb mobilgyártó vajon miért nem kínál ilyet?
Mindenesetre majd meglátjuk, hogy muzsikál a Hüvely. Note7 is jó telefonnak ígérkezett.
-
törölt tag
Kijelzőjük között azért van különbség, hiába ajnározzák a Mate-et. Abbam dzsunka kínai van, ebben az amoled "atyjának" a kijelzője, több évnyi tapasztalattal, tökéletesítéssel.
AOD szép meg minden, de sokat fogyaszt szvsz.
Annyit árulj el, hogy miéet jó, ha valamit töltesz vezeték nélkül, aztán addig nem tudod használni a telefonod? Ez tipikus példája a Huawei kínai mivoltára. Beletesznek mindent, hogy verhessék magukat, hogy világelsők, közben semmi értelme. Mint régebben a 6GB RAM, vwgy most a 10...
IP68 ez is az, + katonai elismervénye is van.
Ujjlenyomat-olvasó szintén a tipikus kínai, belerakják de f*s minőségű.
Aksit szerintem kivégzi a töltési mechanizmusuk, legalábbis nekem 1 évet bírt a Mate9ben, ez meg még brutálisabban tölti.
Note mellett szól még a processzor támogatottsága is... A fejlesztők a Snapdragont és az Exynost támogatják, max az MTK-t, Kirinre nem egy app volt ami rosszabbul ment, többet fogyasztott.
Ceruza sem elhanyagolható.
Kamera pedig akkor jó a Huaweiben, hq állítgatod. Gyors pillanatok megörökítésére alkalmatlan. Dual pixel verhetetlen benne. Videót meg se említem.
+ a Note9 egy kiforrott koncepció(Note9 tökéletesítve), ezért is szeretem jobban a 2. szériás Samsungokat.
-
törölt tag
válasz
icecave #3095 üzenetére
Nekem az élő háttereknél verte ki a biztosítékot a Mate9. A legjobb hátterek beállításaiba nem lépett be, csak alap beállításokkal voltak "használhatók", de ha kiléptem valahonnan, az animáció újraindult, nagyon zavaró volt. Fejlesztőtől azt a választ kaptam, hogy nem tudnak mit kezdeni, sz*r a Kirin.
-
törölt tag
Köszönöm. Akkor az én 12-15%-om sok. Gondoltam.
-
törölt tag
Nektek mennyit merült tétlenül a telefon mondjuk 8-10 óra alatt? Wifi, mobilnet kikapcsolva, de hálózaton.
-
törölt tag
Normál használat mellett nem ég be. Ha full fényerőn megy valami sokáig, az beéghet. Automata fényerőn nem hiszem. Folyamatosan fejleszti a kijelzőit a Samsung, egyre jobbak, nekem a Note3-at sikerült beégetni, de az nem a véletlen műve volt.
Nekem ez az első telefonom amiben nem tudok kivetnivalót találni. Na jó, az automata fényerő nem tetszik, sokat kell igazgatni.
-
törölt tag
válasz
ateszapa748 #2960 üzenetére
Nekem nem tűnik átgondolt konstrukciónak.
- kamera hiába áll megapixel hegyekből, továbbra se jó arra, hogy előveszem és az első kép jó lesz.
- ujjlenyomat-olvasó épp, hogy jó amikor még fólia sincs rajta
- noccs, bár az azonosítással van némi értelme, kérdés, hogy az mennyire kiforrot technológia (ujjlenyomat-olvasóból kiindulva)
- aksi szép példány benne, viszont ezt a qi visszatöltést nem értem, hogy mire jó, mert közben nem lehet hasznát venni a telefonnak
- videó nevetséges
- Samsung oltás után Samsung kopi kijelző szánalmas, ez igaz az Apple kopi noccsra is
- Az ára is vicc szerintem, főleg, hogy mennyire esik a Huaweieké.Nem rossz telefon, de nekem a Note minőségibb, jobban összerakott konstrukció.
-
törölt tag
Megkönnyebbültem, hogy nem vártam a Mate20pro-ra.
-
törölt tag
válasz
adolfo01 #2908 üzenetére
Tech2-n sok dolgot beszélnek. Ha Neked elég a 80%,akkor töptsd fel addig, majd 20%-nál tedd töltőre ha tudod. Én ilyenek miatt nem idegeskednék. Gyorstöltés szerintem jobban roncsolja az aksit, nem hiszem, hogy a Samsung megoldása azért lassabb sok konkurensnél, mert nem költenek fejlesztésre. Én vezeték nélküp töltöm, sima töltéssel, éjjel. 4 óra kb amíg feltölt, végig hűvös a telefon(meleg nem tesz jót az aksinak), kevesebbet is van feleslegesem a töltőn.
Új hozzászólás Aktív témák
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverApró
! Tilos az FRP-lock témája, a warez, és az ezekkel kapcso-
latos segítségnyújtás továbbá a készülékfüggetlenítés nem hivatalos módon!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- AliExpress tapasztalatok
- Egér probléma
- Gyúrósok ide!
- Battlefield 6 - Bemutatkozik a többjátékos mód
- TCL LCD és LED TV-k
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen TV-t vegyek?
- Xbox Series X|S
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W11 I CAM I Garancia!
- Dell 14 Latitude 9410 FHD IPS 2in1 Touch i7-10610U 4.9Ghz 16GB 512GB SSD Intel UHD W11 Pro Garancia
- NYÁRI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest