-
LOGOUT.hu
Samsung Galaxy Note9 - stylus-szimbólum
Új hozzászólás Aktív témák
-
Teal'C
veterán
Aki most az alzánál vett 512 es note9 et. Ti is kaptatok a Samsung Magyarországtól egy üdvözlő emailt.
Üdvözlünk a Note 9 világában címszóval stb stb...
Ilyet még sosem kaptam bár eddig nem is vettem úgymond hivatalosan telót."Nagy az Isten állatkertje és alacsony a kerítés" Nem már nincs kerítés!!!
-
zack
nagyúr
válasz rstwingo #4692 üzenetére
Köszi a segítséget. Ha nincs rá mód, akkor nincs.Tovább lépek. Nem gond, csak azt nem akartam, hogy belakás után jöjjön az ötlet, hogy akkor CSC csere.Jó, hogy mindjárt az elején kiderült, hogy ez nem fog menni.
Honor Magic V3 5G 12/512GB <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
-
zack
nagyúr
válasz rstwingo #4689 üzenetére
Akkor összefoglalva, az enyém marad PAN, és ha jön frissítés, azt manuálisan Odinból kell feltennem, vagy várok éveket, mire a Telenor frissít.
Honor Magic V3 5G 12/512GB <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
-
rstwingo
tag
Szerintem az 512-sek takarékosabbak a 128-tól, mert ha százalékosan van megadva a memória használat, akkor ugye a 8 GB-nál több lesz a felhasznált és igy több alkalmazást tud a memóriában tartani, emiatt nem dolgozik annyit a rendszer
én egy picit már hozzányultam a rendszerhez és igy nekem normál használatnál 1.5-2óra SOT elmegy 4-5 napig , szóval jól elvagyok vele
-
zack
nagyúr
válasz rstwingo #4682 üzenetére
Lehet. Passz. Eddig mindegyiket sikerült XEH-ra rakni. A Note8-at is, igaz az Vodás.
Kártya nélkül is PAN/PAN/PAN lett az XEH.
-
Teal'C
veterán
válasz #45553408 #4685 üzenetére
Nekem az a fura hogy eddig is note 9 em volt de a melóból még egyszer sem jöttem haza úgy hogy 60% felett volt az akku pedig normál napom volt.
Ezzel meg igen, nagyon meglepődtem pedig a régivel is elégedett voltam az kb 45% os volt hazafelé.Más: Ilyet szeretne valaki illetve próbálta már? Most 7000ft ért tudok de mint azt írja is nincs gari rá. Csak Pestieknek, nem postázok 13.ker Lőportár utca átvehető. És mielőtt valaki beszólna nem hirdetek segítek!!!
[ Szerkesztve ]
"Nagy az Isten állatkertje és alacsony a kerítés" Nem már nincs kerítés!!!
-
TODI1111
veterán
válasz #45553408 #4685 üzenetére
[link]ilyesmiregondolsz?
-
baladam86
aktív tag
Lesz ez még ennél is jobb, az én akksim kb. a 10-ik teljes feltöltés után állt be, maximálisan elégedett vagyok.
Netezést/videózást/online videózást/Youtube-ot nagyon bírja, megdöbbentően lassan merül az én szememmel nézve.[ Szerkesztve ]
SIISIIIS4Note3Note4Note9S23Ultra
-
rstwingo
tag
Soha nem lesz XEH a tied, ezt feljebb/visszább már leírtam miért és Te be is bizonyitottad
Számit az utolsó is , emiat fog mindig PAN-ra álni, akárhány XEH romot fogsz feltenni, mivel a XEH romba benne van a PAN CSC is a single részbe
Viszont az az előnyöd a vodával és a telekommal szemben, hogy Te bármelyik DBT,BTU,XEH és még sorolhatnám romokat feltehetsz és meg lesz a frissités annak ellenére, hogy neve PAN frissités nem jelent meg
-
-
zack
nagyúr
Nem lett jó. DTM után ment rá az XEH. Megint PAN/PAN/PAN lett.
-
törölt tag
Na FR megvolt... Beállítottam valami fejmozgás figyelőt(lehet vele lépkedni a menüben), plusz ilyen ujjhúzgálós azonosítást... Na, valamelyik hazavágta a bankos app azonosítóját, lezárt képernyőn meg nem jelent meg semmi.
[ Szerkesztve ]
-
Saccco
nagyúr
-
zack
nagyúr
Nekem meg kell oldanom záros határidőn belül, mert el kell kezdenem belakni a telefont.
Honnan tudom meg, hogy adott ROM tartalmaz e PAN-t?Honor Magic V3 5G 12/512GB <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
-
Saccco
nagyúr
Én kérdeztem ezt korábban.
Elvileg olyan ROM-ra kell előbb váltani, amiben nincs PAN és akkor átáll. Majd utána mehet fel a XEH.
Nem teszteltem. Még.█ 3D nyomtatás és tervezés █ Tiny Whoop - Eszik-e vagy isszák?! https://goo.gl/9BEyy7 █ Teszteljünk egereket együtt, van 5 perced erre? http://goo.gl/ulKVSn █ - Üzenet vége - █
-
F_Gergely
őstag
válasz Sebibalu #4647 üzenetére
Tévedés:
Miért? Mert az emag nem magyar hanem román cég. Ebben semmiféle szürke import nincsen, mivel te romániából vásárolsz, romániába bejegyzett cégtől.
Szürke importról akkor beszélnénk ha te magyar cégtől vennél olyan terméket ami nem a hivatalos magyar forgalmazótól származik, de mivel a cég nem magyar igy nem beszélhetünk erről.[ Szerkesztve ]
-
zack
nagyúr
Nem tudom jó információt kaptam e, mert minden maradt PAN/PAN/PAN.
Hogy hogy nem lett XEH?Honor Magic V3 5G 12/512GB <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
-
mézespálinka
senior tag
Micsodaaa???? Hogy itthon a hivatalos szervízpont->tmx->szervízpont karika egy 2 órás munka esetén is 3-4 hét??? Ez mese! #sosevótilyen!!!!!
Eléggé Samsung párti vagyok, s4 óta. DE mostanában(?) ez a TMX.. te jó ég mekkora kínlódás volt. A kedvenc részem mikor a TMX mondja a problémádra: A Samsungot kérdezd, a Samsung pedig: a TMX-et kérdezd és ezt képesek voltak addig játszani, amíg a fogyvédelem rendet nem rakott. Az már mellékes, hogy a kis ****** felvettek a munkalap mellé egy papírt a készülék állapotról, ahol bepipálták, hogy karcos a telefon és látszódnak a használat nyomai. NA az 1000000000000000% hogy azután került kitöltésre, miután össze****ták. Azóta MINDIG MINDEN csomagot akár kifele megy akár befele jön videózok. A javítás nem jött össze, és még csak (lévén a hátlap nem levehető) azt sem tudom biztosra, hogy cseréltek-e akkumulátort. Anno Moto Defy idejében volt szériálja(vagy hasonló azonosító) az akksiknak, a helyi Telekom bele is bukott, hogy csak papíron cserélték az akksit, amit amúgy lévén tartozék és nem garis ki is fizettettek a userrel[ Szerkesztve ]
-
Teal'C
veterán
válasz gyuri81 #4660 üzenetére
Hat igen itt az a tény hogy az emag kintről hozza kint garanciás és ha az emag ezt elintézi akkor nincs gond hiszen hivatalos szervíz, az meg hogy kicsit tovább tart nekem pl nem gond. De itthon is van szép számmal eset hogy 2-3 hét egy sima szervíz pedig 2 órás meló a javítás, persze ilyenkor ezeket mindenki elfelejti.
[ Szerkesztve ]
-
baladam86
aktív tag
válasz tylerddd #4655 üzenetére
Régen én is lazán vettem a garancia kérdést, és örültem, hogy milyen olcsón lehet GSM bolti garanciával venni telefont, mindaddig, amíg bele nem futottam egy problémába. Azóta inkább gyűjtök kicsit tovább, de kifizetem a hivatalos árat megbízható helyről (Samsung telefont pl. Samsung Experience Store-ból). Mikor a Note 4-emet kétszer kellett 3 éven belül javíttatni térerő eldobálás miatt, mindkét alkalommal új készüléket kaptam vissza a szervizből (az akkumulátort leszámítva), nem csak szimplán alaplapot cseréltek, és egyik esetben sem problémáztak. Az ilyen esetek miatt mondom azt, hogy nekem is megéri a teljes ár, normális garanciával.
-
veterán
válasz baladam86 #4649 üzenetére
Akkor leírok egy ellenpéldát...
Hardveraprón vettem egy Huawei W1 órát, amit az emag-tól vásároltak.
Kb 1 év múlva elküldtem szervizbe, mert gyenge volt az akksija. Az emag kb 1 hét múlva felhívott, hogy nem tudja az órát megjavítani és azt az infót adta a Huawei szervíz, hogy Watch2-t tudnak helyett adni ha elfogadom ( a másik opció nem tudom mi lett volna, mert a W2-t kértem). Pár nap múlva hozta a futár az órát eredeti lezárt bontatlan dobozban.Tehát nekem eddig pozitív az emag.
Csak egészség legyen, meg térerő!
-
tylerddd
veterán
Biztos csak én vagyok olyan hülye, hogy inkább kifizetem az ajánlott fogyasztói árat (128GB ~330k) és nincsenek olyan gondjaim, mint amiket itt írtok. Legalábbis én nem szeretek sehová menni hepciáskodni akár már vásárlás előtt, utána meg kajtatni az igazam, ha valami nem jól sül el. Jó, persze durva a 100k, amennyivel olcsóbban akár meg lehet venni GSM boltban, de részletekben ez annyira nem fáj, meg a tudat, hogy bizonyos szinten megéri kifizetni, mert garanciálisan biztosítva vagyok, ha azt vesszük. Ha bebukod a gsm boltos garanciát, akkor hiába vetted 100k-val olcsóbban, akár mehet a levesbe a 230k-s készülék. Ha meg nem lesz baja, akkor persze jobban jártál.
[ Szerkesztve ]
Csak egészség legyen, meg térerő!
-
keccsa
aktív tag
válasz Kkromer #4642 üzenetére
Felhívtam őket reggel, és rákérdeztem kifejezetten a garanciára. Azt mondta az úr a szájával, hogy "természetesen" nem nekik kell majd hiba esetén a készüléket visszaküldeni, hanem bármelyik Samsung szervizbe bevihetem a számlával.
Mondtam neki, hogy remélem így lesz, mert még kibontás előtt elmegyek vele egy Samsung szervizbe, ott megnézetem, hogy tényleg így van-e, és ha nem, akkor a futár egy keresettel együtt viszi majd vissza a készüléket nekik.Ezután mintha egy kicsit bizonytalanabbul állította volna az igazát, de majd meglátjuk, ne játszunk fűnyírót kölcsönkérő nyuszikát.
De az is lehet, hogy ezek után jön egy visszautalás meg egy levél, hogy sajnos készlethiány miatt nem tudnak szállítani...
[ Szerkesztve ]
Mindenki magának hülye!
-
baladam86
aktív tag
Persze, mindenhol vannak negatív esetek és tapasztalatok, ezt nem vitatom, csak személy szerint inkább preferálom a megbízhatóbb boltokat/áruházakat, mint az Áfacsaló szlovák/román cégeket, ez lett volna a mondandóm lényege, nem akarok korteskedni az Euronics mellett
-
Saccco
nagyúr
válasz baladam86 #4649 üzenetére
Euronics, pff. egy szakállvágót nem bírtak kihozni 3 hét alatt, MediaMarktból meg másnap megkaptam.
█ 3D nyomtatás és tervezés █ Tiny Whoop - Eszik-e vagy isszák?! https://goo.gl/9BEyy7 █ Teszteljünk egereket együtt, van 5 perced erre? http://goo.gl/ulKVSn █ - Üzenet vége - █
-
baladam86
aktív tag
Én már az összes családtagomat és ismerősömet leszoktattam az Emag, Mall, Alza és társairól, nehezen, de sikerült őket meggyőzni, hogy áldozzanak kicsit többet a kiszemelt termékre, de olyan helyről vegyék, ami tényleg megbízható.
Sokan nem ismerik pl. az Euronics-et, pedig elég nagy cég, és velük kapcsolatban soha semmilyen panasz nem volt, sok esetben megdöbbentően rugalmasak és ügyfélbarát a hozzáállás.
-
Teal'C
veterán
-
őstag
Az Alza, Emag mind úgy fog járni mint anno az Expert. ÁFA csalással jól meg mossák öket. Szürke importos motyóval seftel mindegyik sajnos.
-
Anulu79
addikt
Ne vegyétek már el szegénynek már most a kedvét.
-
zack
nagyúr
Odinba a CSC_OMC_OXM vagy a HOME_CSC_OMC_OXM kell betallózni a CSC-hez?
-
legenda
Részemről lehetne dupla annyi pozitívum is, ennyi negatív mellett már esélytelen, hogy vásároljak ott, mert a szállítási határidős csúszásokat még elnézném, de azt már nem, hogy kisebb tárkapacitásút küldenek...stb.
Az a lényeg, hogy ha XEH/XEH/XEH/XEH telefont kapsz és hozzá hivatalos, magyar nyelvű Samsung jótállási jegyet, szerintem akkor is kérdezz rá IMEI alapján a Samsung (telefonos) ügyfélszolgálaton.
Ha nem XEH/XEH/XEH/XEH lesz a készülék és/vagy nem a fent írt jótállási jegyet adják hozzá, akkor pláne nem okés.Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
Teal'C
veterán
-
legenda
Hát, elég sok negatív véleményt írnak velük kapcsolatban az árukeresőn...stb., az elhúzódó szállítási időre rengeteg panasz van, de ami nagyobb baj, a megrendelthez képest, más színben, kisebb kapacitással...stb. rendelkező típust küldenek külön tájékoztatást nélkül.
Azon az áron nincsenek illúzióim, valami nem lesz kerek szerintem, de ne legyen igazam.[ Szerkesztve ]
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
keccsa
aktív tag
Itt állítólag két év gyártói garit adnak hozzá.
Rendeltem egy kéket, meglátjuk mit küldenek. Ha igazat mondtak, akkor frankók, ha nem, akkor szénné perelem őket...
Mindenki magának hülye!
-
Teal'C
veterán
Alzán elég jó árban van most egy két kártya.
-
Anulu79
addikt
Telefonban én már évek óta Samsungot használok. 64 Gb volt (most az autóskamerában van) és 128 Gb van most a noteban. De úton van egy 256 Gb-os. Bár ha holnap nem jön meg akkor gondolkodom a lemondásán és nézeknegy 512-est jó árban ha van. Az már nekem évekig elég lenne.
-
-
Teal'C
veterán
válasz #24536576 #4623 üzenetére
Nem hinném hogy a beégés problémás lenne náluk mikor náluk még él a prémium szolgáltatás. Még olyan is van náluk hogy a futár megy és visz magával cseretelefont házhoz aztán vissza. Gondolod hogy ezen szőröznének, az hogy ezt a gyorsaságot az Alza kihasználja-e az megint más kérdés.
Amúgy nekem ez volt az első Alza vásárlásom de hihetetlen olajozottnak és profinak tünt annak ellenére mennyien voltak ott vásárolni éppen. Merthogy nagyon sokan voltunk.
[ Szerkesztve ]
-
-
Teal'C
veterán
Most olvastam a Szlovák Samsung oldalán hogy ha beviszed hozzájuk a telefont ez itthonról 2 óra 160km akkor maximum 1 óra alatt javítják Prémium My Galaxy címen aztán haza 2 óra. De nem ez a lényeg mert azért 320km az üzemanyagban stb nem kevés. Viszon ebben a formában az Alza sem tököl vele szerintem akár futárral is kiküldheti. Ez a 30 nap meg nemtudom honnan jött.
[ Szerkesztve ]
-
Teal'C
veterán
válasz Kkromer #4611 üzenetére
Nem nulla csak tovább tart, nyilván van szlovák samu kapcsolatuk: beviszem, kiküldik, leadják, megszerelik, elmennek érte, visszaküldik, szólnak bemegyek
Ha minden lépés 1 nap akkor ez 1 hét minimum de ettől még garancia. A magyar törvények szerint azthiszem 30 nap áll rendekezésre a forgalmazónak hogy mondjon valamit, de lehet csak 15 pontosan nem tudom.
-
-
octavio
csendes tag
Jogos, nekem azzal van problémám, hogy gyári garival, magyar telefonnak hirdették, még a típusszám is fel volt tüntetve XEH véggel.
Ha tudom, hogy nem az, akkor eldönthetem, hogy veszem, vagy nem...
Egy note 4-et váltana, tudom mennyibe kerülnek, megtehetem szerencsére a Media, vagy SES vásárlást is, de ha van magyar garis 277-ért, akkor madár, aki 335-ért veszi.
Most már csak a kíváncsiság kedvéért is végigjárom, mit tudnak belőle kihozni... -
Teal'C
veterán
válasz Kkromer #4608 üzenetére
1. De lehet hogy vakit érdekel.
2. Neked biztos kötelező nekem nem, mivel fél évnél tovább biztos nem lesz meg még sosem volt telefonom hoszabb ideig pedig 1610 el kezdtem 1997ben és saját fizetésből. Másrészt meg hogy nem 2 nap alatt készül el hanem 1 hét alatt na bumm. De mint azt privátban is írtam neked én megoldom hogy az első évben a Samuhoz vigyem."Nagy az Isten állatkertje és alacsony a kerítés" Nem már nincs kerítés!!!
-
-
rstwingo
tag
Az eMAG azt az információt osztotta meg velem, h semmilyen termékhez nem adnak gyártó garit.
Egy db. gyártói garis Samsung termékük nincs. ( 2 ügyintézővel is beszéltem)
ezt tudom cáfolni, mert a Samsung klimámat tőlük vettem és 5 év gyártói garancia van rá és 10 év az inverterre
rendes magyarnyelvü garancia jegy van hozzá és már volt gariztatva is (a beltérit szónélkül cserélték, mert kilukadt)
Nincsennek a toppon az EMAGos ügyfélszolgálatosak[ Szerkesztve ]
-
legenda
válasz Kkromer #4597 üzenetére
Nem tévedek, de azt nem is az eMAG adja - az nem is érdekel, hogy ott mit mondanak az ügyintézők -, lásd a korábban linkelt hozzászólásomat, ahol beidézetten a Samsung leírja a lényeget, hogy az első 12 hónapot megadja gyártói jótállás képében a nem a Samsung Electronics Magyar Zrt. által forgalomba hozott készülékre is. (Márkavédelem...stb.)
a.sebi: Szia, Üdv itt, használd egészséggel az új készüléket!
Mások is csatlakoztak mostanság, nekik is szól a fenti mondandóm![ Szerkesztve ]
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
Új hozzászólás Aktív témák
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverApró
! Tilos az FRP-lock témája, a warez, és az ezekkel kapcso-
latos segítségnyújtás továbbá a készülékfüggetlenítés nem hivatalos módon!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest